Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Aztán kiderül hogy valami nagy Dirt 4 DLC. Ne nekem legyen igazam.

-
Rony949
addikt
válasz
Skeleton01
üzenetére
Tegnap óta túltettem már magam a svéd pályán. Most a wales-i pálya a nemezisem. Az összes szakasz arról szól hogy össze-vissza dobálja a kocsit és alig észrevehető, miniatűr bukkanók vannak amik könnyedén felborítanak. Most a noob beszél belőlem, mert ez volt a legelső menetem Wales-ben, de ez a pálya....nem semmi.

-
Rony949
addikt
Nyugtassatok meg hogy kormánnyal is idegesítőek a svéd pályák. Én próbálom hozni a legjobb formámat Xbox One kontrollerrel, minden segítség bekapcsolva (ABS, Stability stb.), de valahogy mindig sikerül eltrafálnom az út szélén felhányt havat és ha egy picit is hozzáér a kocsim, akkor olyan szinten lelassít hogy súlyos időt veszítek, vagy rosszabb esetben kipördít. Elképesztő mennyire szűk utakon kell menni sokszor, én meg koncentrálok és koncentrálok, nehogy nekimenjek a szélének.
Most az előbb lenyomtam egy '70-es Opellal a svéd versenyt, 6 szakasz és Clubman nehézség. Az összesítettben 2. lettem ami hozzám képest teljesen jó....sőt.

De azért mégis bennem volt az, hogy ha nem mentem volna neki az út szélének olyan sokszor, akkor akár 1. is lehettem volna.
Ja meg az is normális hogy a bajnokságban mindig van egy bizonyos illető(AI) aki szinte perfekt köröket megy és az ÖSSZES versenyt megnyeri?
-
Rony949
addikt
Üdv!
Xbox 360 kontrollerrel még nekiláthatok a játéknak vagy inkább felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest