Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3551) BonFire válasza Marvinyo (#3550) üzenetére


BonFire
veterán

Menjünk sorjában.

• Tapasztalataim szerint nem fogsz tudni vele olyan szépen és tempóban írni, mint kézzel papírra. Ha tehát ez a cél, akkor inkább hátráltat. Persze néhány képre vázlatokat, egy-két szót firkálni oké, de huzamosabb írásra én biztos nem használnék táblát. Akkor már inkább billentyűzet, amin 400-as tempóban gépelek. Gyorsabb, szebb, és nem kell vesződni az OCR-rel.

• A tollat normál esetben nem kell cserélni, amennyiben rendeltetésszerűen van használva. Értve ez alatt, hogy csakis ott és úgy tárolni, ahol és ahogyan az meg van szabva. Ha csuporban tartod, a folyamatos nyomódás miatt kinyiffanhat a dinamika érzékelő benne. Ha a hozzá kapott tartóban tárolod és nem hagyod a földre potyogni, akkor „örök életre” szól. Persze a hegy az kopik, és ha kifogysz a mellékelt póthegyekből, kérdéses, hogy 1-2 év múlva kapsz-e hozzá, mert Genius cuccoknál ez általában nem jellemző. Akkor aztán vehetsz egy új táblát, új tollal, új heggyel.

• Lehet az öledben is jegyzetelni, de nem javallott a táblát könyöklőnek használni. Mindenképpen jó neki egy teljesen sima alátámasztás. Ha nincs megfelelően alátámasztva, meggörbülhet, megtörhet az érzékelőlapja, amit nagyon drágán javítanak, vagy sehogy. (Az ilyen jellegű sérülésre nem vonatkozik a garancia!)

• Ebben a topicban óva intünk mindenkit a Geniustól, a Trust-tól és hasonló nóném termékektől! Sokszor leírtuk már a prókat és a kontrákat, keress rá, és olvass vissza! >>>LINK<<<

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3552) jhos910 válasza Marvinyo (#3550) üzenetére


jhos910
aktív tag

Szia!

Tévhit, hogy az írás és a rajzolás között lenne bármiféle különbség rajztábla esetében! Ugyan azokat a mozdulatokat végzed el.

Személyes tapasztalatom írom le neked a kérdésedre reflektálva. Ha írni szeretnél jegyzeteket (amit már egyszer leírtál ugyebár) rendezett formába hozni akkor javaslom a gépírás megtanulását vagy órán írj szebben és scanneld be... duplán akarsz elvégezni egy munkát. Mert ha te lerajzolod (/leírod) attól még ugyan úgy egy jpg lesz, végig kell bogarásznod az egészet, hogy valamit megkeress benne. Ha eddig egy oldalt x perc alatt írtál le akkor legyen x+5. De te x+x+20-at akarsz eltölteni ugyan azzal a munkával. Mert szerintem nyugdotan ki lehet jelenteni, hgoy rajztáblán nem fogsz tudni olyan gyorsan írni mint papíron.

Egyébként már sokszor kitárgyaltuk a Genius/Trust és hasonló rajztáblákat....nem ajánljuk, még kutyát hajigálni sem!

Egyszer megveszed 7000 Ft-ért ezt az izét és soha nem fogsz tudni megszabadulni tőle még 1000 Ft-ért sem, de ha megveszel egy Wacom terméket akkor az viszont fogja tartani az árát és keresni is fogják az emberek mert megbízható, van támogatottsága és alkatrészt is tudsz hozzá venni.

Az öledből tudsz rajzolni, nincs vízi mérték benne. Tollhegyet is kell cserélni és Geniusnál ez épp lehet, hogy akadályokat fog gördíteni a boldogságod útjába.

(Bonfire megelőzött, de azért nem törlöm ki a posztolt üzenetem...) :R

[ Szerkesztve ]

(#3553) BonFire válasza jhos910 (#3552) üzenetére


BonFire
veterán

„Ha írni szeretnél jegyzeteket (amit már egyszer leírtál ugyebár) rendezett formába hozni akkor javaslom a gépírás megtanulását vagy órán írj szebben és scanneld be...”

A múltkoriban nagy bajban voltam, mert a postán ki kellett töltsek egy feladóvevényt, és ott döbbentem rá, hogy elfelejtettem írni! Basszus, mondom, minimum 5–6 éve nem írtam kézzel! Rendesen gondolkodni kellett a mozdulatokon, a betűk formáján. :O Jegyzeteket sem írok, ott a telefonon a Jegyzettömb, amibe Swype-pal írok, vagy, ha baromi lusta vagyok, illetőleg kevés az idő, akkor rámondom a diktafonra, azt' majd később a hangjegyzet alapján legépelem.

11 évvel ezelőtt tanultam a gépírást, és tudtam, hogy nekem ez a jövőben hasznot fog hajtani, így aztán sokat gyakoroltam. Közben elfelejtettem a kézírást, de nem is igazán van rá szükségem sehol. A szignózás még megy. Más nem kell.

Én ha most lennék egyetemista vagy főiskolás, tuti, hogy egy combosabb diktafont vennék jó pár tartalék aksival és nagy kapacitású memóriakártyával, hogy naponta több órányi előadás hanganyagát rögzíthessem. Aztán ezekből kényelmesen gépírással annyi jegyzetet készítenék, amennyit akarok. Nem xarakodnék spirálfüzettel, meg tollal, papírral, kézzel.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3554) Reno7


Reno7
senior tag

Egy alig használt régi Bamboo-t mennyiért lehetne eladni?

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#3555) jhos910 válasza Reno7 (#3554) üzenetére


jhos910
aktív tag

Ne is keress sokáig, itt van Marvinyo aki rajztáblát keres jó áron.

(#3556) GaTToN1


GaTToN1
csendes tag

Sziasztok, érdeklődnék a belépőszintű rajztáblák felől. Néztem egy G-Pen szériás Genius-t. Én azért hajlok inkább felé mert 512 helyett 1024 az érzékenysége és jóval nagyobb a rajz felülete mint például egy Wacomnak, ami hasonló árban fekszik. A hozzá értő úriemberektől kérdezném, hogy megérné-e ilyet vásárolni?

(#3557) BonFire válasza GaTToN1 (#3556) üzenetére


BonFire
veterán

Kéne már ebbe a topicba is egy 1. hsz!

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3558) Cassidey


Cassidey
senior tag

Az új Intuos Pro-t látta valaki esetleg valahol raktáron? Hirtelen felindulásból eldöntöttem, hogy veszek egyet, de hirtelen nem is tudom hol nézzem, csak Bamboo-t vagy korábbi Intuos-t találok mindenhol.

(#3559) *Ropi* válasza Cassidey (#3558) üzenetére


*Ropi*
félisten

Fazekas Lacit keresd! ;)

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3560) BonFire válasza Cassidey (#3558) üzenetére


BonFire
veterán

A Szoftver.hu-n kéne szétnézni, ők újabban nagyon rágyúrtak a Wacom táblák forgalmazására. Jó akciókat is szoktak hirdetni. [link]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3561) Cassidey


Cassidey
senior tag

Köszi! :)

(#3562) jimspie válasza GaTToN1 (#3556) üzenetére


jimspie
tag

Olvass vissza a fórumban!
Kb minden 10. hozzászólás arról szól, hogy miért ne vegyél trust/geniust és helyette csakis wacomot szabad venni. Hajrá ^^

(#3563) GaTToN1 válasza jimspie (#3562) üzenetére


GaTToN1
csendes tag

Igen megtörtént. Köszi a gyors lebeszélő válaszokat.

(#3564) blurry87


blurry87
csendes tag

9-én rendeltem egy L-es wacomot. Ma 20. van és csak annyit tudtam meg, hogy a kolléga elfelejtett szólni de úgy egyébként még később tájékoztatnak.
Tudom hogy oda meg vissza vagytok a grasshopper-ért, de nekem azért így picikét megrendült a bizalmam.
Legalább ténylegesen szólhattak volna hogy így 11 nap után se várjam, mert ha nincs az országban, az ziher hogy jövő hét közepéig nem ér ide... :(
Vagy mindenki más is közel egy hónapot vár a táblájára?

(#3565) Cassidey válasza blurry87 (#3564) üzenetére


Cassidey
senior tag

En végül az Oázistól rendeltem, hivatalos forgalmazók. Tegnap dél körül adtam le a rendelést, ma reggel hozta a futár. Ez nagyon bosszantó lehet, ennyi idő alatt külföldről is megkaptad volna.:(

(#3566) BonFire válasza blurry87 (#3564) üzenetére


BonFire
veterán

Cége válogatja, van, hogy éppen kifogyott a készlet, és van, hogy tucatnyi is van egy boltban, ami rögtön postázni tudja. Én is 9-e óta várok egy cuccra, és csak tegnap tudták beszerezni, de ma már nem ér ide, viszont értesített a bolt, hogy 23-24-e körül várjam. Persze nagy a türelmetlenség ilyenkor, mert az embernek máris kéne, viszont nem tudok én sem mit csinálni, mint türelemre intem magam, mert a terméket sehol máshol nem forgalmazzák, így az egyetlen boltra vagyok utalva.

A Grasshopper jó cég, eddig mindenki elégedett volt vele, neked peched van, hogy pont kifogtál egy olyant, amikor homokszem csúszott a gépezetbe, de mindenki hibázik. A világ ettől nem dől össze (csak egy kicsit).

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3567) blurry87 válasza BonFire (#3566) üzenetére


blurry87
csendes tag

Nem omlott össze a világ, inkább érdeklődő jelleggel írtam az előbb.
Türelmetlen? nem igazán, a kis tesója itt pihen nálam két példányban, szóval azért dolgozni tudok továbbra is :D
Köszönöm a választ, várok tovább talán keddre megérkezik.

(#3568) Ratnisz


Ratnisz
csendes tag

Hello!

Szeretnék venni egy új táblát a Trust után (konkrétan használhatatlan)
Szerintetek a CTH-470 miért olcsóbb annyival a többinél mikor még nagyobb is? :/ Nem akarok még egy gagyit venni...
http://www.grasshopper.hu/wacom-digitalizalo-tablak.html

(#3569) BonFire válasza Ratnisz (#3568) üzenetére


BonFire
veterán

Elsőre is Wacomot kellett volna venni, akkor nem lennének fenntartásaid! A Trust-ból szerzett tapasztalataid és aggályaid nem mérvadóak.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3570) jhos910 válasza Ratnisz (#3568) üzenetére


jhos910
aktív tag

Ha átültetjük a kérdést más környezetbe akkor érthetőbb a helyzet? :DDD

Miért van nagy árkülönbség a kínai póló és egy márkás között? Biztos sok mindent fel tudnál sorolni pro és kontra érveket és ezek szinte mind illenek a Trust / Wacom párosra is.

(#3571) Ratnisz


Ratnisz
csendes tag

A kérdés még mindig ugyan az ha megnyitjátok a linket amit beillesztettem. A CTH-470 egy Wacom tábla neve és az érdekel h azon a márkán belül az a tipus miért olcsóbb?

(#3572) DeltaPower válasza Ratnisz (#3571) üzenetére


DeltaPower
őstag

Nincs hozzá extra szoftver.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#3573) BonFire válasza Ratnisz (#3571) üzenetére


BonFire
veterán

Van a Wacomnak ezer terméke. A belépőtől a prémium kategóriáig. Egyik többet tud, mint a másik. Össze kell hasonlítani a funkciókat.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3574) KisDre


KisDre
senior tag

Hali
A Cintiq Companion-ról ki mit tud? :) Mennyi lesz vajon?

KisDre.artstation.com

(#3575) tibi72 válasza KisDre (#3574) üzenetére


tibi72
aktív tag

Cintiq Companion
Nálunk valamivel több.

(#3576) KisDre válasza tibi72 (#3575) üzenetére


KisDre
senior tag

Az első tablet aminek látom értelmét :) Csak az a fránya ár ugye :D De akkor drágább lesz mint egy sima cintiq. Így azért gondolkozóba esik az ember.
Kérdés hogy mit akarunk ugye: hordozhatóság vagy nagy méret

Jobban utána nézve az áraknak észrevettem hogy rosszul tudtam azokat.
Valamint a Hybrid változat -100ezer forintban számolva

[ Szerkesztve ]

KisDre.artstation.com

(#3577) tibi72 válasza KisDre (#3576) üzenetére


tibi72
aktív tag

Cintiq Companion Hybrid sem lesz olcsobb.Csak egy picit. :O

(#3578) KisDre válasza tibi72 (#3577) üzenetére


KisDre
senior tag

-100 azért elég sokat nyom a latba :D S nekem akkor már olyan mindegy, hogy i7-Win vagy nVidiás-Android kombó fut a szerkezet alatt.
Amúgy megnéztem, a Cintiq 13HD átváltott ára pl 266ezer, míg a Grasshopperen 265 kerekítve 266ezer. (899eur van ott- 886eur van a grasshopperen)
S a Grasshopperes már TARTALMAZZA az áfát! Tehát elég csak átváltogatni

13HD - 266k
Companion Hybrid - 414k
Companion - 533k
22HD - 562k

Ahogy mondtam, nekem már nem oszt nem szorozna hogy mi van a gépben magában, mivel ilyen terméknél nem ezt figyelem. Így a Companion ki is esett.
Maradt tehát a mobilitás - méret - ár kérdése. Azért kár, hogy nincs IGAZI konkurenciája a wacom-nak ilyen területen. Legalább a Companion Hybrid-nek lenne, hogy elérhető legyen nagyobb körben is, mivel így, prémiumnak van osztva az is, pedig nem más mint egy jobb fajta tablet (100k talán?) meg a 13HD aminek ismerjük az árát. (Bár még a 13HD-t is túlárazottnak tartom, de nem ismerem a technológiai hátteret, csak fura, hogy a képernyő+teljes nyomásérzékelés kombináció ilyen sokba kerül)

KisDre.artstation.com

(#3579) jimspie válasza KisDre (#3578) üzenetére


jimspie
tag

Nekem a 13HD-val a legnagyobb problémám, hogy nem támogatja a 60 fokos dőlésszög érzékelést. Innentől kezdve nálam nem jöhet szóba. Ennyi pénzért ezt elvárnám tőle. Marad a 22hd.. majd .. egyszer .. valamikor .. karácsonyra :D

(#3580) KisDre válasza jimspie (#3579) üzenetére


KisDre
senior tag

Grasshopper 13HD

Ha lejjebb görgeteg a táblázatig. Azt mutatja hogy mindegyik Cintiq tudja, 60 fokig. (Ahogy az Intousnál is)

Amúgy 2 dolgot nem értek: A +touch miért kerül itt Cintiq-eknél +100 illetve +300ezer-be? Valahogy nehéz elhinni hogy ilyen drága legyen a technika, mikor a Bamboo-nál +5ezer.
Valamint mik a fenék azok az új Intousok? Mint pl a manga? Ha ugyan azt tudják mint a Bamboo-k, akkor ez szimpla lehúzás.

KisDre.artstation.com

(#3581) BonFire válasza KisDre (#3580) üzenetére


BonFire
veterán

A kerék újrafeltalálása. Ilyen a biznisz világ. Ami eddig Bamboo Pen and Touch volt, az most Manga. Új név, új tábla, funkció a régi.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3582) KisDre válasza BonFire (#3581) üzenetére


KisDre
senior tag

Felőlem leválthatják a Bamboo nevet, nekem olyan mindegy. De Inteous-hoz sorolni őket? Amit már a nagytöbbség úgy tart számon mint a profibb tábla kategória a wacomnál? Ez azért sok...
Lehet a nagy és megbízható Wacom átment pénzéhségért mindent elkövetőbe? :\ Nem örülnék neki. Vagy csak unatkozik a monopol hatalmába hogy nincs vetélytársa? (Főleg "prémium" kategóriában, felső szegmensben, pedig egy táblamonitort szerintem igazán piacra dobhatna más is, úgy 100-ért elfogadható paraméterekkel, kapkodnák mint a cukrot és talán a Wacom is meggondolna egysmást azt hiszem)

KisDre.artstation.com

(#3583) tibi72 válasza KisDre (#3582) üzenetére


tibi72
aktív tag

Hát egy picit el vanak szállva magugtól!
Nem azt mondom hogy adják szinte ingyen. Én elfogathatobbnak tartanék pl. cintiq 22HD-t 200eFt+ körüli árat neki.Nem allaptalanul mondom ,elég sok külföldi forumban már 1000-1200dollár körüli áron árulgatják uj origináltakat,nem tuddom hogy csinálják. De van és a piacon van rá igény,pár nap allat el is visszik öket.

(#3584) jimspie válasza KisDre (#3580) üzenetére


jimspie
tag

Ez furcsa. A hivatalos oldalon nem tüntették fel a 13 HD-nál. :\

(#3585) KisDre válasza jimspie (#3584) üzenetére


KisDre
senior tag

Ez esetben jó lenne FazekasLaci barátunkat megkérdezni :)

KisDre.artstation.com

(#3586) tibi72 válasza jimspie (#3584) üzenetére


tibi72
aktív tag

szerintem tudja

[ Szerkesztve ]

(#3587) KisDre válasza tibi72 (#3586) üzenetére


KisDre
senior tag

Szerintem is.
Lehet a hivatalos oldalon azért nem tüntették fel hogy inkább a drágábbat vegye az ember :DDD

KisDre.artstation.com

(#3588) ottobacsi


ottobacsi
tag

Ezekhez a táblákhoz mit szóltok?
[HUION]
Igaz dőlést és tapit nem tudnak ha jól láttam,
viszont nagyon jó áron vannak,
támogatás van,
póthegy van
pót toll van
és ha a számok igazak amiket odaírtak, akkor elég jó vételnek tűnnek.
Szerintetek?

Tudom hogy a wacom a csúcs, de szerintem jobbak lehetnek mint egy genius, vagy főleg egy trust.

(#3589) jhos910


jhos910
aktív tag

Én a Bosto-val találkoztam nemrég az interneten, ez is jónak tűnik. Habár még sztem igen fiatal cég...

(#3590) KisDre válasza ottobacsi (#3588) üzenetére


KisDre
senior tag

Ez a Huion azért is érdekes. Mert gyárt ahogy látom olyan tollat, ami jó egy rakat nem-wacom táblához.
Tehát azonak lehet alternatíva, akik nem wacomot választottak de porul jártak.

A másik link-gyártó is érdekes.

De felmerült bennem egy kérdés. Ezek elvileg 2012-13-as kütyük. Nos, ha ez valóban így van, akkor igen csak fapados megoldásokról beszélhetünk. Sajnos. Gondolok most olyanra, mint a TN panel a monitortáblákba és USB1.1 a már USB 3 korszakában(de legalább is 2 már eléggé elterjedt). (Bosto-nál és Huion-nál is az van, ahogy észrevettem)
Huion még úgy szimpatikusabbnak is hat, a Bosto inkább keményvonalas orosz felirata pl a táblán, furán hat nekem.

Jobbnak tűnnek mint pl a Trust, vagy pár Genius, de...

KisDre.artstation.com

(#3591) KisDre válasza KisDre (#3590) üzenetére


KisDre
senior tag

Hopsz.
Benéztem az TN paneles dolgot. :$ Bocsi

[ Szerkesztve ]

KisDre.artstation.com

(#3592) BonFire


BonFire
veterán

Szóval az van, hogy a Wacom úgy döntött, az új szériás tábláit, amelyek eddig Bamboo néven futottak, átnevezi Intuosra, míg a profibb Intuost Intuos Pró-nak fogják hívni a jövőben marketingcélokból.

Bamboo-nak ezentúl a nem túl érdekfeszítő touchpadjukat hívják. Tehát a jövőben használt Intuos és Bamboo adás-vételénél fel kell tüntetni, hogy régi szériáról van szó, és a régi Intuos az tudásban a mai Intuos Prónak felel meg. És a régi Bamboo is többet tud, mint az új Bamboo generáció

[link]

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#3593) KisDre válasza BonFire (#3592) üzenetére


KisDre
senior tag

Magyarán marketing :U Kihasználják hogy azok akik újonnan csatlakoznak bele eme világba, jól félre legyenek vezetve ha nem eléggé tájékozódtak. Jó persze magára vessen az illető valamilyen szempontból, de ugyan akkor meg mégis... Ha épp nincs pl internet infó szerzésnek, vagy mondjuk ajándékba lesz és pár évvel ezelőtt a Bamboo szó megragadt a fejében...

Utálom az ilyet, s pont egy ilyen cégtől nem vártam volna el...

KisDre.artstation.com

(#3594) tibi72


tibi72
aktív tag

(#3595) adam0913


adam0913
tag

Sziasztok!
Nincs még tapasztalom a digitális rajztáblákat illetően, így egy kis segítséget kérnék!
Hobbi rajzolgatáshoz melyik készüléket ajánlanátok, illetve honnan rendeljem meg? (akár külföldről is..)
Köszönöm a segítséget! :)

(#3596) KisDre válasza adam0913 (#3595) üzenetére


KisDre
senior tag

Nem írt senki? :o Én csak azért nem írtam mert azt hittem majd más valaki jobban megfogalmazva válaszol :D

Szóval. Mind annyiszor, most is a Wacom Bamboo-t ajánljuk :) Még használtan is remek vétel és minőség. Újonnan 15-25 ezer környékén van attól függően melyik típust választjuk.
Én 3 éve innen rendeltem még az akkori Bamboo szériát Grasshopper (2.-at, most a 3. széria fut valamint a "4." ami már nem Bamboo hanem sima Intous, amik mellet ott vannak a régebbi Intous-ok amik most Intous Pro-k azok felsőbb kategóriás táblák)

De ha esetleg kevesebb anyagi keret van rá, akkor ahogy írtam korábban, használt Wacom-ok is épp úgy jók, csak érdeklődni kell.
Más márkákról sajnos sok rossz hír kering (Pl Trust, vagy Genius-al vannak hibák)
Valamint Wacom mellet áll az is hogy mai driver a legrégebbi típusú termékükre is van, valamint lehet venni tollhegyet a tollba ha elkopik. (Bár nekem 3 év alatt nem sikerült teljesen elkoptatom, és van még 3 pót hegyem)

[ Szerkesztve ]

KisDre.artstation.com

(#3597) adam0913 válasza KisDre (#3596) üzenetére


adam0913
tag

Köszönöm a válaszodat!! :)

Eddig ezt a típust ajánlották nekem : és innen, a grasshopperstől.

Ez postával együtt 25 lenne, én olyan 15-20közötti összegre gondoltam, hogyha esetleg ebbe az árkategóriába beleesne valamelyik kütyü..kimondottan csak hobbi szintű rajzolgatáshoz, az nagyon jó lenne.. :U

(#3598) KisDre válasza adam0913 (#3597) üzenetére


KisDre
senior tag

Tehát hogy pont 20 a max?
Amit még ajánlanék: Wacom Bamboo3 Pen - Grasshopper
Amivel ez másabb:
-nincs express gomb (Intous Pen-n 4db gomb van)
-nem lehet wireless, vezeték nélküli
-?program? (intousnál nem találtam a programról leírást, de a Bamboo3Pen-nél Artrage 2.6-t megkapod)
-kb 6 ezerrel olcsóbb

Wacom minőségi márka, s ez a hobbi kategóriája. (Illetve lesz még egy olcsóbb, az új Bamboo Pad amiknek kevesebb lesz a tudása mint a mostani megszokott Bamboo-knak, amik már Intous, ezt vitattuk előbb a fórumon) Bocsi hogy ismétlem magam :D

Esetleg ha gondolod nézz körül a használt piacon, Hardverapró ,Vatera
Csak ez esetben általában a garancia ugrik.

[ Szerkesztve ]

KisDre.artstation.com

(#3599) adam0913 válasza KisDre (#3598) üzenetére


adam0913
tag

Sajnos azt a digitalizáló rajztábla amit linkeltél, már nem lehet kapni a grasshoppersnél. :(
Pedig nagyon jó lenne árban is!

(#3600) jhos910 válasza adam0913 (#3599) üzenetére


jhos910
aktív tag

Az új bamboo-k helyett javaslom, hogy egy használtat vegyél. 22k nagyon sok az új táblákért úgy, hogy szinte mindent kivettek már bőle amit lehet... szétnerfelték és átnevezték a rajztáblákat...botrány amit csináltak a Wacomnál.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.