- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Pc-n hol tudom beállítani hogy ne jelenítse meg a DC mivel játszok éppen

-
draco31
veterán
Hello!
Android appban hogy kell beállítani, hogy a privát üzeneteket jelezze csak, és más szervereken a szobákba írt üzeneteket pedig ne jelezgesse? Eddig ahogy próbálgattam, vagy mindent jelez, vagy semmit. -
t420s
aktív tag
Hova tűnhettek adott discord szerverről a tagok egyik napról a másikra? 90% kal leesett a tagok száma, ez nem lehet véletlen
Ugye tök 8 hogy be van -e jelentkezve vagy sem, szürkével ott vannak a szervertagok. látom hogy a szerveren vannak 50-en mondjuk, abból 10 aktív és 40 szürke. Mondjuk.
És tegnap arra lettem figyelmes hogy (sulis szerver) 3 szürke név maradt a szerveren.
És a többi? Mert ha nem is lépnek fel, akkor is ott vannak a névsorban.
Vagyis törölték magukat /admin törölte őket?
A tagok 90%-át? Egyik napról a másikra?
Mert hogy az emberek magukat törlik az oké na de nem törli magát vezényszóra 90%nyi tag.
Valami nem stimmel.
Van ötlet? -
Balion
senior tag
Időnként belépek az asztali alkalmazásba, máshol nem használom a Discordot. Elég sűrűn be kell jelentkeznem. Vajon miért nem jegyez meg?
-
venom8888
őstag
Meg van a hiba, kossz a semmit. CSAO
-
venom8888
őstag
Es nem engedi hogy beallitsak gyorsbillentyuket, ezt hogy? Egyik naprol a masikra elromlik, ez mi?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Teljesen nemult a discordom, nem hallani jatek alatt amikor irnak nekem,nem hallom amikor nemitom magam, majd ujra hanra rakom . Mi lehet a baj?
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Három hónap ingyenes Discord Nitro-t osztogat az Epic Store, de csak új felhasználóknak.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy a discordba épített overlay főleg lol alatt nem mindig működik és nem tudok rájönni, hogy mi a gond.
-
lanszelot
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Én is kerestem, de vagy nem ingyenes, vagy adott listából játszik.
Én a gépemen lévő mp3 -at szeretném. -
scyllafren
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
https://www.google.co.uk/search?q=how+to+add+music+to+discord+voice+channel
A legegyszerubb MEE6-tal, de van par mas ingyenes bot is, ami zenet jatszik keresre.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amíg mikrofonon beszélgetünk az mp3 amit hallgatok a kivel beszélgetek ő is hallja?
Xbox controllerben van a fejes/mic bedugva.
Csak 2en vagyunk bent, enyém a szoba.
Van ilyen progi? Hogy rá keverje a mikrofonra az mp3 hangját hallkan?
Csak free megoldás érdekel. -
szkristof05
tag
Sziasztok!
Discord.js-ben hogy lehet json filet olvasva frissiteni a botnak a státuszát 5-10 másodpercenként? -
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi
-
Sziasztok csak nekem nem elérhető a discord link ?
-
bossin1
újonc
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Prohardver Discord szerveréhez milyen elérésen keresztül lehet csatlakozni, van-e lehetőség meghívót kapni. Korábban volt felhasználói fiókom itt, ugyanakkor azt pár éve sajnos töröltem.
Előre is köszönöm.
-
user26
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm szépen @scyllafren!
Így már értem, és "nagyjából" olyan amit akartam. -
scyllafren
senior tag
1: Igen van, Server settingsnel asszem a Members reszen (ha tied a korona), akkor barki masra atruhazhato.
2: A hang szobaba, ha csinalsz kozvetlen oda meghivot, akkor, aki hasznalja a meghivo linket, azt berakja, es ha az @everyone role-nal kikapcsolod az "speak"-et, akkor nem tudnak beszelni. Csinalj egy masik role-t, aminel ugyanez nincs kikapcsolva, es azt a role-t adminok odaadhatjak barkinek. A tobbi voice csatit meg szinten rejtsd role moge, es ne lathassa @everyone.
Szemely szerint sose csinalnek voice invite-ot, csak sima szobait, es majd a meghivott eldonti, akar-e voice-olni.3: Nincs jelszovedett szoba, minden role fuggo.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Több kérdésem lenne DC-hez.
1, Van lehetőség arra, h a DC-t, amit magam csináltam át adjam más felhasználónak? Ha igen hogyan? Nem rangokra gondolok, hanem teljes hozzáférése legyen, ő legyen a tulaj.2, Olyan hang szobát szeretnék csinálni, amibe az új emberek, akik még nem voltak a szerveren csak abba tudjanak be csatlakozni, de némítva legyenek. Egy admin "húzza át" a megfelelő csoportba, ahol kap rangot, és a némítást fel tudja oldani. Semilyen más szobába nem is tud lépkedni az új csak abba az egybe tud bent lenni.
3, Olyant hogy lehet csinálni, hogy a szoba jelszavas és csak akkor tud becsatlakozni, ha a jelszót tudja. Rang nem befolyásolja. Régen voltam valahol ott volt ilyen opció, de sajnos arra nem emlékszek, hogy rangot kaptam-e hozzá és úgy működött vagy sem.
Köszi.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hogy tudom a discord értesítést lenémítani PC-n amíg beszélek rajta? -
kicsako
őstag
Sziasztok,
Létezik discordhoz olyan app/bot akármicsoda, ami adott zenét játszik le? Nem Youtube linkre gondolok, hanem pl. nyomok egy F1-et, és DC-n keresztül lenyomja az egész partynak. TeamSpeak 3-ra használunk jelenleg ilyen programot, és ha van DC-re akkor váltanánk is.
-
venom8888
őstag
Hello. Volna olyan problemam,hogy nem csatlakozik a szobához,tarcsaz de nem kapcsolodik be,hiaba bent vagyok. Azt irja nins utvonal. Probaltam a youtube is cideokon levo port ot at irni 8888. 8844 de semmi. Valami ötlet?
-
Helló! Ha van egy szerverem, ahol ca. 20 ember van és az elérhető tagok közül valamelyiket jobb klikk/hívással beszélgetésre invitálom, sőt, képernyőt osztok meg vele, akkor a többi szerveren lévő ezt a beszélgetést ugye nem hallja és nem látja a megosztott képernyőképet, igaz?! Köszi!
ps: a korona valahogy visszakerült!
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi, már megvolt! Nem tartottam fontosnak külön rangot létrehozni, mert elvileg a szerver készítője a főnök, de létrehozva sincs ott a korona. Lényegtelen, csak feltűnt és nem tudom, miért nincs már ott.
-
scyllafren
senior tag
Nezd meg ezt a linket.
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Ha a szerver tagoknál nézem, ott van. A jobb oldali taglistában viszont ott volt egy ideig a sárga korona, de most minden szervernél eltűnt.
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Igen, néztem, de túl macerás. Csináltam másik szervert.
Még egy abszolút bugyutaság: 3 szerverem van, kettőnél a nevem mellett van egy korona, egyiknél nincs. Ez mit jelent?
-
scyllafren
senior tag
Az update-ed talalt: a csatorna permission fulenel lehet tobb role-t hozzaadni, es akinek megvan az a role, akkor azt tudja csinalni azon a csatornan. az everyone-t meg allitsd be ugy, hogy semmit se lasson.
Igy pl lehet "everyone" nem latja, "user" olvasni tudja, de nem irhat, "csaladtag" tud irni/olvasni, "admin" tud mindent, beleertve torolni masok szoveget. -
Üdv!
Ma kezdtem használni a Discordot. Tetszik a cucc, egy kérdésem lenne, ami nem tiszta. Csináltam ugye egy szervert, rangokat beállítottam stb. Csináltam több hang és szöveges csatornát. Ezeknél ráböktem a meghívásra, adtam linket. Aki csatlakozott, az látja az össze hang/szöveges csatornát, de én ugye azt szeretném, ha csak az adott csatit látná. Ilyenkor új szerver kell vagy milyen mód lenne erre?! Rangoknál belőni valamit?! Merre keressek?!
Köszi!Update: hozzak létre több jogosultságot és a csatorna megtekinthetősége szempontjából adott felhasználónak adott jogot adjak?! Pl. Család, Spanok, beállítom a jogokat és amikor belép, akkor adjam neki az adott jogot?
-
macy
addikt
Srácok, mi van a discorddal? Csak egy üres ablak jön be valami piros katyvasszal.
-
marec1122
senior tag
érdekes. semmit. Letöltöttem az alkalmazást, nem tudtam regisztrálni vele. Beírom az adatokat teker és nem reagál semmit csak visszaugrik a regisztráljon vagy jelentkezzen be részbe. Ezért regisztráltam pc n egy acc-ot de a bejelentkezésre ugyan ezt reagálja. Ezután próbáltam nem az appal hanem a webhely-el, de ott meg azt írja ki hogy webhely nem elérhető. Net van. Minden más eszközzel megy, de ezen két samsung tabletel nem. Azt feltételezem hogy a tabletnek van valami beállítása ami nem engedélyezi de fingom sincs hogy mi.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
telepítettem discordod 2 android tabletre, de sehogyan sem tudok bejelentkezni. Van valakinek sejtelme hogy miért?
-
Kiskokó
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Nem, ez nem ugyan az.
Ez új, nekem 8 csak gondoltam ha érdekel valakit berakom ide -
válasz
scyllafren
üzenetére
Hű de rég volt :)
-
Kiskokó
veterán
Srácok, van egy félig meddig "hivatalos" PH discord ha gondoljátok bedobom a címet. Bármi igény van szobára szóltok és megcsinálom. De semmi extra amúgy, csak annyi hogy 40-50 taggal rendelkezünk már aki PH-s de sajna alig alig használják.
-
Zsoxx
őstag
Ebbe a trágyadomb szarba hogy lehet bejelentkezni regisztrált emailcímmel? Azt írja, foglaljam le a fiókom, de mikor beírom az emailcímet, kiírja, hogy már regisztrálva van. (Webes felület.)
-
törölt tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Igen, de nem használja, ez a bajom. Nem jelöl ki semmit, hogy hibás lenne.
A képen meg csak Windows nyelvbeállítás van. A windowsban nincs helyesírás ellenőrzés. -
törölt tag
HHello,
A helyesírás ellenőrzés nem működik? Hiába van bepipálva, nem megy. A beállításokban meg sem találtam.
-
chungee
addikt
Napot!
Átfedés nem minden játéknál működik, pedig be van kapcsolva dc-n belül is
Van valami ellenszer
Függetlenül hogy uplay, steam vagy origin. Nem válogat. -
huan
őstag
Sziasztok!
A Discord-fiókomhoz be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, sms-el is.
A Google hitelesítő generált kódjai mostanában nem voltak jók, így a hitelesítőből eltávolítottam a Discord-ot.
Sms-el belépve ki szeretném kapcsolni a kétlépcsős hitelesítést, illetve újra a hitelesítőbe szeretném beírni, de nem tudom, mert eddig is hibás kódot generált a hitelesítő és el is távolítottam belőle a Discordot.
Hogyan tudom így kikapcsolni a kétlépcsős hitelesítést?
(Kódokat megnézem még lementettem-e valahová) -
Nyethuszar
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ez sajnos nem oldja meg, ugyanis privát híváskor is ugyan olyan rossz.. És nem csak Nekem ,hanem sokszor a másik félnek/feleknek is.

Amit küldtél az ha "szobában" beszélnénk akkor megoldaná lehetséges, amit köszönök is.
De sajnos nem megoldás
-
scyllafren
senior tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Vagy a szerver adminoknak kellene szolni, hogy modositsak a voice szerver helyet:
-
Nyethuszar
tag
Nem tudom mi a fene van a Discorddal bő 1 hónapja,de P-SZ-Vasánap szinte használhatatlanul szaggat a beszéd. A ping ugrál és packet loss folyamatosan, a 0.5%tól a 100% ig terjedő skálán...

Ennyire fosak és túlterheltek lennének a szervereik..

-
Golden9
veterán
Sziasztok!
A Discord áruházban ingyenes a King of the Hat..
-
Sziasztok!
Hogy lehet a hitelesítésen végig menni? Azt írja a webes felületen, hogy "Most győződjünk meg róla, hogy ember vagy." Mozgattam az egeret, majd megnyúlt az ablak és lett alul egy fehér téglalap, amibe lehet írni. Na de mit kell írni, hogy tovább engedjen? Ilyen ....... hitelesítéssel még az életben nem találkoztam.
Köszi a segítséget. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Nektek jelez a Discord, telefonon, amikor írnak?
Na és kettős védelemkor?Nekem nem jelez.
Kifogják javítani vagy csak nálam csinálja? -
Nyethuszar
tag
Sziasztok ! Tesómnak olyan gondja lenne,hogy ha fut a Discord alkalmazás a gépén akkor 19-35% közötti arányban terheli a CPU-t folyamatosan..
De van,hogy 50+ is megvan.. Máról holnapra elkezdte ezt produkálni..
Próbálta újratelepíteni a programot, ugyan ez történik. Eset IS-el is leellenőrizte a gépet és Malwarebytes-al is. Egyik sem talált semmit..
De ez az egyetlen program ami terheli a procit durván ha fut.. És nem streamel meg videót rögzít, semmi ilyesmi
Nem értjük mi lehet a gond..

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"Keybinds are disabled, while this panel is visible." Ennek ellenére mégis csinál valamit ha benyomom.
Mire szolgál? Azt látom ha benyomom hogy újracsatlakozik vagy ilyesmi. Ezzel nem is lenne gond, de nálam elmegy a kommunikáció, és mintha visszajátszaná az utolsó fél percet, mikor újraindítom a programot.
scyllafren:
Megpróbálom mert elég idegesítő. Cimborám tegnap totál kiégett ettől a Discordos hibától és inkább lelépett. Azt mondta majd nyomjuk akkor ha normálisan működik.
-
scyllafren
senior tag
Ezzel a Discord supporthoz fordulj.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Egy baromi idegesítő problémával szeretnék hozzátok fordulni. Megy a Discord, stabil a net, a gép nem gagyi, és van hogy elmegy valami. Beszélek-beszélek, látom is hogy így van, sőt ők hallanak is, de én semmit nem hallok belőlük. Amikor újraindítom a programot, van hogy újra lepörgeti az addig elmondottakat, vagy azok részleteit.
Mit lehet ezzel csinálni?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Androidon lehet kezdeni valamit azzal a problémával, hogy egész egyszerűen nem hall engem senki?
Az appon belül a beállitásokban a mikrofon tesztnél tisztán látszik hogy veszi a hangom a Discord (mozog a kis csúszka), de ha felhívok valakit nem hall engem.
Letöltöttem két különböző telefonra, és mindkettőn ugyanez a probléma. És igen, engedélyek megadva az appnak, input-output maxon, szóval tényleg nem tudom mi lehet. Más appoknál tökéletesen hallatszódom (Messenger, stb.)
Telefonok, amiken teszteltem Samsung Galaxy J6 (2018), és egy Lenovo mittoménmi
Valaki valami tipp? Lehet hogy az appal lenne valami?

-
válasz
redingitell
üzenetére
Szia!
Valami rémlik nekem is, hogy volt ilyen beállítási lehetőség az első olyan verzióban, amiben megjelent, de most nem látom benne, lehet kikerült valamelyik frissítés során... Esetleg amikor fut a játék és működik az overlay, próbálj azon belül beállítási lehetőséget keresni.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék: Valamit elnyomhattam játék közben, mert az átfedés bekapcsolásakor látszik a teljes chat ablaak, nem csak azok a nevek akikkel a szobában vagyok. Valaki tudna segíteni, hogy mit állítsak/kapcsojak hogy újra csak a neveket lássam? -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Discordhoz tud valaki olyan botot ami egy adott oldalról leszedi mindig a friss híreket?
-
Robokutya
senior tag
Srácok magyar nyelven el lehet érni valahol?
-
Ronan01
csendes tag
Jó eza program is csak még a csoprtos vagy peivát videobeszélgetés kell bele és akkor ténylerg vége a többinek.
-
Skacok! Regisztráltam, de sem emailt nem kaptam sem nem tudok bejelentkezni a kliensbe..... mit kéne csinálni? Mennyit kell várni az igazoló emailre? (gondolom van)
-
McSico
senior tag
Mik a tapasztalatok a progival? Tényleg olyan jó ahogy a merketingbullshit írja? Gondolkozok a próbána, el kellene egy kezdőlökés.

-
westlake
félisten
Már crypto bányász szoba is van.

-
westlake
félisten
Támogatom.
Elég lenne egy jól beálított, és megfelelően felügyelt szerver. A Discord nagyon hasznos alkalmazás annak, aki csak társalogna másokkal, azoknak pedig "kötelező", akik valamilyen multi játékkal játszanak. -
Sziasztok!
Azért nyitom ezt a témát, hogy felmérjük, kit érdekelne egy prohardveres Discord szerver, ahol lehet játékokról (meg minden másról) beszélgetni illetve a különböző (multi)player játékokhoz társat, segítséget keresni valós időben. Másik cél, hogy ne a prohardver fórumait használjátok chatre, hanem ezt

A The Division játékhoz már létezik egy szerver és bár nem vagyunk túl sokan, de elég aktívan használjuk, viszont a játék nem a legjobb napjait éli mostanság és sokan már mással is játszanak, ezért általános PH chat szerverré alakítanánk át.
Aki még nem ismerné, itt tájékozódhat a kliensről:
DiscordIngyenes, tud mindent, ami kell és folyamatosan fejlesztik. Van webes felülete és a kliensek elérhetők szinte minden operációs rendszerre, még mobilokra is. A hangminőség kiváló.
Ha érdekel, írjatok illetve fel lehet jönni kipróbálni ezzel a meghívóval:
https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fcEz egyébként egy általános Discord topik is lesz, mert még eddig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van valami ellenszer

De van,hogy 50+ is megvan.. Máról holnapra elkezdte ezt produkálni..