- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz cinemazealot #422 üzenetére
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Google Authenticator tud 2 ügyfélkapuhoz kódot generálni? Úgy rémlik mintha tudna.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Pontosan ezért fejlesztik a DÁP-ot, elég egyértelmű, hogy merre akarják terelni az embereket, a szolgáld ki magad, intézd magad irányba és így kevesebb ügyintéző kell majd.
-
Narxis
nagyúr
Na gyerekek én is áttértem de nem a DÁP-ra hanem az Ügyfélkapu+-ra Google Authentikátorral. Pofonegyszerű volt, szerintem túl egyszerű de ki-be léptem többször is és működik. Érdekes, hogy az Egészségablak alkalmazásban továbbra is be vagyok jelentkezve, nem kérte, hogy lépjek be Ügyfélkapu+ -szal. Én nem szaladok egyből DÁP-ra amíg nem muszáj de tippre szerintem csak 1-2 évig fog élni az Ügyfélkapu+, talán 2026-ban még működni fog de 2027 januárban szerintem már csak DÁP lesz, ne legyen igazam.
-
Narxis
nagyúr
Gondoltam, hogy a nyugdíjasok fognak örülni a még nagyobb állami kontrollnak.
-
Narxis
nagyúr
Az egészségablak nem olyan rossz cucc, aki gyógyszert írat fel (mondjuk egy Flector port ami sajnos vényköteles) vagy valami más szokásos gyógyszerét akkor nem kell elmenni az orvoshoz, betelefonálsz aztán megnézed az app-ban, hogy ki lehet-e már váltani, nem mindig váltható ki azonnal telefonálás után, volt, hogy el is felejtette felírni a háziorvos, másnap ugyanúgy be kellett telefonálni, így nem indulok el feleslegesen a gyógyszertárba. A rendelési idő is ott van, az se rossz, sose tudom mikor rendel délelőtt vagy délután.
-
Narxis
nagyúr
Egyelőre a Google még nem áll a törvények felett ellentétben a hazai elit nem egyszer bizonyyította, hogy a magyar törvények felett áll, de akkor sincs probléma ha egy törvény "útban van" mert egy rendelettel felülírható egy éjszaka alatt. Aki ezt nem látja veszélyesebbnek mint a gugli annak nincs mit magyarázni...
-
Narxis
nagyúr
Meg azt is, hogy itt az idő, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy miért ne használják ezt. Most egy embert "elvesztettünk" de legalább aki benéz ebbe a topikba az tudni fogja, hogy inkább ne adja át önként magát a NER-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- E-roller topik
- Sorozatok
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával