- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
Semmi pillanatnyi terhelés nincs amikor bepixelesedik, játéknál és egy sima weboldalnál is gyakran csinálja. Van egy sejtésem hogy az internettel van a probléma, az én csomagom 500/20, akivel meg szoktam beszélni az meg az isten háta mögött lakik és csak 30/7-es netje van, még ADSL szerintem.
A gépekkel szerintem nem lehet probléma:
i7 8700k, GTX 1070, 16GB ram, SSD
i7 990X, GTX 950, 18GB ram, SSD -
ledgeri
nagyúr
válasz
batyuska100
üzenetére
A stream pocketeket veszít, így azt hiszi nincs elég sávszél, így lejjebb veszi a bitrátát, hogy ne szakadjon meg a stream.
vagy
Az encoder kifut az erőforrásokból, így lejjebb veszi a bitrátát, hogy beleférjen a rendelkezésre álló teljesítményablakba, hogy ne szakadjon meg a stream.Ha sűrűn szokott ilyen lenni, akk ajánlom, hogy a közbetítő és a fogadók is nézzék a gépeik erőforrásait, (csak fusson a háttérben a feladatkezelő), és figyeljétek a CPU-t GPU-t és hálózatot.
(nem tudom, hogy a discordnak van.e valami belső dev-eszköze, amivel a saját belső dolgait lehetne nézni, a fentiekhez hasonlóan)
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok! Sima képernyőmegosztásnál vagy játékközvetítésnél miért pixelesedhet be ennyire a kép? Az esetek 90%-ában tiszta, de van hogy így néz ki pár percig.
-
scyllafren
senior tag
válasz
üzenetére
Szinte kizarolag a "custom emoji anywhere", azaz barmelyik szerver emojijait tudom hasznalni az osszes szerveren, ahol tag vagyok.
Nameg most jott be, hogy vegytelen szuper emojit hasznalhatnak az elofizetok, de az csak egy extra effect az emojin. Elofizetes nelkul csak heti 2x hasznalhatod. -
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Állandóan ajánlgatja, de nem látom értelmét... ti mire használjátok, miért éri meg?
-
ledgeri
nagyúr
(ezért futtatok mindent angolul... értem én, hogy nemzetünk szép nyelve, de gigacégek tartalmát feldolgozni borzalom... problémármegoldó leírást elemezni, és fordítani oda vissza meg értelmetlen, mert biztos valami másra gondolt az épp azt fordító költő, attól függetlenül, hogy mi a környezet.. Sajna pont a múlt héten egy jobb sorozatban is amit épp elkaptam az hallottam, hogy a "bűnözők, és rossz színészek"... hát a bad actors valakinél rossz résen csúszott át...
) -
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm
Fordítás meg hát, ez van xd -
válasz
scyllafren
üzenetére
Én ezt fizettem elő, akkor a tagog számára forintot nem ér, legalábbis a nitro

-
-
Ki vágja ezt a dc-t? a nitro előfizetés és a szervergyorsítás előnyeit csak én élvezem (szervertulajdonos) vagy a szerveren lévő minden tag?
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm mindenkinek!

-
ledgeri
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A"hírek szoba" mellé kell még egy olyan (hírek 2), azt lehet tovább tölteni. Gondolom.
#187 scyllafren Szobaátnevezés szerintem kevésbé töri az egészet, mint új szobázni, bár akkor ha már új szpbák akkor ésszerűbben szétvehető a meglévő pakk.
-
scyllafren
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hatha mukodik: szerver "A" hireket akarod latni szerver "B" #hirek csatijan. csinalj #hir1 es #hir2-t, fizess elo #hir1-en az "A" szerverre, es ha lehet, fizess elo a #hir-en a #hir1-re, talan osszeszedi a hireket

-
MikeWazowski
veterán
Amikor az egyik csatornán lévő híreket, át akarom tenni a saját szerveremre, hogy egy felületen lássak több csatorna híreit, akkor amikor a követés gombra kattintok azt írja, hogy "A kiválasztott csatornának túl sok webhookja van. Törölj egy webhookot vagy válassz másik csatornát". Ez mit jelent?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Csak kis infó. Nem kilépve letöröltem, kikapcs... Másnap be, felraktam, és nem kellett belépnem >>>> Ha valaki nem lép ki, csak törli a programot, azonosítója/ID-je, mifenéje még a gépén marad!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Ha elérek arra a szintre, hogy zavarjon, úgy is az lesz, csak így kb hetente 1-2* jön elő, és akkor mindig már "á majd" fázisban vagyok
meg igazából érdekelt, hogy másnál is van-e.
-
ledgeri
nagyúr
Mostanában a kilépéseim harmada után a discord nem áll le teljesen, és ez úgy tűnik fel, hogy 30-35%-ra beterheli a processzort, és csak feladatkezelőben látszódik hogy beakadva pörög (meg a prociventi.
Valaki hasonlót?
99.999% hogy nem nyeltem be semmit. -
modern
aktív tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi a Voice Activity miatt volt, neked volt igazad
-
scyllafren
senior tag
Tippre a "voice activity" miatt lesz, vagy a Logi driverben, vagy Windowsban, keress olyan beallitast, ami azt szabalyozza, hogy mennyi/mekkora hangerore kapcsoljon be a mikrofon. Gondolom tul magasra van allitva.
Esetleg idiota windows power settings-nel "windows kikapcsolhatja az eszkozt, hogy energiat sporoljon" bekapcsolta a fejszett USB csatlakozasara. Nemcsak laptopon csinalja ezt, desktopon is, ahol nulla ertelme van
A legelso hozzaszolasban levo Discord linken kozvetlen is kerdezhetsz embereket (engem is)
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy discordon folyamatos beszéd mellett miért megy el egyszer csak a mikrofon. Amig beszélek jó, aztán ahogy kis szünetet tartok vagy nem beszélek pár mp-ig akkor meg nem veszi a hangot pedig a mikrofon működik...
Logitech g933 a headset, de kétlem h ez a probléma. Újra lett telepítve a windows nem rég és azóta csinálja.. -
adrian94
őstag
Sziasztok. Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy discordon belül ha jön egy értesítés akkor miért nem látom, hogy melyik szerverre érkezett üzenet? Az értesítés beállításokon belül be van kapcsolva az "Értesítési ikon engedélyezése olvasatlan üzeneteknél" funkció. Értesítési hang az jön, de ha megnyitom a discordot, nem látom, hogy melyik szerverre jött valami.
Discordot újra telepítettem de nem oldódott meg.
Win 11.
-
la_cc
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Nagyon nagy király vagy! Köszi szépen!
Mit kerestem itt meg google-n, hogy mi lehet ez... 
-
scyllafren
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez altalaban akkor mukodik, ha kevesebb, mint 50 uj uzenet jon. 50-nel tobbnel csak annyit megy vissza, neked kell visszabb gorgetni, es csak 50-esevel ugrik.
PC-n Shift-PGUP az elso unread. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, tudja-e valaki, hogyan lehet azt beállítani, hogy egy adott szerveren, egy adott szobában, ha bezárod a discordot, madj visszalépsz, akkor az általad legutoljára látott üzenetnél álljon, ne a legújabbaknál? Android app.
Ez néha magától így ment egyes szervereken, de nem mindegyik ilyen.
Ezt nem én állítom be, hanem szerver specifikus? -
ledgeri
nagyúr
Jön a névcsere, eltűnnek a számok a nevekből, de egy ideig még meg fog maradni az átirányítás, hav alaki a nev#0000 fórmátumra keres rá, megtalálhatja a tulajt aki már új néven fut.
Ha valaki el akarná kerülni, hogy ez a kapcsolat megmaradjon akkor kettő módon cserélheti le a számát a neve mögül:
-Nitró: Vagy vesz nitrót, és használja, vagy vesz, majd visszamondja. Amíg él a nitró a szám választható. Nitro deaktiválódás után új véletlenszerű szám lesz kiosztva. Esetleg most futó akcióban kér valakitől aki előfizetett, hogy ossza meg a 2 hetes próbanitrót vele. Mindegyik esetben kell valós fizetési adat megadás, második esetben talán nem fogadják el és így az ára bukott. Harmadikban figyelni kell, nehogy vaaki túl csússzon, ha nem akar.
B-opció: https://youtu.be/C_vYMEQfNqg?t=165 Ha vagy olyan szerveren amin a látható bot van, akkor le tudod kérdezni általa az ugyanolyan #szám-ú accountok nevét, így ha pont arra változtatod a neved, másik számot kapsz (hogy ne ütközz azzal aki már azzal a kombóval létezik).Mindkettő opció csak arra van, hogy ha valaki szétosztogatta a nevét, vagy sok spammer adatbázisba bekerült, akkor azt a nevet le tudja választani publikusan. Persze ez technikai-szerver szinten nem módosít semmit, PM-ekben ott marad minden és mindenki, új nevet is benyelhetik a botok stb... de egy kis lépésnek jó.

-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Régi exelem van, így biztos nem azé. Vagy akkor régi ez a "sajátosság".
-
törölt tag
Másolni akartam valamit exelből és képként illesztette be. Nagyon tetszett, mert így plussz infó, mintha csak sima szövegként másolta volna.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenetére
https://easypoll.bot/ esetleg. (Bár igény-leírás alapján talán nem megfelelő, 1-2 alkalmas létrehozói használat alapján sokrétű.)
#157 pitepeti71 A "fentebbi megválaszolatlan kérdések" közül válaszoltam 50%-nyira...
Ha kérdezel, jöhet válasz. Ha csak azt közlöd, hogy de jó lenne információt kapni... azzal nem sok mindent lehet hatékonyan kezdeni.
Ha kérdeznéd, hogy ki hogyan szervezi a role-okat, miket kell mi fülé alá rakni, akkor arra jöhet válasz, többféle izlésnek és hozzáállásnak, igénynek megfelelő.
Ha kérdeznéd, hogy hol lehet jó botokat találni, vagy mik a biztonságosak, arra jöhet válasz, melyik gyűjtőoldalak a jók, melyik bot van épp behalóban stb....
A "van itt aki vágja a támát"-ra nehezen lehet választ adni, nem tudván, hogy te milyen szinten jársz, és ahhoz képest én hol vagyok... lehet, hogy egy valamit jobban tudok használni mint aki fejlesztette, de egyéb infóm nuku...
Kérdezni is tudni kell jól, az már a jó válasz fele, negyede! -
ledgeri
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1
ÉS még az is nagy segítség, hogy ha van egy fő, és egy tesztelős accountja az embernek, mert sokkal gyorsabb egy böngészőlapot frissíteni, mint kikeresni adminként, hogy "view as role-x". -
l.skywalker
titán
válasz
üzenetére
Én kb. fél éve vagyok aktívabb admin-ja egy csoportnak, pár dolgot már elsajátítottunk: botok, welcome üzenet, automatikus role kiosztások stb. ledgeri-nek abban viszont igaza van, hogy nehéz erről nagy általánosságban eszmét cserélni, mert rém szerteágazó már csak az is, hogy ki mire használja a csoportot, amit kezel ill. ki miket akar impelentálni. Ami nálam bevált, hogy csináltam egy teljesen privát szervert, ahol egyedül vagyok és nagyon sok dolgot előbb ott próbálok ki és csak utána rakom át a többrésztvevős szerverre.
-
törölt tag
Voltak feljebb konkrét kérdéseim, azokra nem jött válasz. Miért kell mindennel szembefordulni?
A DC szerverekre folyamatos, növekvő igény van. Én most álltam bele a témába, gondoltam nézzük meg, vannak e kompetens egyedek errefelé. A kötözködésedből semmilyen kompetencia nem derül ki. Ha tudsz érdemben segíteni, akkor megkérnélek, hogy azokra a hsz-ekre koncentrálj, az ilyen jellegű hszeket meg tartogasd másoknak, nekem nincs ilyesmire igényem.
Köszi
-
törölt tag
Nincs konkrét kérdésem, no meg minden guglizható, de felmerülhetnek kérdések később is. No meg beszélhetnénk más server adminokkal, hogy ők hogyan csinálják. tapasztalatcsere, miegymás. A Discorban több van, mint amennyit itt beszélünk róla, és ez igaz anélkül is, hogy konkretizálni kellene bármit is. Tapasztalatcsere, vélemények, újdonságok ... etc etc ...
-
törölt tag
Kicsit fel kéne pörgetni ezt a topikot. Van itt valaki, aki keni-vágja a témát? Esetlegesen kicsit mélyebb problémákat is meg lehet vele beszélni? Főleg botokkal, és adminkodással, és szervertulajdonlással kapcsolatos dolgokat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Rendben, köszönöm szépen.

-
scyllafren
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Discord szervert barki tud csinalni, igy lehetetlen listad adni. Hasznald a Discord beepitett keresojet, pl ir be a jatek nevet vagy tipusat, es mutatja, hogy melyik publikus szerverek kapcsolodnak. A privat szerverekhez meg ugy is linket kell kerni, azt nem talalod meg "csak ugy".
A program meg sima chat szoftver, szoveges es hangcsatornakkal, probald ki. a billentyuzetkobinaciokat a Ctrl + / -rel lehet elohozni.
Ja, meg valami: ugyanazon a szerveren mindenki latja a tobbi csatornat, igy ne kerdezz tobb csatornan, mert azt altalaban nem szeretik. Kerdezz egyen, aztan ha nem az a csatorna a kerdesednek, akkor altalaban udvariasan megmondjak, hogy hol kerdezz... Ez azert szokas, hogy a csatornara nem illo temak ne "szemeteljek" ossze a chat-et. -
MikeWazowski
veterán
Üdv! Anno próbáltam az appot akkor baromi bonyolultnak tűnt és nem is találtam normális csatornákat. Most viszont hallottam h kb. minden témában van csatorna, ami érdekelne is és adnék neki egy újabb esélyt. Lényeg hogy van valami leírás mi hogy működik az appban valamint van valami magyar csatorna lista a legjobbakrol?
-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Jaaa, tényleg. Am én ezt skippeltem, nekem nem elégséges a felhozatal. De egyéni felhasználóként tényleg elég lehet.
-
scyllafren
senior tag
válasz
üzenetére
Nyisd meg Discordban a settings-et, es ott a nitro opcioban van.
Screenshot -
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ezek az árak honnan vannak? Sehol nem láttam $3-ért 1 havi Nitrot.
A nagyobb hely meg azért kell, mert nekem szerverem van, így mások igényét is szem előtt kell tartani, nem csak a sajátomét. (Sőt, elsősorban másokét) Már ha a boostra értetted, hogy felesleges a nagyobb. Ennyiért nem felesleges, sőt! Egyenesen kötelező a perkek miatt! -
scyllafren
senior tag
A sima nitro ara lement, most csak $3/honap, vagy $30/ev. Mire kell a nagyobb? En egy dologert fizetem elo, hogy a kedvenc emojijaimat barmelyik szerveren hasznalhassam

Nameg a havi egyszeri 8 mega feletti mém feltoltesemhez
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem közben meglett a boost is. Kicsit várni kellett, mert volt valami gond a bottal, de meglett.
Így fizettem:
6 fontot 1 hónap Nitro+ ért
12.50 fontot 3 hónap maxi boostért.Amúgy, nálunk sem haraptak rá a többiek, pedig ennyiért ajándék. Mondjuk nekem saját szeróm van, így evidens, hogy próbálom csinosítgatni.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na sikerült?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van.Törököktől lehet szerezni, de inkább privátba adnék kontaktot
-
batyuska100
senior tag
válasz
Thronks.90
üzenetére
Nálam is van valami hasonló, egy pillanatra lefagy az egész, megáll a képernyőmegosztás és mindenki elcsendesedik. Érdekes hogy ilyenkor az egész ablak megáll.
-
Thronks.90
tag
Sziasztok!
Másnál nem barmolódott el a discord az utolsó frissítéssel? Olyan, mintha rossz lenne a netem, vagy sok lenne a ping. Engem jól hallanak, én viszont úgy hallok másokat, hogy véletlenszerű időközben mintha "elmenne" a net, tehát robothang, szakadás, majd visszajön. Mindegy hogy mondat eleje, közepe vagy vége. Az érdekes az, hogy böngészőben is ilyen. A fejhallgató egy Razer Kraken Tournament. (Ez is lehet a baj, utálom is a razer appját, az egy parazita amúgy.) -
l.skywalker
titán
Van valakinek valami ötlete "olcsóbb" Boost-ra vagy Nitro-ra? Nem feltétlen a garasoskodás miatt, csak ha találnék valami best buy forrást akkor hosszú távon használnám, most csak időszakosan szoktam.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Csak adott szerverről is jön meghívósdi (látom, hogy az a közös), miközben adott szerevern már ezek -adott szerverre egyedileg- tiltottak.
Ezen felül meg sok az olyan, hogy ülök, épp a discordot nézem, szóval még nem is pittyen, hogy jött valami... felivillan a request, ránézek, és nincs közös szerver úgy, hogy minimum idő telt el.Ja meg gondolom nincs mód arra se, hogy ha valakinek valaha írtam, és az az account még él, akkor ne lássa az az account ha én a nevemet módosítom, ha az üzenetek listából ő az ő oldalán engem nem törölt ki...
-
ledgeri
nagyúr
Üzenet és friend request spam ellen mennyire hatásos egy Nitro kérő majd visszamondós nevem#számok számcsere?
-
törölt tag
Üdv
Ismertek olyan botot DC-hez, amivel eseményhez lehet voteolni, illetve részvételt jelezni?
Köszi -
batyuska100
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
A vizsgálati napló szerint senki nem adott hozzá semmit.
-
scyllafren
senior tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Akkor ugy nez ki, ez egy Discord app, keresd meg az alkalmazaskonyvtarban, es add a szerveredhez.
-
batyuska100
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
-
scyllafren
senior tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Tippre az egyik server boostolva van, a masik meg nem.
Beraknal egy kepet arrol a soundboardrol? -
batyuska100
senior tag
Hali
Az miért lehet hogy az egyik szerveren ahol bent vagyok van beépített soundboard, egy másikon meg nincs? 12-13 tag van bent + a Probot, de ugyan azok a beállítások. Egyszerűen nincs ott a gomb. -
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést
[link] -
scyllafren
senior tag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Igy.

-
sz.atesz89
tag
Channelekhez hogy tudok beszúrni ikonokat?
-
sz.atesz89
tag
Helló! Tudnátok nekem segíteni? Címet, bekezdéseket, betűk átszínezését hogy tudom megoldani a DC-n? Nem találok rá neten semmit, aláhúzott, dőlt , félkövér ilyesmiket találtam. Esetleg valaki tudna úgy segíteni ,hogy priviben beszélgetünk mert több kérdésem is lenne. Meg esetleg ami most nem jut eszembe, később igen meg tudja kérdezni.
-
macy
addikt
Sziasztok.
Nálatok megy a discord? Nálam azt írja összeomlott, újraindítás, de semmi nem történik. Próbáltam újratelepíteni de ugyanaz fogad. -
Pedro78
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
ma mar elfogadta, de most meg azt irja, hogy a szamom mar hasznalatban van...wtf, nincs tobb fiokom szal nem ertem.
-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Én hozzá tudtam adni feltöltő kártyást. Igaz ez hitelesítéshez kellett...
-
scyllafren
senior tag
Telefonszam nem lehet vezetekes, VoIP alapu vagy feltoltokartyas (ez utobbit nem tudom hogy tudja ellenorizni, ez van a help-ben).
Esetleg rosszul toltotted ki az orszaghivot es a teloszam mezot, pl az angoloknal van egy vezeto nulla, azt ki kell hagyni.
Ha egyik se, akkor screenshotot mutass legy szives. -
t420s
aktív tag
Üdv!
Miért van az hogy ha belépek a discord-ra, de nem lépek be egy serverre se, csak úgy a discord előszobájában vagyok, zöldnek jelez nekem olyan embereket, akik szintén nincsenek belépve a velem közös szervereikre?
Tehát ott van X szerver, én is tag vagyok, ő is tag. De a serverre se ő se én nem vagyunk belépve (legalábbis én tuti nem, és ő se hinném mert már kilépett a munkahelyről és ez egy munkahelyi szerver...)
és mégis zöldnek jelzi-miért?
Köszönöm
-
törölt tag
Aha... (mondjuk sokat nem tudna, kereken 0 van), csak olvasgatok jelenleg...
De jó tudni az ilyesmiket köszi. -
törölt tag
BitcoinHyper#6187 ez a neve.
Mit jelent a még rosszabb?
Kriptos csoportokat vettem eddig fel, meg ismerőst. De ott én kértem el a címet. -
törölt tag
Valaki bejelölt, de nincs közös ismerős, sem szerver. Ha írnék neki ezt írja a rendszer.
"Az üzenetet nem tudtuk elküldeni. Ennek az oka általában az, hogy nem osztottad meg a szervert a címzettel, vagy a címzett csak barátok közvetlen üzeneteit fogadja. Az okok teljes listáját itt tekintheted meg: https://support.discord.com/hc/hu/articles/360060145013
Csak te látod ezt • Az üzenet elvetése"Nálam van vmi beállítási, hiba, esetleg?
Ha elfogadom abból lehet bármilyen hátrányom a barát-felkérést? -
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
értem köszönöm

-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Igen, az emailemet, ha megnézem a beállításokat pont úgy látom ahogy írod. Ezek szerint máshol nem jelenik meg.
Akkor lehet csak azért kapom ezt az üzenetet, az egyik csoportnál "szerveren", mert még nem adtam meg discordon, és ők ezt a hitelesítési szintet kérik, nem az emailest.
Ha jól értem.
Még csak nem rég raktam fel ismerkedek vele...
-
scyllafren
senior tag
válasz
üzenetére
Discord csak a 2 faktoros azonositashoz keri a telefonszamot, a settings kivetelevel SEHOL nem kotelezo, ha valaki keri, akkor esellyel el akarja lopni az accodat.
A Settings/My account-ban a neved es emailed alatt lathato, de ott is csak ******1234 szinten alapbol, hogy ha valaki a vallad folott beles a kapernyodre, akkor se tudja a teljeset.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Discordon, ha megadom a telefonszámom, az látszik vhol?
(egy szobához való csatlakozásnál kéri hitelesítésnek, ellenben nem lehet hozzászólni, csak olvasni).Megnéztem ismerős, és más tagok profilját más szobákban, de ott profilon én nem látok sem tel sem email elérhetőséget. De beállítást sem láttam discordon ezekre az adatokra.
Kinek van jogosultsága ezekhez?
-
chungee
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Nem akarja, beállítom, hogy csak a privátokat jelezze, de így nem jelez. Ha mindent bekapcsolok, akkor meg mindent jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

... de lehetsz vajas, pirított ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)