Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Tisztelt bíróság
Ép hazafelé indultam a "Elfogyott a félpénzem" mulatóhelyről, kissé illuminált állapotban. Kellemes nyár est volt, gondoltam rövidítek a 8.ker-en át, amikor arra lettem figyelmes, hogy két "emeletes ház" a hónom alá nyúlt, először azt gondoltam segítenek ezek a jó emberek, de később, mikor a törött ujjammal feloldották a telefont és a véres orommal beütötték a DÁP pin kódot, már gyanakodni kezdtem. A szerződés szövegére csak homályosan emlékszem, de így vettem fel 35.000.000 HUF, THM1500% kölcsönt két tanúval eAláírva . -
PitLee
őstag
Amúgy a kép érdekes, mert ha jól veszem ki ép tanúzni kéne az adásvételit, a probléma csak annyi , hogy ez így hogy ?
Elvileg a tanuk előtt kötik szerződést, vizslatják az autót, adják át a pénzt, ezt kell tanúsítani, normál esetben ott van a két tanú is.eAláírásnál ezt mi garantálja ?
Elvileg a GPS képes lenne, ha kb egy helyen tartózkodik mindenki akkor oké.
de ha nincs GPS, akkor csak szólok Józsinak, hogy ha napközben felugrik egy ilyen ablak "okézd le", miközben 200km -el arrébb otthon ép fújja a bablevest ?
Kíváncsi leszek rá, hogyan is lesz ez.UI: az ikonok vándorolnak az alsó sorban, megy a matek ezerrel az biztos
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Közben a 4 hónappal ezelőtti videóban 43:02 érintik a témát.
https://youtu.be/ftpt8ZE1YD8?si=YdvliaD-X0FEVIiD&t=2582 -
PitLee
őstag
Én nem használok digitális vagy ealáírást, nem tudok nagyon hozzászólni csak a neten látom a demó képeket, hogy kb mire gondolhatnak.
https://platform.dap.gov.hu/[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Az itt szereplő videóban az alsó sorban szerepel az aláírás ikon.
eSignDay2024 - Szép Kristóf - IDOMSOFT - Digitális Állampolgárság Mobilalkalmazás
https://www.youtube.com/watch?v=ftpt8ZE1YD8
-
PitLee
őstag
válasz Donki Hóte #378 üzenetére
Szerintem az ügyintéző elfelejtette, nekem most csinálták a személyit és elkérte az ügyintéző a régit. Kaptam egy A4-es papírt, igénylő adatlap névvel, fénykép, adatokkal ..ect lepecsételve és mondta postán érkezik, átadta még a pin-es borítékot is.
-
PitLee
őstag
Lehet a Fox-al nem kompatibilis a DÁP, mert hivatalos oldalon írják
Bejelentkezés
A bejelentkezéshez rendelkeznie kell működő Digitális Állampolgár mobilalkalmazással.Asztali számítógépen, laptopon vagy tableten
- A bejelentkezéshez kattintson a DÁP mobilalkalmazás gombra.
- A felületen hamarosan megjelenik egy QR-kód.
- Nyissa meg a mobiltelefonján a Digitális Állampolgár mobilalkalmazást.
- Válassza ki a QR belépés funkciót.
- Olvassa be a QR-kódot a telefon kamerájával, és engedélyezze a bejelentkezést a felugró értesítésben.Mobiltelefonon
- A bejelentkezéshez koppintson a DÁP mobilalkalmazás gombra.
- Koppintson a DÁP mobilalkalmazás megnyitása gombra.
- A Digitális Állampolgár mobilalkalmazásban hamarosan megjelenik egy felugró értesítés.
- Engedélyezze a bejelentkezést a felugró értesítésben.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A play áruházban találtam egy hozzászólást
"tárhely üzeneteket is jó lenne ha megjelenítené....nem pedig böngészőt nyitna hozzá (Brave t nem akarta kezelni....csak ha a chrome ot állitottam be alapértelmezettnek )"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Na rávettem magam és elvettem a telefonom Chrome szüzességét .
A telefon újkorában letiltottam, Foxot használok már évtizedek óta.
A lényeg, hogy Chrome-t használva (alapértelmezettnek beállítva) betudsz lépni a tárhelybe, de az alkalmazásból nekem nem ugrik át a böngészőre, azt nekem kellet. -
PitLee
őstag
Csak cikkben olvastam, nem hivatalos, de ott azt találgatják, hogy az Ügyfélkapu+ 2025 év végén megszűnik.
https://www.economx.hu/belfold/ugyfelkapu-ketlepcsos-azonositas-digitalis-allampolgarsag.799911.html
-
PitLee
őstag
Személyi megújításánál az előadó megcsinálta DÁP-ot is, mondtam nem sürgős, Ü+ majd otthon megcsinálom, de csípőre tette a kezét és mondtam oké
Az aktiválásig ellavíroztunk, majd mondta a többit már otthon is betudom fejezni.Öröm és bodotság, asztali gépen QR kód, telefonon belép, beolvas, elfogad, benn vagyok.
Mobilon, írány a tárhely, Belépés DÁP-al és és állandóan a DÁP reklám oldalára dob és hogy töltsem le és hogy milyen jó ?
A mobil egy Samsung 52-es, One Ui 6.1 Android 14, Fox a böngésző
Ha belépek a DÁP-ba a bal felül névre katt, majd "Alapártelmezett tárhely . . ." ott a tárhely belépést választom, vagy böngészőből a tárhely oldalára vagy a magyarország.hu-ról választom mindig ott akad el,
hogy bejelentkezés választása, "DÁP mobilalakalmazás" majd "DÁP alkalmazás megnyitása" és ott elnavigál a dap.gov.hu-ra és ennyi.Volt esetleg valakinek hasonló esetleg valami megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest