Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg is vannak az adatok, köszi még egyszer!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok! Feleségem volt otthon, amikor a digi bekötötte a netet. A régi tapasztalat alapján egyből bridge módba lett kérve az eszköz, de mivel még épp zajlott a felújítás, így a bekötéshez nem vittünk routert. Feleségem aláírta elektronikusan a bekötést... és ennyi.
Ma realizáltam, hogy se egy szerződésszám, se egy felhasználónév-jelszó páros nincs a kezünkben. Most már utóbbi kettő nem is kellene a bridge módhoz, vagy...?
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok! Ma hívtak, hogy 30 napon belül FTTB-FTTH átállás, van néhány kérdésem. (Használtam keresőt is, de pár dolgot nem látok tisztán.)
1. Mennyire rugalmasak a bekötésnél? Padló alatt jön csőben a cat5e-s vezeték, azt át tudják ugye az optikára húzni, nem fog átmenni a lakáson a vezeték?
2. Milyen beltéri egységet kapok? Érdemes azt használni, vagy inkább az Asus AC65P legyen továbbra is? (Telefonnal is lejön vele 260 mbit eddig, hozzá vagyok szokva a jóhoz)
3. Kelleni fog a bridge mód?
4. Ha bridge módba kell tenni az ONTt, azt a szerelő is tudja intézni?
5. HOban vagyok, mennyi idővel számoljak, hogy kiesik a netbabrálás miatt? Ha 24 óra a hivatalos bridge átállás pl., akkor nekem a munkahelyen 24 órát kell mondani.6. Nem vagyok teljesen hülye a routerekhez, magam konfigurálom őket, de azért ez egy erős felhasználói szint csak. Kell majd valamit állítanom, ami több, mint egy router config?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest