Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3351) rabxly válasza jimspie (#3316) üzenetére


rabxly
csendes tag

Szia!

Köszönöm a választ. Ahogy olvasgattam róla, meg néztem pár videót, tényleg úgy tűnik ideális lehet nekem is. Szoftveresen mi szükséges hozzá? Azt látom, hogy együttműködik a Photoshoppal, de én úgyse nagyon használnám a PS millió funkcióját. Van valami egyszerűbb program, amivel használható, esetleg saját szoftvere? Gondolom, valamilyen képként tudnám elmenteni az oldalakat, és akkor azokat konvertálnám többoldalas pdf-be.

(#3352) jimspie válasza rabxly (#3351) üzenetére


jimspie
tag

Nincs ilyen, hogy "szoftver kompatibilitás". Mindennel működik, olyan mint egy egér. Annak sem kell külön szoftver, megnyitsz egy alap rajzoló progit és írsz, nem kell túlbonyolítani a dolgot :) . Vannak egyébként kézírás felismerő szoftverek, van is egy ilyen a bamboo-nak. [link]

(#3353) aadren


aadren
csendes tag

Üdv mindenkinek! Én egy pen tool nevü cuccot keresek, és nem tudom mi fán terem, szóval kalligráfiát akarnék művelni ilyen digipadon, és ehhez keresek szoftvert. Van valami sejtésetek róla, hogy merre is induljak el? ez egy olyan program, amivel lehet ecsettel tollal egyébbel a valóságot meghazudtolóan előállítani. Köszi a választ!!!

(#3354) jimspie válasza aadren (#3353) üzenetére


jimspie
tag

A pen tool a photoshop egyik eszközeként ismert dolog. [link] Szép körvonalazásra használják főképp.

(#3355) BonFire válasza jimspie (#3354) üzenetére


BonFire
veterán

Pontosabban elsősorban a vektorgrafikus rajzprogramok (Illustrator, CorelDraw, InkSpace) alapvető eszköze, amit korábban Bezier-eszköznek is neveztek, de már jó húsz éve minden programban csak Pennek hívják. Ezzel lehet Bezier-görbéket rajzolni.

De van egy olyan gyanúm, hogy nem ez kell neki. Én próbáltam már táblán tollal penezni, de nem jó. Az egér sokkal ideálisabb. Viszont vektoros programban az ecsetvonás is full vektorossá alakul, és utólag szerkeszthető.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3356) mizikm


mizikm
csendes tag

Sziasztok!
Keresek jó állapotú minden alkatrésszel rendelkező wacom intous 3 vagy 4-est megvételre. Ajánlatokat privátba kérném emailcímemre: mizikm kukac gmail.com
Köszönöm.

(#3357) jimspie válasza BonFire (#3355) üzenetére


jimspie
tag

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem ezt keresi. Szerintem sem jó tollal penezni.
De vajon akkor mi lehet az a "pen tool" :D ?

(#3358) BonFire válasza aadren (#3353) üzenetére


BonFire
veterán

Jó lenne tisztázni, mit értesz a különböző fogalmak alatt! A Pen Toolt már kitárgyaltuk. A kalligráfia pedig díszítés. Nem betűfestésre, betűtervezésre-díszítésre, tipográfiára gondolsz? (Bár a tipográfia legritkábban jelenti a betűk cirkalmazását, a lehető legtávolabb áll a kalligráfiától, de talán még belefér...)

Csak azért, hogy ne két malomban őröljünk.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3359) Busmann02 válasza BonFire (#3358) üzenetére


Busmann02
tag

Csak 1tipp...
A rövid,sokszor csak néhány ìrásjelből álló japán szövegeket ábrázoló képeket is kalligráfiának nevezik...ezért kellhet neki a külömböző ecsetforma ami valósághű ecsettelkészült ìrásjelet eredményez... :-)

(#3360) Lolazz válasza aadren (#3353) üzenetére


Lolazz
csendes tag

Nem a kanjira, katakanara és hiragana írására gondolsz? És nem azt az igazi vágott végű ecsetet utánzó programot keresed?

