- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerox
tag
Nekem is lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni:
Pentium I-es gép 32+64MB RAM Win98SE HUN. Felraktam rá a directx 8.1eng.exe-t (gondolom english=eng), teljesen fel is rakta, minden rendben volt a telepítéssel. De újraindítás után, pl. a Windows Media Player 9 és a Svenbomwollen XS (bárányos játék) és még a Pán Péter-es játék is, ha indítani akartam ezeket, elsötétült a kép és újraindult magától a gép. Gondolom olyan programoknál sz@rik be a gép, amikor a directx-re lenne szükség, vagy valami videómegjelenítésfélére. Próbáltam újratelepíteni is a directx-et, viszont akkor már nem tartott olyan sokáig a telepítés, gondolom, azért mert már észlelte, hogy telepítve van és lehet, hogy nem is telepítette újra az egész directx-et. Próbáltam csökkentett módban is telepíteni a directx-et, de mindezek után is ugyanúgy újraindult a gép. Mi lenne a javaslatotok? Esetleg próbáljak meg telepíteni egy frissebb verziójú directx-et, pl. directx9.0b-t? Köszi a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest