- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
filózoli #33663 üzenetére
Azt írod ez az első digitális géped... de ezelőtt meg EOS 300-ad volt. Az akkor mi?
Téma dolog: rosszul fogalmaztam, bocs. Nem az, hogy nincs téma a képeiden, csak nem vehető ki, hogy mi az amire figyelni kellene, mi az ami kiemelkedik egy képen. Lehet egy kép összetettebb, de a képeid kuszák, zavarosak.
Minden esetre én is azt javaslom, hogy olvass el 1-2 könyvet témaválasztás témában, vagy csak olvass utána a neten.
Ezután pedig a gép beállítási lehetőségeit próbált megtanulni. A géped igazán jó, de saját magától nem fog jó képet készíteni.
Remélem nem veszed sértésnek amit írtam, mert nem az akart lenni. -
máyköl
veterán
válasz
filózoli #33663 üzenetére
Van téma nyilván mindegyik képeden, nem egy nagy feketeség egyik sem, csak unalmasak a témák. Keress valami érdekesebb témát. Virágok - alulról, felülről, oldalról, stb. Hangulatfotók - pl. őszi utcák , tájfotók, csigákat is lehet fotózni eső után, bogarakat, stb.
Egy fa nem igazán mond semmit. Nézz sokat profi fotósok képeit, és majd kialakul idővel úgyis, hogy mi is az igazán neked való téma.
Alakulni fog ez, nem 5 nap alatt lesz profi fotós az ember! Sok fotós könyvet olvass el, és nézz sok magas színvonalú fotót!
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Politikai mémek
- Viszlát, iPhone SE!
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- További aktív témák...