[ Szerkesztve ]

(#3361) BonFire válasza Busmann02 (#3359) üzenetére


BonFire
veterán

Az nem kalligráfia, az ecsetírás! Vannak a japánon és a kínain kívül még jó néhányan, akik az ecset írást használják, és a nyomtatott írásképük is ezt tükrözi. Ilyen a héber és az arab írás is. Viszont van lehetőség géppel is írni az ilyen nyelvű szövegeket. Most mi itt találgathatunk, ha az nem szól, aki kérdezett, és nem tisztázza, hogy mit is akar.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3362) Lolazz válasza BonFire (#3361) üzenetére


Lolazz
csendes tag

Már bocsi, hogy beleszólok, de az ősi japán meg kínai írás az kaligráfia.

[ Szerkesztve ]

(#3363) BonFire válasza Lolazz (#3362) üzenetére


BonFire
veterán

A kalligráfia az a szépírás. Görög eredetű szó. A géppel írt betű is lehet kalligrafikus, és bármilyen nyelvű. Ha cirkalmas, díszes betűvel hozol létre szöveget, az maga a kalligráfia. És ebből a szempontból teljesen mellékes, hogy kézzel írtad, vagy géppel.

ÉPPEN EZÉRT! – mivel a kérdés a Pen Toolra vonatkozott, teljesen mellékes, amiről itt vitázunk, ugyanis a kalligráfiához nem kell digitalizáló tábla, sem Pen Tool, egy mezei szövegszerkesztő is megteszi.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3364) jhos910 válasza aadren (#3353) üzenetére


jhos910
aktív tag

Majd én segítek, de egy google keresést elengedhettél volna.

Ahhoz, hogy szép és míves kalligráfiát előállíts szükséged lesz gyakorlatra (papíron ceruzával, tollal), programismeretre (ami még ahogy látom az írásodból egyenlő a 0-val :DDD ) és tipográfiai ismeretekre, persze a szépérzéken felül.

Ha bármiben elakadtál vagy kell még segítség írj, de elsőre sztem ezt is elég lesz megemészteni.

Ui.: A tutorialban az árnyékolást ps-ben fejezi be de én ezt is AI-ben tenném és akkor már vektoros lenne az egész művelet.

Ha elsőnek csak photoshopban szeretnél próbálkozni sima egyszerű ecsettel akkor vedd észre, hogy a kalligráfiánál kihasználják az ecset vastagságát és annak állását.
Ezen a képen látni fogsz egy az y tengelyén megnyomott kört ami az ecsetet jelöli, ha ezt az y tengelyű nyomorítást növeled vagy csökkented egy pl kerek ecseten akkor egy laposecsetet kapsz és már nyomhatod is a kalligráfiádat :)

[ Szerkesztve ]

(#3365) jhos910 válasza BonFire (#3363) üzenetére


jhos910
aktív tag

Ha már ilyen kérdéssel jött a topikba akkor valószínű (nekem legalábbis), hogy ő szeretné megrajzolni a betűket.

(#3366) aadren válasza BonFire (#3358) üzenetére


aadren
csendes tag

Én láttam egy magyarázó ábrasort ahol a pentool nak nevezett cuccal beállítható a klasszikus ecset, sörte vágott toll, és minden egyéb. megkeresem belinkelem. -nna megvan -inkscape tutorial :calligraphy- ezt ha beírjátok az jön ki. Mivel állat nem értek hozzá nem is leltem meg, hogy milyen progi ez és mi a hardver hozzá... de gondolom egy efféle tábla cerkával. nna erről beszélek, hogy valaki tud-e ilyen féle progit fellelni. köszönet és minden!

(#3367) aadren


aadren
csendes tag

Köszi mindenkinek a segítséget, és ezek szerint ti is pedzitek a dolgot. Nem értek a pchez (még) én művészettel foglalkozom a kezem és szemem használom. Remélhetőleg amit keresek a beállíthatóságán kívül felhasználóbarát cucc és keratív. És bárki bármit mond, az egér nem toll. egérrel nem lehet úgy írni mint egy pennával. hogy a nyomásról finom kézremegésről ne is beszéljünk, amitől magadé lesz amit rajzolsz.

(#3368) BonFire válasza aadren (#3366) üzenetére


BonFire
veterán

Semmiféle külön dolog nem kell hozzá a Photoshopon kívül. Csinál egy lapos, 45°-ban megdöntött ecsetet, húz pár segédvonalat, fogja a tollat, és nekiáll meghúzni a betűket. Én anno még vágotthegyű alkoholos filccel analógban csináltam gót betűs feliratokat death metál bandáknak, viszont digitálisan nem megy. Nem tudok rendesen átlós vonalat húzni, mindig cikkcakk lesz belőle Photoshopban. Analógban még mindig megy. A gót betűket sem nehéz megtanulni, van pár alapelem, amiből felépül az összes betű. Ha van segédvonal, akkor nem nehéz.

Lehet, hogy Illustratorban kéne próbálkoznom, a vektoros vonalaknak ugyanis be lehet állítani egyfajta tűrést, hogy ne vegye figyelembe a kéz remegését, mert Wacom táblával (és egérrel) elég hálátlan feladat ez.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3369) aadren válasza BonFire (#3368) üzenetére


aadren
csendes tag

Az említett oldal is wacom táblát ajánl, de semmi keresztben remegés meg efféle, hanem ez egy speciális program ezt asszem csak ez tudja ilyen szinten. Természetesen én foglalkozom tipóval és kalligráfiával, van néhány saját ábc-m de papíron persze. Ezt lenne jó felváltani ezzel a progival ha lehet és tudna valaki róla valamit. pld hol lehet kapni... Amúgy a segédvonal jó dolog de nem kell a szabad kezű (freehandcaligraphyc) írásmódhoz, amit utána nem kell végigvacakolni vektorgrafikusra hanem már abban is van digitálisan. Köszönöm!

(#3370) DeltaPower válasza aadren (#3369) üzenetére


DeltaPower
őstag

inkscape tutorial :calligraphy - ez az inkscape nevű program tutorialja, esetleg az inkscape.org-ról próbáltad letölteni? :U

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#3371) aadren válasza DeltaPower (#3370) üzenetére


aadren
csendes tag

megnézem, köszi! azt vágtam, hogy tutorial de hogy ez kinek a fiaborja azt nem.

(#3372) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Azt jól értelmezem a beállításoknál, hogy 16:10-es aránytól eltérő monitoroknál be lehet állítani, hogy a toll érzékelési területe ne fedje le az egész monitort? Pl. ha lenne egy 21:9-es monitorom definiálhatnék azon belül egy 16:10-es arányú részterületet, ahova rajzol a toll és megmarad a tábla geometriája?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#3373) BonFire válasza Tigerclaw (#3372) üzenetére


BonFire
veterán

A tábla "geometriája" nem vész el sehogy sem. Én pl 5:4 monitoron tolom, és lefedi az egészet, rajzolásnál meg mégsem rajzol kör helyett ellipszist, úgyhogy igen okosan van ez megoldva.

Ennek ellenére igen: be lehet állítani, hogy a képernyőnek csak bizonyos részére rajzoljon. De nem praktikus.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3374) FazekasLaci válasza Tigerclaw (#3372) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Ez mindegyik Wacom táblánál a Mapping opciónál beállíthatod a Force Proportions részt aktiválva. Így a monitorod felbontásához igazítja a tábla aktív felületét, vagyis ha az arány nem azonos, a tábla egy része nem lesz használható. Cserébe viszont nem kell ellipszist rajzolnod ahhoz, hogy a monitoron kört láss, vagy fordítva, nem fogsz a kezeddel kört rajzolni és megdöbbenni, hogy ellipszis van a képernyőn.

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#3375) nyistvan


nyistvan
csendes tag

Sziasztok!
Gondoltam értesítelek titeket a 2012.12.11.napján vásárolt WACOM BAMBOO PEN & TOUCH (3.gen) táblám eladó sorba került. 19eFt! 1 hetet használtam, olyan mint az új!
http://hardverapro.hu/apro/elado_wacom_bamboo_pen_touch_3_gen/hsz_1-50.html
2013.02.22-23. napján Budapesten leszek, így személyesen is át tudom adni, ha valakit érdekel.
További szép napot nektek!

(#3376) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Sziasztok!

Nekem egy Bamboo CTH-470-esem van és a fiam is rákapott az ízére, így gondoltam veszek neki is egyet.
Azonban amit viszonylag jó árban találtam az egy CTH-460. Ez ugyan úgy használható, mint a 470-es? Tehát működnek a gesztusok is? A nyomásérzékeny hegy is azonosan működik ebben, mint a 470-ben?
Segítségetekkel komolyan nagyon sokat segítetek, így azt előre is hálásan köszönöm!
Ismerem azt, hogy lehet keresni választ kérdéseimre, de miután egy HDD-m odaveszett rajta rengeteg igen fontos adattal azt pótolnom kell és időre. Tehát az idő a legkevesebb, és tudom, hogy a választ adónak is biztos lenne jobb dolga, mint az én problémámmal foglalkozzon, így kérem nézzétek el nekem ezt a pofátlanságom.
Köszi
Székely János

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#3377) Busmann02 válasza AMDaZERG_1 (#3376) üzenetére


Busmann02
tag

Ha jól látom a CTH-460 az még csak a 2es szériája a bamboo-nak,abból is a pen. a pen funkciónál nincs a toll végén radír,és a tábla nem érzékel touch funkciókat.

ezeket merném javasolni...
a használt régebbi típusok és ezen vadonat új garanciás termékek árai között gyakran csak néhány ezer ft-nyi különbség van,szerintem megéri inkább várni még egy hónapot,hozzátenni a következő fizetésből azt a néhány ezret a használt árára szánt összegből és megvenni újonnan,garanciásan.

ezeket merném javasolni...

Bamboo Pen and touch 3. generáció 23.495Ft.

Bamboo Pen(touch funkció,és radír nélküli változat) 16.900Ft

(#3378) BonFire válasza Busmann02 (#3377) üzenetére


BonFire
veterán

A gyerek az nem fog várni plusz egy hónapot. ;] Majd az lesz, hogy elkunyizza, apu meg vegyen magának valami használtat. :O

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3379) AMDaZERG_1 válasza Busmann02 (#3377) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Busmann02
Köszönöm szépen, hogy időt töltöttél a válaszra!
Azt hiszem valóban ez a legjobb variáció, hogy ne megvétel után kaparjam a falat miért is nem vártam még egy kicsit és vettem az újabb fejlesztést.

üdv
Székely János

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#3380) Busmann02


Busmann02
tag

Emberek egy sürgős segítségre lenne szükségem!!!
ismerősnek wacom bamboot telepítettünk win7-re,de most hirtelenjében nemtalálom a hozzásólásokat ahol a win7 általi kis kör rajzolásról van só,hogy hol lehet azt kikapcsolni..???
Mert Photosopban mikor megérintem tollheggyel a táblát egy kis kört tölt be és amíg ez töltődik csak keresztirányban húzza a kurzort így pl egy íves vonal eleje mindig egyenes... remélem értitek h mi a problémám,emlékszem h régebben volt erről szó de sajna nemtalálom...:/

(#3381) tybaa válasza Busmann02 (#3380) üzenetére


tybaa
csendes tag

(#3382) Busmann02 válasza tybaa (#3381) üzenetére


Busmann02
tag

Köszi:)

(#3383) FazekasLaci válasza AMDaZERG_1 (#3376) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

A CTH-470 mellett mondok egy nagyon komoly érvet, mert amit felsoroltak (tudásban is többet tud az új) az semmi ahhoz képest, hogy az USB-je lecsatolható. Mit jelent ez? Ha megtörik egy vezeték, akkor kb. 300 Ft-ból veszel egy új USB-kábelt bármely telefonosnál. Ha a CTH-460-ban törik meg, akkor vissza kell küldenünk a gyártóhoz kicserélni, mert a táblát nem lehet csak úgy szétszedni, ahhoz trükkösen van megcsinálva. Ha szétszeded, utána biztosan nem fog ugyanis működni, ezért próbálkozni sem érdemes vele. Na, ha nem garanciális, akkor sejtheted, hogy a német szervizóradíj és a kábel ára (kb. 10 EUR) többe fog kerülni, mint amit esetleg megspóroltál a régi és az új változat ára között. Arról nem is szólva, hogy a kábel bármikor megtörhet, ha sokat viszed, de még akár otthon is egy rossz mozdulattól. Láttam én már sok hibás táblát, köztük olyat, aminek a vezetékét kutya rágta szét, kiscserek vágta szét ollóval, vagy szimplán az asztalfiók kerete vágta ketté (igaz, az a fiók fémből volt). Szóval volt már minden, érdemes lecsatolható kábeles megoldásokban gondolkozni.

Azonkívül a CTH-470-es sorozat tagjai egyébként vezetéknélkülivé is alakíthatóak, ha veszel hozzá wireless kitet. Azt itt hozzátenném, hogy a wireless megoldás nem igaz a CTL-470-re, ami a legolcsóbb és touch-csal nem rendelkező változat. Ha van kedved, nálunk kipróbálhatod őket, amúgy raktáron is van, ha azonnal kell.

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

(#3384) jhos910 válasza FazekasLaci (#3383) üzenetére


jhos910
aktív tag

Nah ez jó kis infó. (Igaz nekem az új fajta van de másnak hasznos lesz biztos).

Egy kérdés, hogy melyik bolt ez?

(#3386) jhos910 válasza FazekasLaci (#3385) üzenetére


jhos910
aktív tag

Nagyon köszi az infót :)

(#3387) Edy69


Edy69
csendes tag

Szevasztok
Lenne pár kérdésem. Mi a különbség a wacom bamboo cth-470/ctl-470 és a wacom bamboo cth-470k-en/ctl-470k-en között?
Érdekelne, hogy wacom tollak hegye mennyire kopik és, hogy a munka felület, amin a tollal firkálunk, menyire kopik? Ha van ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#3388) Busmann02 válasza Edy69 (#3387) üzenetére


Busmann02
tag

Szervusz...
Lehet h hülyeséget válaszolok,de ha jól emlékszem a cth-470 az a szürke FUN-nal nevezett modell,ami azért FUN mert gyárilag kapsz hozzá letölthető szoftvereket ha beregisztrálod a táblát a wacomnál...
a cth-470k-en az a fekete változat...tudásban ugyanaz,ajándék szoftverek nélkül...

mind a rajzfelület amin a ceruzát mozgatod,mind a tollhegy kopással jár,és tettem rá átlátszó 0,3mm vastag fóliát,így kb tükörsima a felület,így nem kopik a felület,a tollhegy is kevésbé,de az érintési gesztusokat fólián keresztül is érzékeli a tábla...
megfelel a válasz?:)

(#3389) Edy69 válasza Busmann02 (#3388) üzenetére


Edy69
csendes tag

Szeva kösz a választ.

(#3390) BonFire válasza Edy69 (#3387) üzenetére


BonFire
veterán

Nalam elegge gyorsan kopik a toll HEGYE. A toll nem. :P Ha sokat satirozol vele, akkor nagyon hamar elfogy. szerencsere a feloldalasan kopott tollhegyen forditasz fel kort, es koptatod a masik oldalrol. Vagy negyed koroket forditasz rajta, igy jelentosen meghosszabbithatod a hegy elettartamat.

Es van meg ugye par pothegy, szoval mindent osszevetve azert kitartanak egy darabig, ezenkivul ha Wacom a tabla, mindig fogsz hozza hegyet tudni venni, es az ara sem tul veszes.

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3391) jimspie válasza Edy69 (#3387) üzenetére


jimspie
tag

Másfél éve van meg a tábla és még mindig ugyan azt a gyárilag belehelyezett hegyet használom. Szinte nem is kopik.

(#3392) 666Gina


666Gina
csendes tag

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Első digitalizáló tábla vásárlásom előtt állok és afelől szeretnék érdeklődni, hogy a 4:3-as képarányú monitorom okozhat-e problémát?
Ugyanis olvastam teszteket azokról, amik tetszettek (legalábbis abból az árkategóriából, ami nekem megfelelő) és találkoztam egy olyannal, amelyről azt írták, hogy nem támogatja a 4:3-as monitort, vagyis, hogy ellipszist rajzol kör helyett. Egy másiknál (ennél) azzal találkoztam, hogy wide, de mindkettőhöz jó, viszont az meg nem igazán tetszik, mert van egy sokkal jobb nem sokkal drágábban (ez), csak annál meg sehol nem találok információt arról, hogy gondja van-e a 4:3-as monitorral, mert a specifikációkban és tesztekben csak azt írják, hogy wide. Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, kérem, írja le.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék. És ha esetleg ajánlotok valamit hasonló árkategóriában, akkor is boldoggá tesztek. :)
Előre is köszönöm a segítséget.

(#3393) BonFire válasza 666Gina (#3392) üzenetére


BonFire
veterán

Kivalasztottad a ket legszarabb tipust. Ezeknel tenyleg nincs garancia semmire. A monitor keparany nem ost, nem szoroz, mert minden normalis tablat be lehet konfiguralni, hogyan szeretned hasznalni. Ami neked kor helyett ellipszist rajzol (barmilyen is a monitor) az selejt! Hacsak nem a monitorod van beallitva bunko uzemmodba; de az mas kor helyett is ellipszist jelenit meg amugy is.

El lett mar mondva millioszor: Wacom tablat kell venni es kesz. Azzal nicsenek mindenfele egzotikus problemak. Az en monitorom pl 5:4-es. Gondolod, hogy egy normalis fablanak szamit a keparany??? hiszen a keskeny monitor sem torzitja a kepet, sot, a szeles sem, csak egyszeruen vizszintesen tobb rajta a pixel, de a pixel az pixel, es ha nem videorol van szo, akkor mindenkeppen negyzet alaku.

Eppen ezert nem is szabadna torzitani egy tablanak sem. Amelyik torzit, az hulladek.

WACOM BAMBOO PEN AND TOUCH - ilyet vegyel!

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3394) 666Gina válasza BonFire (#3393) üzenetére


666Gina
csendes tag

Köszönöm, azóta is keresgélek, és olvasgatva mindenfelé ugyanezt találtam... :)
Csak nem a touch verziót, mert annyi pénzem sajnos nincs... De a sima pen se sokkal kevesebb, ahogy olvastam, csak nem reagál a kezemre és nincs rajta radír...

(#3395) BonFire válasza 666Gina (#3394) üzenetére


BonFire
veterán

Az érintés sok esetben jól jöhet, megéri azt a kétezer forint különbséget. Leírtunk már minden prót és kontrát a Wacom táblákról, keress a fórumban rá, és olvasd el őket. [link]

Aztán dönts.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3396) DeltaPower válasza BonFire (#3395) üzenetére


DeltaPower
őstag

Az a kétezer sajnos inkább nyolc... a6-os pen 17 ezer, a pen+touch 25.

szerk: iponon néztem, grasshoppernél egészen kevéssel olcsóbbak.

[ Szerkesztve ]

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#3397) jhos910 válasza DeltaPower (#3396) üzenetére


jhos910
aktív tag

Légkondi nélkül is árulnak autókat...az is gurul meg kereke van.
Wacom táblát is lehet touch nélkül venni...rajzolni azzal is lehet. :)

(#3398) schumi


schumi
aktív tag

hali
esetleg tud valaki közületek 12es használt eladó cintiqet ? nem igen találtam, vagy lejártat találtam csak hirdetésben, ill. irreális mármár új árával egyenlőt :)

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#3399) lupe válasza schumi (#3398) üzenetére


lupe
csendes tag

hali schumi!

nekem pl van egy eladó cintiq 12 wx-em.. ezek szerint a google nem a barátom.... :)
és nem tudom mi minősül irreális árnak.... :D
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/wacom_ciniq_12wx_elad/

(#3400) jimspie válasza schumi (#3398) üzenetére


jimspie
tag

Nem gondolkodtál még a Cintiq 13 HD-n? külföldről a dollár árfolyamát figyelembe véve most 237 000 ft körül megkapod, (idehaza 317 000ft) itthon ne vegyetek ilyen drága dolgokat hatalmas pénzkidobás. Persze ha meghibásodik akkor macerásabb a szállítás stb .. de ha a gyártótól veszed közvetlenül (990$) akkor ezzel nem lehet semmi gond, elintézik, de ne ez legyen az elsődleges, hogy egyből elromlik (hát már csak nem döglik be). Én amúgy erre gyűjtögetek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.