- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Végigolvastam a topicot, köszönöm a sok hasznos infót.
Most váltottunk ÜK+-ra, asszonynak Google Authenticator, én a Bitwardenét állítottam be magamnak.
Viszont apósoméknak (70+) is kellene valami megoldás, nézegettem a PC-seket. Telefonra meg tudom oldani a Google Authenticatort nekik is, de apósom szokta anyósom Ügyfélkapuját is nézni, jó lenne, ha nem kéne a telefonért futkosni (anyósom butatelefont használ, az okostelefon kb. csak erre lenne, nyilván lemerül, keresni kell, stb.).
A totp.app-ot kihagynám (egyrészt írták itt, hogy orosz, másrészt, ami az állam ajánl, pl. NISZ hitelesítő, azt elvből
.
A Verifyr nekem büdös. Semmit nem tudni róluk, hogy kik is ők, a domain adatok is csak a tárhelyszolgáltató adatai.
Megnéztem a 2FAGuard-ot és az Ente Auth-ot. Előbbi jó nagy, be kell lépni hozzá, csak Windows-ra van, bár a portable-t még megnézem. (Esedékes a célgépen Linuxra váltás, most is duál boot van már.)
Az Ente Auth tetszik. Magyarul ez sem tud, de egyszerű, nem kötelező belépni (nekem pont van Ente fiókom, ha belépek , még ment is), fel is raktam én is az itthoni PC-n (máshol nem fogom), gyorsabb és egyszerűbb így generálni kulcsot. (Egyszerű védelemnek PIN kódot állítottam be rajta.)
Ez szerintem jó lenne alternatívának apósoméknál, nyilván csak az egy ottani PC-re.
A Zoho OneAuth-ról esetleg valaki valamit hallott-e már?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest