- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
Úgy tűnik a víruskergető volt a ludas ami nemrég frissült teljesen új verzióra. Ha kikapcsoltam ment a bejelentkezés, visszakapcsolva pedig újfent nem. Így betettem a kivételek közé a *.gov.hu-t és így most jó egyelőre.
Azt mondjuk nem értem,hogy ez miért csak a Firefox-al volt probléma, de a lényeg, hogy megoldódott
-
Grg
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel:
Semmilyen ügyfélkapus oldalra nem tudok bejelentkezni Firefox+DÁP kombinációval. A qr-kód fotózás utána beragad az "Átirányítás.." oldalon és a végtelenségig úgy marad.Ügyfélkapu+-al vagy sima Ügyfélkapuval gond nélkül megy miden, ahogy sok éven át eddig.
Próbáltam kiegészítők nélkül, friss telepítéssel, más gépen, de mindig ugyanaz. más böngészőkkel (Chrome, Brave, Pale Moon) viszont működik. Nálam lehet valami, vagy ezt tudja az ID-soft?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest