Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem az ügyintéző elfelejtette, nekem most csinálták a személyit és elkérte az ügyintéző a régit. Kaptam egy A4-es papírt, igénylő adatlap névvel, fénykép, adatokkal ..ect lepecsételve és mondta postán érkezik, átadta még a pin-es borítékot is.
-
Cifu
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor is le lehet adni, amikor cseréled. Nálam is ez volt, leadtam, kaptam egy A4-es igazoló lapot, hogy az új okmány készül, addig azt kell(ett volna) felmutatni.
Itt inkább ez a lépés maradhatott ki.
Ezzel együtt ezt is érdemes már inkább [online intézni].
De ez amúgy a T. pártunk és kormányunk csodája, hatalmas a fluktuáció a közszférában, mert a fizetés nem nagyon emelik, a tapasztalt ügyintézők lelépnek, mert Aldis bolti polctöltögetéssel jobban keresnek sokkal kevesebb felelősséggel. A lelépők miatt a megmaradt ügyintézőkre több feladat és eset jut, nagyobb a stressz, macerásabb a szabikivétel. Közben felvesznek friss új ügyintézőket, azonos (olykor több) pénzért, mint annak, aki 10-15-20 éve ott dolgozik, és kb. csak annyi az elvárás és tudjon kattingatni meg két értelmes mondatot kinyögni. Emiatt a megmaradtak egy újabb része is inkább lelép.
A T. állampolgár meg csodálkozik, hogy miért zuhan az okmányirodákban a felhasználói élmény, amíg 10 évvel ezelőtt (relatíve) gördülékeny volt minden, most a legalapabb dolgok, mint például egy jogsicsere is kisebb tortúra lesz...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi