Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• ggabor02

aktív tag

válasz kali #19898 üzenetére

Nekem is mondogatta az ügyintéző a Telenor üzletben, hogy csak előfizető kérheti. Én pedig mondtam, hogy előfizetőjük vagyok, igaz, hogy azt a készüléket nem én vettem, mint előfizető.
    Aztán fél óra vitatkozás után megegyeztünk, hogy így is lehet értelmezni a rendeletet, meg úgy is. Mert szó szerint úgy van, hogy "az előfizető kérheti az ingyenes függetlenítést a hűség lejárata után" Én pedig egy előfizetéssel előfizetőjük vagyok. Igaz, hogy azt a készüléket nem én vettem, használtan került hozzám. Ha az nem lett volna, akkor elhajtanak.
    Ebben a korlátozás feloldásban a Telekom példaértékűen viselkedik. A másik kettő szánalmas. Most pedig az állami tulajdonrész miatt szerintem még magasabban ülnek majd a lovon. Mielőtt jön valaki azzal, hogy sok más országban is van állami tulajdonrész mobil szolgáltatóban... Igen, van, tudom. De azok az országok máshogy működnek.

1999-ben vásároltam Németországban feltöltőkártyás telefont, akkor ott benne volt a csomagban egy kitölthető papír, melyet kitöltve, majd két év után elfaxoltad a rajta található számra, ezután levélben megkaptad a feloldó kódot. Ingyen. Ott akkor már ez volt a törvény. Az előfizetéssel vásárolt telefonok pedig már akkor függetlenek voltak 95 százalékban.

Aktív témák