Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Én ilyen dolgokat próbálnék még ki a TP-LINK-en:
- nem túl bonyolult-e az SSID, ha igen, akkor megváltoztatni egy egyszerű rövid szóra, ami csak ékezet néküli kis betűkből áll
- kipróbálni minden fajta, régebbi, már nem biztonságos titkosítási módokat is egyenként, hátha valamelyikre felcsatlakozik, sorban ezeket:
- WEP
- WPA/TKIP
- WPA2/TKIP
- WPA2/AES- nincs-e valami advanced wifi beállítás elállítva (pl. RTS, DTIM), ha igen, akkor vissza az eredetire
-
Upo
addikt
Nem igazán értem. Mi köze a mobil voda sticknek a wifihez? Az nem wifi hanem mobilnet nem?
Hogy lehet egy mobil stick-el wifire csatlakozni?Milyen kamerád van? M1 vagy M2? Ha M1 akkor a #1-ben van az alkalmazás. Ha M2 mint nekem, akkor pl. a #37-ben írtam.
A lényeg hasonló mind a kettőnél. A routerben be kell állítani jelszót. Az appban a wifi ssid-t és jelszót be kell írni. Nem szabad a telefont lehalkítani, és a kamera mikrofonja közelébe kell tartani. Ezután az app elcsipogja a kamerának a beállításokat, és mennie is kell. Mint a #3-ban leírva.Most nézem ezt a V380-at, most akkor tényleg milyen kamerád van? Ha Digoo akkor olyan appot használj ami hozzá való. Ha nem Digoo, akkor meg nem tudunk segíteni. Nem lehet keverni az appokat, hiába néz ki szinte egyformán, nem biztos hogy ugyanazokat a chipseteket és protokollokat támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Apple asztali gépek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest