Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybergyerekG
csendes tag
Hali! Én is vétel előtt állok, írtátok itt a xiaomi xiaofang-et is, pont azzal szemeztem Én is és az M2-vel. A Digoo M2-ben a hangot is rögzíti, illetve milyen minőségben, tudna valaki feltenni egy minta rögzített videót?
Nem akadozik vételkor, nem hagy ki másodperceket, folyamatos? Forgatást mennyire használjátok? Méreteiben kb mekkora (cm)? Igazából az egyik lakótársam szeretném lebuktatni, aki rájár a kajámra...
de gondolom észrevétlenül nem lehet elhelyezni..
usb kapcsolat mindig kell, vagy van aksija? bocsi a hülye kérdésekért.
Illetve nem féltek, h ezeket a felvételeket valami kis kínai éppen nézi, amit a kamerátok rögzít?
okés, h csak legtöbbször akkor használja az ember, ha nincs otthon, de mikor ott van? akkor mindig kikapcsoljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de gondolom észrevétlenül nem lehet elhelyezni..
usb kapcsolat mindig kell, vagy van aksija? bocsi a hülye kérdésekért.