- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Végigolvastam a topicot, köszönöm a sok hasznos infót.
Most váltottunk ÜK+-ra, asszonynak Google Authenticator, én a Bitwardenét állítottam be magamnak.
Viszont apósoméknak (70+) is kellene valami megoldás, nézegettem a PC-seket. Telefonra meg tudom oldani a Google Authenticatort nekik is, de apósom szokta anyósom Ügyfélkapuját is nézni, jó lenne, ha nem kéne a telefonért futkosni (anyósom butatelefont használ, az okostelefon kb. csak erre lenne, nyilván lemerül, keresni kell, stb.).
A totp.app-ot kihagynám (egyrészt írták itt, hogy orosz, másrészt, ami az állam ajánl, pl. NISZ hitelesítő, azt elvből
.A Verifyr nekem büdös. Semmit nem tudni róluk, hogy kik is ők, a domain adatok is csak a tárhelyszolgáltató adatai.
Megnéztem a 2FAGuard-ot és az Ente Auth-ot. Előbbi jó nagy, be kell lépni hozzá, csak Windows-ra van, bár a portable-t még megnézem. (Esedékes a célgépen Linuxra váltás, most is duál boot van már.)
Az Ente Auth tetszik. Magyarul ez sem tud, de egyszerű, nem kötelező belépni (nekem pont van Ente fiókom, ha belépek , még ment is), fel is raktam én is az itthoni PC-n (máshol nem fogom), gyorsabb és egyszerűbb így generálni kulcsot. (Egyszerű védelemnek PIN kódot állítottam be rajta.)
Ez szerintem jó lenne alternatívának apósoméknál, nyilván csak az egy ottani PC-re.
A Zoho OneAuth-ról esetleg valaki valamit hallott-e már?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.