Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nekem is ment még 2 hete a pár másodperces újra regisztráció, de ma már ez nem megy.

Beszéltem a 1818-al végre, és felvették hibajegyre.
Azt mondták, hogy már 2 hónapja megszűnt a Push alapú véglegesítés, és már csak az automatikus véglegesítés van a folyamat végén, ami nekem most nem működik.Próbáltunk a hívás közben mindent is, dátum, óra, automatikus beállítás, engedélyek ellenőrzése de semmi nem segített.
A hívásban 3x regisztráltam újból, de hiába. Visszatettem egy korábbi verziót, de arra sem fejezte be a regisztráció utolsó lépését.
A 2-vel korábbi verziót is próbáltam, de ott már kötelező frissítést írt ki rá, logikusan.Most majd próbálom egy másik típusú telefonon, hátha azon megy a rokonnál az én fiókom is.
Nálam Android 10 van (nincs rá több frissítés, és nem is jött mostanában), nála meg Android 14 van, meglátjuk mi lesz.
Elvileg központi adathiba van, más is bejelentette náluk már ezt a hibát. Köszi a választ.
Ja és az eAláírást tudomásuk szerint még senki nem kapta meg, rákérdeztem erre külön...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest