- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Pulsar #25082 üzenetére
az ötlet alapvetően jó, de a kompozíció, megvalósítás nem az igazi. látszik, hogy kompakttal lett lőve, de ki lehetett volna hozni többet is. a hajók bemozdulása annyira nem nyerő, meg úgy igaziból nincs téma a képen. én nem a csatornára merőlegesen komponáltam volna a képet, inkább olyan ~45°-os szögben.(ha már az van előtérben, az a téma) de így ezek a hajók nem valami érdekes téma, nekem csak belezavarnak a képbe, az igazi témát a túloldalon látom (így zavaróak a hajók, bemozdulva). sárga ház, csillag lámpa, szép fák nagyon szépek a háttérben a színek(bár az autó csíkja sem tetszik). továbbá ki kellene egyenesíteni a képet... vagy újragondolni...
esetleg a hajókat is bele lehetne venni a témába, de max szélcsendben, úgy lehetne hasznosítani a kecsegtető témát: 123s-es expo, mégis egész jók a hajók, habár nem tűélesek....építő jellegűnek szánt kritika OFF.
-
máyköl
veterán
válasz
Pulsar #25006 üzenetére
Jujj. Nagyon elveszik a képen a madár, mert az ágak vannak előtérben. Alulról nagyon zavaró a belógó ág, meg a levelek, fent is nagyon nagy rész levelekből áll, ezek miatt elveszik a képen a madár. Nagyobb gyújtótávolságot kellett volna használnod. És szerintem a dátumot vedd ki, elrontja a képet.
Máyköl
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest