Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
[link]
Ez a kép tetszik nagyon ezért PS-el szintek beállítva + NoiseNinja ráeresztve + 1280x800-as felbontásra állítva
Jelenleg ez a hátterem
Még csak most sikerült olyan képeket csinálnom, hogy a háttér teljesen elmosódjon Megvan a mai sikerélményemIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
T-Nagyon
tag
Ez egy kicsit régebbi (kb. 2 hetes):
[link]Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely
-
Allien
veterán
Holnap reggel indulok Sopron-ba. Egy hétig ott leszek, remélem, keveset esik, más meg nem számít!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
_seth_
veterán
válasz D4rkm4n #1156 üzenetére
Az a kép sokadikra sem sikerült mert nem volt elég fény a gépnek a rövid záridőhöz
Vízcseppes képből 56-ot csináltam Kb 10 van amin vmilyen formája van a víznek + kipróbáltam az expo sorozatot isIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
drkbl
őstag
Lesz mit fotóznod, akár természet, akár épületek, akár szobrok/faragások érdekelnek! Erdőbe menni kullancsriasztóval javasolt, de megéri! Ha vonatok érdekelnek, Fertőbozon van néhány kiállított, meg néha megy nosztalgiavonat Nagycenkre is. Kastély Nagycenken, Fertődön, utóbbi elvileg most felújítva. Vár osztrák oldalon Fraknó, echte kitömött krokodillal a bejáróban a törökök ellen!
-
tkazmer
addikt
-
Fejo
őstag
Van valakinek tapasztalata az átmenetes szürke szűrőkkel? Igaz, hogy növelik a kontrasztot illetve élémkebb színeket produkálnak?
Ha valaki használ ilyet, leírná a tapasztalatait és linkelne pár képet?
Gondolkozom egy ilyen beszerzésén, de előtte informálódnék...
Előre is köszi.www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
adik
őstag
-
Jinxx
senior tag
Hydra #1128: Ezt aztán ömlesztetted. A Hdr-szerűek tetszenek, és a lópofa is jópofa.
Hmm... Nézőpont kérdése.. fás-ágas belógó bazilikakupolás képet nem csináltatok?
Dtomi #1137: Ez tetszik
Retro #1146: Nicsak, leporoltad a géped és végre kimentél fotózni? A békásak nagyon jók lettek, grat!
Seth #1152: Az első kép nagyon komoly! Így megkomponált képet ritkán látni, nagyon tetszik! Ha már kezdenének kinyílni, akkor ez egy nagyon komoly kép lenne. A második is tetszik, a harmadik nekem már életlen ahhoz, hogy jó legyen. Talán egy kis élesítéssel rendbe tudnád rakni.
Róland #1166: Nem lettek rosszak, a leméretezést énis tudnám javasolni, egyrészt a zaj miatt, másrészt nincs ekkora monitorom. A gombásak kicsit beégtek. Az első virágos tetszik, főleg a színei, a negyedikről nemnyilatkozom.
Elnézést ha felületes voltam, csak gyorsan végigfutottam.
Nemsoká jövök. -
Hydra SR
addikt
Te miről beszélsz? Egyik kép sem ferde, legalábbis említésre méltó mértékben biztosan nem. Max a nagylátós torzítás lehet kicsit becsapós de még az sem olyan nagy.
drkbl: köszi, hát igen, ezek csak olyan találkozós képek, a cserebogár tényleg szűk lett csak jelezni akartam vele, hogy itt a május, egyébként nem érdekelt annyira az a kép Az első lovast jobban sajnálom, hogy szűk lett de nem akart nyugton maradni a paci, aztán el is ment. A második már jobb lett, de mindkettőt viccnek szántam, egészen murisan néz ki egy lóról készült nagylátós portré. Olyan, mint egy szamár.
Jinxx:ezek jók lettek, az első különösen tetszik de a második is nagyon jó, a harmadik kevésbé érdekes szemszögből készült a negyediken meg valahogy nem olyan jó az elosztása a képnek de azért ezek is egész jók.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
tkazmer
addikt
Újabb kísérletem: [link]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
j.bravo
addikt
Toltam párat a makró topikba, véleményeteket ne fojtsátok magatokba: [link]
Whatever.
-
-
Jeannie
senior tag
Jinxx: Nekem a második nagyon tetszik, a lepkés meg olyan kisérteties kicsit, ha más színvilágba tennéd simán lehetne DC-borító
yolti: nekem a fekete kutya direktből szembevakuzva elég vakmerő próbálkozásnak tünik, viszont a szemeikkel tényleg csinálhatnál valamit mert így nagyon ... nem is tudom, olyan idegen
j.bravo: jók a bogárkák, bár én nem szeretem őket és nem is szivesen nézegetném nagy méretben és sokáig egyiket sem, így nem tudok véleményt mondani. Valami virág, vagy tájkép esetleg...?
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
Ez az Y2K-ról jött?
Sajnos ez egy tipikus példa a tucatfotóra. A kutya szeme olyan... Izé... Milyen is? Na a lényeg az, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, mindemellett nem látok tudatosságot a kompozícióban. Ez csak egy lefotózott kutya, mindenféle művészi indíttatás nélkül.
Próbáld meg lefotózni valamilyen különleges irányból, úgy, hogy valamilyen érdekességet mutasson a kép!"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
tkazmer
addikt
válasz D4rkm4n #1181 üzenetére
Változó, de főként kompaktok. Ez konkrétan egy HP 735-el készült, elég régen, még csehországban(asszem). Csak azért szedtem elő, hogy ps-t tanuljak rajta. Ezzel a zajjal lehet valamit kezdeni?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
-
-
D4rkm4n
őstag
[link]
Várom a kíméletlen kritikákat!"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
-
tkazmer
addikt
válasz D4rkm4n #1188 üzenetére
Ha nagyon kíméletlen vagyok, azt mondom, kár, hogy ott az a villanyvezeték. Egyébként szerintem egész jó.
(#1186) Amper
Köszi, letöltöttem, tanulgatom..
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
Nah, az első gimp-es művem: [link]
-
tkazmer
addikt
válasz szandro #1192 üzenetére
Hát...való igaz, annak nem kellene ott lennie...eltüntetem. Amúgy a kísérletezésem miatt került oda, először nem tudtam használni a programot, és csak úgy rajzolgattam vele..
-
_seth_
veterán
Azzal a képpel sokat szórakoztam mire sikerült egy jót összehozni, hétvégén majd megnézem, hogy állnak a virágok
Harmadik: ehhez a géphez az akkori körülmények nem feleltek meg és az iso-t is 400-ra kellett állítanom a záridő asszem 1/1000 körüli volt, a kép már így is ''javítva van'' Majd legközelebb ha lesz elég fény megpróbálom újra
drkbl: köszi!Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Mercutio_
félisten
Mostanság nem nagyon fotóztam
[link]Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest