Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Ez egy tipikusan régóta keringő tévhit, amelynek talán elméleti síkon van értelme, de a gyakorlatban ez nem így működik. A Zalman esetében a full Cu verzió terheléstől függően 1-4 fokkal jobb az AlCu-nál. Viszont drágább. Azzal se jöjjön senki, hogy kétszer nehezebb, mert nem számít, a P4 rögzítőkerete képes megtartani a Cu verziót, tehát emiatt sem kell aggódni.
-
zsoltee10
addikt
én azért kicsit aggódva figyeltem, ahogyan csavartam be a cu-t, úgy lett ''teknő'' a lapból. Meg nálam már elvi kérdés lett a sok szívás után, hogy abitot NE!
Haver eddig röhögött rajtam, mert neki Ic7 van, és megy jól. aztán egyszercsak nem ismerte fel a floppyt. azután akkor is felismerte, ha nem volt rajta. hülyeséget ír ki a hőfokokra, és kevés feszt ad mindennek. nekem elegem lett belőle, főleg, hogy gyk. két hónapig nem volt gépem. az első ic7 1 napig ment, a második 1 hétig...Asus P4C800 sokkal komolyabb darab, és Gianninál a deluxe 32.9 ne mond már nekem, hogy sok érte.
A zalmanos témával kapcsolatban: én a cu-t javaslom, a cipeléssel sincs gond, csak nem kell lóbálni, meg leejteni a házat. tény viszont, hogy az alcu árban jobb vétel, maximum 2 fok az eltérés a neves külföldi hw oldalak szerint is.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest