- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Visszajöttem Domboriból megint, folytatódok a jégmadár-dömping meg még amit találtam
Az első nap legjobbjai ezek voltak. Az utolsóhoz van egy werk-féleség is (még lesznek werkek). Őkegyelme ugyanis egyszer nem a szokásos beszállóágára méltóztatott leszállni, hanem mivel már totál megszokták a csónakot és a dobozt, frankón leszállt a karóra amihez ki voltam kötve és végignézte ahogy kiszuszakolok egy 30 centis obit egy olyan lukon amin nem fér ki, miután szépen kivárta azt is, ahogy hangosan zörögve próbálom a közgyűrűt kicsomagolni és feltenni. Mindezt tőle 1 méterre, vagyis a normál közelpontomon belül. Annyira megbíztak a dobozban, hogy semmi nem zavarta őket, amíg nem másztam ki belőle.
Tehát a képek:
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon)
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged