Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
hali01-nek voltak ilyen képei, neki van ilyen obija. Én is kipróbáltam csak ott és akkor épp nem találtam hozzá passzoló témát, egy rém unalmas képet csináltam Szentendrén a Templom dombon, meg egy csoportképet a fotóstaliról amin a szélső emberek 20-30 kilóval könnyebbnek tűnnek, meg egy portrét werttzuiról akinek olyan hidroglóbusz feje lett amilyet még nem láttam Makrózni is egész jó, egyetlen baja, hogy az élességet nagyon rosszul látod rajta, ezért gáz az MF, ezért nem ér meg nekem 45000-et.
De a szentendrei fotóstalis képeim fönt vannak a Nagy PH!otóstalálkozós topicban, ha esetleg érdekel.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
j.bravo
addikt
Jó képek ezek mit akarsz Kicsit nekem talán túlszaturált az első kettő, de nem vagyok benne biztos, vagy mégis? Szépen megtaláltad a tulipánágyás mögött azt a házikót, olyan ''gyere Hollandiába merazjó'' fíling, tetszetős. Az utsó pedig szép kompozíció.
Hydra SR: hmm, nem is rossz. Általában nem szokott ilyen jól kinézni az egy db raw-ból gyárott hdr, ügyesen csinálhattad. A többit nem mondom, úgyis tudodWhatever.
-
Jinxx
senior tag
Köszi szépen! Akkor elértem amit akartam (naggyából). Mindegyik kép a temető ravatalozójáról készült, az első kettőnél azt próbáltam elérni, hogy valami nagyon vidám képet csinálni róla, szaturációhoz nem nyúltam, csak a színegyensúlyhoz, talán attól lett kicsit színesebb, bár élőben is eléggé kontrasztos és színes volt minden. Az utcsón pedig minél drámaibb hatást akartam, de az nem lett olyan jó. Nem tudom hogy kell Sin City hangulatú képeket gyártani.
-
ThufirHawat
senior tag
Na akkor....
Kosbor fotózás a Vértesben 2007. május 12-13. vagy május 19-20. hétvégén. Kérlek titeket, hogy akit érdekel, az a privát e-mail címemre (admin@miklosrabi.com) dobjon egy levelet, esetleg azzal az infóval, hogy szombat vagy vasárnap lenne-e neki a megfelelőbb.
Részleteket e-mail-ben megbeszéljük.Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
Fejo
őstag
-
D4rkm4n
őstag
-
Hydra SR
addikt
válasz _Gudella #758 üzenetére
A többsége jó, az utolsó 3 tetszik a legjobban bár a Lágymányosi hídról szerintem még hiányzik valami. A 2. és 4. nem annyira tetszik.
Fejo: aranyos, de nem látom be, mi hasznát vetted volna az állványnak. Maga a rigó mozdult be, azon csak az alacsony záridő segít.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
D4rkm4n
őstag
Egy kis archeikus nyelvlecke a nagyérdeműnek!
[link]"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Hydra SR
addikt
-
-
drkbl
őstag
Shrek elbújt [link]
-
Terapeuta
őstag
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Hydra SR
addikt
drkbl: LOL
Terapeuta: ez hol készült? Nagyon látványosA privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Tegnap esti bűvészkedésem. Erre már készültem, hogy újhold legyen, szeles idő amitől vöröses az ég alja és eljussak a Lágymányosi híd pesti hídfőjéhez a kék órában. Kíváncsi vagyok, melyik lett szerintetek a legjobb.
[link] [link]
[link] [link]
[link]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
addikt
Sziasztok!
Végre lett egy digitális gépem(Fuji A400).Igaz komolyabbat szerettem volna(S9600,Fz30),de az sose lett volna meg és még kezdő is vagyok,így örülök ennek a kis gépnek
Nem rég csináltam pár képet,igaz nem valami kreatív téma,de csak a gépet próbálom megismerni és fejleszteni a kreativításom.Eddig erre jutottam:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Próbálok majd minél több képet csinálni,ha az időm engedi.Addig is szívesen várok megjegyzéseket,észrevételeket és ötleteket
Az imageshack-nél,hogy lehet megoldani,hogy kis előnézeti képet beszúrjatok a forumba?Át kell méretezni a képet vagy az egyik linket kell bemásolni? -
Hydra SR
addikt
Asszem van ott ilyen link ami egy az egyben a thumbnailre mutat, de a direkt linkből is el lehet érni. Csak be kell szúrni a kiterjesztést elé még egy ''.th''-t.
Így: http://img231.imageshack.us/img231/4348/dscf0222dd1.th.jpg
Ebből ez lesz:
Ja és légyszi méretezd le a képeket máskor, nem is fér ki és a file is nagy
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Hydra SR #774 üzenetére
Professzionális mind, nekem az első és a 3. tetszik, de a 3. jobban!
Pont akartam kérdezni hogy hol vannak Lágymányosi hídról fotók, de kösz már nem kell
Egyik nap majd én is kihuppanok a hídhoz mert sztem az egyik legjobb látványosság, főleg nyugtakor színes ég alatt...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Hydra SR
addikt
Szerintem az első lett a legjobb ezek közül. Viszont mindegyikre lehetne még tenni kontrasztot és színeket. Asszem minden Fujin van Chrome mód, azt nyomd be, jót tesz a növényes képeknek (is). Nem baj, hogy nem kreatív, a festészetet se a Mona Lisánál kell kezdeni, majd elválik, hogy eljutsz-e odáig és mikor. A gépet meg tényleg meg kell ismerni, és a fotózás alapjait is érdemes, mielőtt nekilátsz egyénit alkotni. Szerintem. Addig meg gyakorlás van, mi meg majd segítünk (amíg tudunk)
Az utolsó kettő még mindig nem töltődött be nálam (20-25% körül járnak), ez a kepfeltoltes.hu lassan egészen használhatatlan lesz. Izé, most látom, hogy az utolsó két linked tök ugyanaz.
Iscariah, priusz, Viszlát: köszi mindenkinek a véleményeket
priusz: én biztos nem foglak megkövezni, eleve nem is csináltam volna ff-et, ha nem látok benne fantáziát
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
addikt
válasz Hydra SR #776 üzenetére
Rendben,köszi.
Nekem az utolsó kivételével az összes tetszik.Az utolsón eléggé látszik a híd állapota Meg kicsit világos lett,szerintem.De a többi gyönyörű
Az utolsó linket elrontottam,amúgy is homályos volt a kép a rossz idő miatt(a képfeltöltés nálam is lassú)
A Chrome módot nem találom.A gépben nem találtam ilyet,én csak a kontrasztot és a színmélységet tudom állítani.Amúgy ezek a képek csak első kiránduláson készültek,még a kijelzőt sem láttam annyira sütöt a nap.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Ma éjszaka csillaghullás várható!
Óránként 12-15 is előfordulhat ...
Akit érdekel a téma és szereti az eget fotózni, az ne hagyja ki!
Press any key to continue ...
-
Hydra SR
addikt
Hogy én ezt mióta várom, és azt hittem, augusztusig kell várni megyek fel a dombtetőre vagy anyámékhoz Köszi az infót
BEE: neked is köszi a véleményt, és a Holddal kapcsolatban igazad lehet, nem egészen olyan lett mint szerettem volna (csak hát nehéz beleszólni halandó emberként a Hold méretébe ) Nyáron, ha később megy le a Nap, akkor már lejjebb lesz a Hold a kék órában és a horizont környékén nagyobbnak szokott látszani a légköri torzítás miatt. Majd akkor megpróbálom újra.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Na mindegy, hát lemegyek ide közeli építési területre állványostul-távkioldóstul amint véget ért a snooker VB közvetítés aztán lesem a hullást kicsit felhős az ég, ez gáz de talán nem takar mindent. Belekomponálom a kivilágított templomot (bár...kivilágított épületet nem lehet túl hosszú ideig exponálni...)
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
Na MOST láttam egyet ami egyértelműen az volt
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Boxiné
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
A múlt héten voltunk a Tropicariumban, csináltunk egy-két klassz képet.
[link]
Tudom, hogy a minőség nem a legjobb, de mentségemre szóljon, hogy eléggé párás volt a levegő, ez az aprócska majom pedig terráriumban volt. Nekem inkább ez a pillanat tetszik, ahogy sikerült őt lekapni."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest