Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MooN00
aktív tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Szerintem egyszerűen nem lesz olyan, ami kitöltené, sőt, a 8800GTS lesz a középkategória
... -
MooN00
aktív tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Ugye ? 2 mp ig énis elhittem ,hogy ez a valóság, de aztán rájöttem, hogy ez az új HL...

[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
Még a topic első lapján írtam egy hsz-t, amit le sem sza*tak

''Ti is láttátok ? Az nvidia 9800GTX tulajdonságai közt van egy ilyen ,hogy
- eDRAM die for ''FREE 4xAA''.
ez annyit tesz, hogy talán nem a memókat terheli az AA hanem egy külön un. ''eDRAM''-ot ?
pofás ötlet'' (kieg: tehát nem fog semmit lassítani, ha benyomjuk az AA-t?)
Most, hogy kezd kibontakozni a totyik , szal gondoltam megint megkérdezem, mit gondoltok róla ?
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igazad van...ezt elírtam..

tehát:
45nanométer az intel féle xeon proci (és talán még más is)...az 55nm talán a jövőre megjelenő radeon x3k
thx h szóltál
-
MooN00
aktív tag
válasz
New Life
üzenetére
Akkor mit javasolsz a hasonlószellemű ''kockáknak'' (jujj de csúnya szó
), mint én, mit tegyünk, hogy ne is költsünk sokat, de mégis játszhassunk ''realisztikusan'' (magas grafikán) ?
Nem hülyeség a konzol, tényleg jó dolog, hogy minden játék fut max grafikán (viszonylag olcsón), de valahogy nem tudnék áttérni , talán az irányítás miatt
. -
MooN00
aktív tag
Talán meg fog szűnni (vagy feleslegessé fog válni) idővel a tápcsati a karikon, ha bejönnek az újabb Pci-e foglalatok ? Nem lenne rossz, bár ki tudja, mennyit fog enni a ''jövő'' karija ?!

(Talán a 45nano-sok nem fognak annyit enni, mint a mostaniak.Gondolok itt a majdani ATi 3000 szériára) -
MooN00
aktív tag
Nem kötözködtem....megkérdőjeleztem....azt meg ugye nem tilos. De azt is csak akkor lehet, ha van mit.Másrészt nem igazán értem, írod, hogy okoskodok, de nem látom, hogy érvelnél az igazad mellett, ehelyett inkább csak kelted a feszültséget azzal, hogy sértegetsz....
Másrészt azért piszkálódtunk egy kicsit, mert nagyon elhanyagolod a helyesírás alapvető szabályait (az , hogy komolyan veszed váljék egészségedre..) , és így nehéz téged komolyan venni...
ui: legközelebb ha le akarsz járatni, legalább tedd be off topic-ba, vagy küldj egy privátot...
-
MooN00
aktív tag
nagggggyon off..
aki 20 éves így ír, az nem valószínű , hogy érettségizett emberke
vagy 8 évesre gondoltál ?
egyébként a firefox honlapján van egy beépülő modul, ami ellenőrzi a helyesírásodat, pont mint ha word-be írnál, aláhúzza pirossal ami nem tetszetős
sz: Honnan veszed, hogy 250k körül lesz a kari? A fenti irányárakból ítélve 180-200k FT-nál ez nem nagyon kerülhet többe....
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
Ti is láttátok ? Az nvidia 9800GTX tulajdonságai közt van egy ilyen ,hogy
- eDRAM die for ''FREE 4xAA''.
ez annyit tesz, hogy talán nem a memókat terheli az AA hanem egy külön un. ''eDRAM''-ot ?
pofás ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...

)

), mint én, mit tegyünk, hogy ne is költsünk sokat, de mégis játszhassunk ''realisztikusan'' (magas grafikán) ?
.