Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: Eddig
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
johnjohn: Köszi a gratulációt. Saját szemmel is úgy vélem hogy talán az lett a legegyedibb. (Meg a totem "nevű" képem, de a legelsőnek linkelt képem is számomra kedves kép)
runner125: az ég nincs beégve. Ha az lenne akkor abból a szárnyasból nem sokat látnál... Vagy ha igen akkor biztosan nem lehetne látni a madár "kontúrját". Ócskásnak van igaza.
Az utált téli égbolt. (én sem szeretem, ezért igyekszem a lehető legtöbbet fotózni ilyen fényviszony mellett, mert szerintem kell gyakorlat ilyen helyzetekhez.)
Viszont vágni valóban kellene őket. Majd erre is sor kerül 1x.Köszönöm az eddigi hszeket, véleményeket.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen routert?
- Jövedelem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged