- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
Úgy tűnik a víruskergető volt a ludas ami nemrég frissült teljesen új verzióra. Ha kikapcsoltam ment a bejelentkezés, visszakapcsolva pedig újfent nem. Így betettem a kivételek közé a *.gov.hu-t és így most jó egyelőre.
Azt mondjuk nem értem,hogy ez miért csak a Firefox-al volt probléma, de a lényeg, hogy megoldódott
-
Grg
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel:
Semmilyen ügyfélkapus oldalra nem tudok bejelentkezni Firefox+DÁP kombinációval. A qr-kód fotózás utána beragad az "Átirányítás.." oldalon és a végtelenségig úgy marad.Ügyfélkapu+-al vagy sima Ügyfélkapuval gond nélkül megy miden, ahogy sok éven át eddig.
Próbáltam kiegészítők nélkül, friss telepítéssel, más gépen, de mindig ugyanaz. más böngészőkkel (Chrome, Brave, Pale Moon) viszont működik. Nálam lehet valami, vagy ezt tudja az ID-soft?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest