- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Noukoum #1311 üzenetére
Nem csak Mo-n, mondják le az előfizetéseket, hanem máshol is, és nem a torrent csábítása áll a háttérben, hanem a költségek növekedése (explicit áremelések, a streaming szolgáltatások szaporodása (régen minden a netflixen volt, most több előfizetés is kellhet), a jelszómegosztás üldözése, stb.), a tartalomfogyasztásra fordítható idő csökkenése, vagy a kínálattal való elégedetlenség. Pl. az angliai helyzet:
* Thousands cancel Netflix or Prime Video as UK cost of living soars
* Young people cut back on video streaming servicesHogy legyen valami on is: Ez a folyamat egyelőre a Disney+-t nem érinti, ott (egyelőre?) még mindig növekszik az előfizetők száma. A felmérések szerint ez részben azért van, mert a Disney kínálatával és a tartalmak minőségével elégedettebbek az előfizetők. [Teszem hozzá: (1) ahol anyanyelvi szinten beszél mindenki angolul, ott könnyebb nézhető tartalmat találni, (2) én nem becsülném le az újdonság varázsát.]
"Tudod mennyibe kerül youtubeon az SW ébredő erő?"
Nem tudom. De tekintve, hogy a kertévék már számtalan alkalommal leadták az összes részt, ezért abban a 3,7 millió magyar háztartásban, ahol van (még) tévé előfizetés, ez nem egy erős érv a D+ mellett. És elnézést minden SW rajongótól, de nekem ezek az új filmek nem különösebben jöttek be, az Ébredő erő pedig egyenesen nézhetetlen. Talán az egy kivétel a Zsivány egyes.És persze a példa erősen kiragadott. Vegyünk egy másikat: nemrég adta le a tévé az összes James Bond filmet (csak akkor nem érdekelt). Mondjuk most az uborkaszezonban megnézném őket: hogy segít rajtam a D+ vagy a streaming általában?
-
markknight
veterán
válasz
Noukoum #1311 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért nem próbálják meg olcsóbban adni? Nem tökmindegy nekik, hogy 1 millió embertől jön havi 3000 vagy 2 millió embertől ugyanaz a 3000 forint? Nem tudatosult bennük ennyi év után, hogy a torrent ellen nem tudnak semmit tenni? Nem kéne mindent megtenni annak érdekében, hogy ezeket az emberkéket behúzzák valahogy?
Amit írsz YouTube az is szépen el van árazva és a minőség is tróger. Amerikaik ugyanezért a pénzért még kapnak néha extrákat is, mi magyarok kb csak a filmet. Idális példa például az iTunes, ahol a filmhez vagy van extra, vagy nincs. Sőt, ha kedvük tartja fogják és eltüntetik őket ilyen-olyan jogi dolgok miatt a librarydből. Ehhez mérten valóban olcsóbb a streaming.
Kőkemény lehúzás megy a film/sorozat iparban, egyszerűen semmi nem mondatja velem azt, hogy lopnék. Ameddig van torrent, addig az lenne a legjobb ha feleznék inkább a mostani árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest