Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
minek cseréli le? ezt nem értem
az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az e6850 meg az x2 6000+ nem igazán 1 súlycsoport, na mindegy... hogy mikor kéne lecserélni? azt a jóég se tudja. ma már szinte nem is lehet előre tervezni. én is azért vettem am2-t, hogy talán az új amd procik 1ikét majd beletuszkolom, dehát holvanazmég. sztem amíg egy játék nem megy (25(!)-)30 fps alá, addig játszható, és amíg játszható, adiig nem kell gépet cserélni miatta, ha így nézzük, akkor biztos sokáig jó lehet ez a konf. ha viszont benchmark rekordra hajtasz, akkor meg pár hónap múlva elavult lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)