- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig ha még azt is megemlítettem volna, hogy az equalizer beállítása is befolyásolja az optikain kiküldött hangot...

Amúgy ettől még nem tartanám szarnak, mivel győnyörűen szól, tiszta, dinamikus, erőteljes, szóval király. Ez a fajta viselkedés maximum nem megszokott, esetleg rendellenes. (Én még annak sem tartom.) -
törölt tag
válasz
el_bandi_2
üzenetére
Nem, lehet, hogy RCA.

Komolyan: Egy iRiver iMP-550-ről van szó, az csinál ilyet az optikai kimeneten. -
deedee
őstag
igen ,én is line out-ra kötöttem.fejhallgató kimenetre csak a walkmann-el próbálkoztam és ott viszont már nem erőltettem a saját hangerőt feltekerni.mondjuk sok értelme nem lett volna,mert a megaworks már így is remegtette a falakat...

mivel discman-ről volt szó,egyből a line out-ra gondoltam,már ami a hozzászólásom tartalmát illeti -
deedee
őstag
minden eddigi hangfalrendszeremet kipróbáltam discman-el és azt tapasztaltam,hogy összekötés után az rősítést teljes mértékig átvette a hangfal.tehát a discmant hiába hangosítottam,nem reagált.szóval vegyél ''nagyobb'' hangfalakat /aktív hangfalakat/ és akkor lesz nagy hangerőd....
-
mg105
senior tag
valami ilyesmi kéne nekem, csak nem ilyen drágán: Bővebben: link
-
golyani
addikt
Bővebben: link
itt nézd meg az utolsó3 hsz van kép
kicsit át kell alakítani annyirah két ilyen kell mer amit én csináltam az csak mono
és azt kell egy jack kimenetre kötni remélem érted.
a kéttő kijön kb 2600-2700Ft ból. -
mg105
senior tag
a problémám a következő:
adott egy discman (Sony D-NE511) és egy pár PC-s hangfal. a probléma a következő:
a discmanben nincs elég kraft, hogy meghajtsa a hangfalakat, amit egy PCvel persze hangosabban szólnak. magyarul: HALK
hogy lehetne megoldani ezt a problémát? én valami kisebb ''erősítőre'' gondoltam, persze valami kis teljesítményüre, és a lényeg, hogy az is kicsi legyen.
túl sokat nem szánok rá, de meglátjuk...
ötlet?
ui.: bocs a hülye címért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek