Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
"Attól, hogy egy bizonyos android verziótól kezdve van hivatalosan támogatás, még működhetnek bizonyos funkciók korábbi verziókkal is."
Ezt most úgy érted, hogy egyik digitális aláírást igénylő funkció működhet régebbi Androidon, a másik digitális aláírást igénylő funkció meg nem
Látom, hogy így van, de ettől még logikátlan, és ellentmondásos.
Egyébként azt nem írtam, hogy miért vette el a Google a támogatást a Huaweitől, mert a lényeg a mi szempontunkból az, hogy a Google elvette, mindegy mi volt az ok, amit én is tudtam, hogy alapból mi volt. A másik cikk erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest