Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
Úgy tűnik a víruskergető volt a ludas ami nemrég frissült teljesen új verzióra. Ha kikapcsoltam ment a bejelentkezés, visszakapcsolva pedig újfent nem. Így betettem a kivételek közé a *.gov.hu-t és így most jó egyelőre.
Azt mondjuk nem értem,hogy ez miért csak a Firefox-al volt probléma, de a lényeg, hogy megoldódott

-
Grg
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel:
Semmilyen ügyfélkapus oldalra nem tudok bejelentkezni Firefox+DÁP kombinációval. A qr-kód fotózás utána beragad az "Átirányítás.." oldalon és a végtelenségig úgy marad.Ügyfélkapu+-al vagy sima Ügyfélkapuval gond nélkül megy miden, ahogy sok éven át eddig.
Próbáltam kiegészítők nélkül, friss telepítéssel, más gépen, de mindig ugyanaz. más böngészőkkel (Chrome, Brave, Pale Moon) viszont működik. Nálam lehet valami, vagy ezt tudja az ID-soft?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest