- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
A disneyte kanka fel uj filmet vagy azt varjak hogy az eredeti kinalatot ami elavult regi filmekbol al nezzuk evekig? Elejen elofizettem fel evre megneztunk menden kedvencet amost ujra taneztem es csak azok vannak amik voltak
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
A posztodnak hála, még gyorsan elő tudtam fizetni, viszont szerintem az 1. hónapban le is mondom, mert elég siralmas a felhozatal.
-
Nekem az app telefonom belül-nem töröltem természetesen a múltkori promóció után a profilomat, meg ezután sem fogom -, egyből úgy indult, hogy üdv újra, akarsz e visszatérni. 😆
Amúgy sok jó tartalom van rajta. Szóval még mérlegelem, hogy utána is maradok e. Érdekes nálam a MAX az valahogy alap, a több mint 10 év hatása, az Amazon is, főleg hogy már a Stick is tőlük van. 😆
Az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd távirányítóján dedikált helye sem a Max, sem a Disney+-nálam nincs, bezzeg a Netflix-nek .Csak a Netflix valahogy sosem jött be nekem annyira. -
futo001
senior tag
Köszi, nem tudtam róla. Ennyiért kipróbálom. Az app nem dobta fel, teljes áron akart regisztrálni, a weboldalon levő linkkel viszont járt a kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest