Hirdetés
Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Jöjjön mindenki
[Szerkesztve] -
Oracle
senior tag
Hogy kell Anaglif-et csinálni???
-
Oracle
senior tag
Hi
Nem kell ennyire művészien látni a világot, ezek csak képek mi mondanivalója lenne a pitypangnak?? leakartam kapni ahogy elszállnak a kis izéi és ez sikerült ennyi.
a bicajos képek közül a háttal ülő srácon kivül mind menet közben készült 1kézzel a bicajon tekerve tehát nem nagyon tudtam komponálni a képeket, örülök hogy egyáltalán élesek lettek(éljen a képstabi).
Meg én nemvagyok egy ''művészlélek'' sose tervezek mondanivalót, témát, hátteret stb.. egy képbe, ha valami teccik akkor lekapom és kész a kép az csak kép számomra semmi több.
de ha már témát akarsz akkor a harmadikon a zászlós fickó a téma, a negyediken a bicajosok hosszú sora a lényeg de nincs harag -
Oracle
senior tag
válasz ArthurMiller #1043 üzenetére
bexarás hogy milyen mínőségű képek az a rajzolat wow
-
Oracle
senior tag
Grat a gépedhez de ahoz hogy ilyen hdr-szerü képet elérjél elég a photosohban contrastot meg a saturationt felnyomni és ugyan ez jön ki belőle. hdr-hez sajna kell a 3expo vagy a raw.
ezen csak a contrast meg a saturation van jól feltolva
[link]
hupsz rosszhelyre ment
[Szerkesztve] -
Oracle
senior tag
ilyen nálunk is szokott jönni, szintén éjszaka és permetezi a gesztenyefákat biztos valami kártvető írtanak
de lol hogyéjszaka jönnek és olyan erővel fújja a cuccot hogy
HDR képet akkor érdemes csinálni ha a téma igényli a nagy dinamikát! sajna a virágon nemlátom értelmét de amúgy szép kép
[Szerkesztve] -
Oracle
senior tag
-
Oracle
senior tag
Tegnap az erkélyünkhöz jöt virágot szipókázni valami egyhelyben lebegő izéé
aztán leszállt az 1ik virágra én gyorsan ugyahogy volt a gép lekaptam párszor 1lett jó belőle
[link] -
Oracle
senior tag
Nem méhecske volt azt megismerem , ez az izé jóval nagyobb volt mint 1 méh és egyhelyben állt mint a kolibri és ugy is csinált mert valami hosszú izét nyomkodott a virágokba gondolom a nyelvét régebben volt róla olyan kép amin pont egyhelyben repül de már nemtom mivolt a neve ennek a rovarnak
-
Oracle
senior tag
Srácok fejtsük már meg hogy mit fotóztam le
ez 1 méh [link]
de az én alanyom másképp néz ki, a lábai teljesen mások és nincs két előre fele álló csáp a fején, itt van róla még kettő a második kép nagy méretű!!
és ez is úgy csinált mint a kacsafarku szeder egyhelyben lebegett és hosszú nyelvével szűrcsölte a virágokat de miez
1.
[link]
2. 3,92mb!!!
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Oracle
senior tag
válasz Hydra SR #2470 üzenetére
Köcce Hydra mester, ha te mondod
mostanában alig fotózok eccerüen már nincs mit a közvetlen környezetembe bár a lágymányosi hídon este hatalmas pókok vannak lehet makrózni mint állat
szala itt nincs miért elnézést kérned ha tudnád annó mennyi sz@r képet töltöttünk fel a virágok szépek lettek -
Oracle
senior tag
[link]
Erre keltem hogy ott figyel a fejem felett
Tag lettem
[Szerkesztve] -
Oracle
senior tag
válasz runner 125 #7587 üzenetére
már vágtam
Aktív témák
Hirdetés