- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Pulsar #25082 üzenetére
az ötlet alapvetően jó, de a kompozíció, megvalósítás nem az igazi. látszik, hogy kompakttal lett lőve, de ki lehetett volna hozni többet is. a hajók bemozdulása annyira nem nyerő, meg úgy igaziból nincs téma a képen. én nem a csatornára merőlegesen komponáltam volna a képet, inkább olyan ~45°-os szögben.(ha már az van előtérben, az a téma) de így ezek a hajók nem valami érdekes téma, nekem csak belezavarnak a képbe, az igazi témát a túloldalon látom (így zavaróak a hajók, bemozdulva). sárga ház, csillag lámpa, szép fák nagyon szépek a háttérben a színek(bár az autó csíkja sem tetszik). továbbá ki kellene egyenesíteni a képet... vagy újragondolni...
esetleg a hajókat is bele lehetne venni a témába, de max szélcsendben, úgy lehetne hasznosítani a kecsegtető témát: 123s-es expo, mégis egész jók a hajók, habár nem tűélesek....építő jellegűnek szánt kritika OFF.
-
máyköl
veterán
válasz
Pulsar #25006 üzenetére
Jujj. Nagyon elveszik a képen a madár, mert az ágak vannak előtérben. Alulról nagyon zavaró a belógó ág, meg a levelek, fent is nagyon nagy rész levelekből áll, ezek miatt elveszik a képen a madár. Nagyobb gyújtótávolságot kellett volna használnod. És szerintem a dátumot vedd ki, elrontja a képet.
Máyköl
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest