- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
rooney8
aktív tag
nálam is múlthéten kötöttek be digi-t. panel és fttb.
eddig upc volt, bejött egy koax az ajtó felett, az kábelcsatornán a falon el volt vezetve a tárolóba, ott pedig egy elosztószekrényen keresztül az aljzatban ment a két szobába a koax. upc-nél ez így jó is volt, mert ott koaxon jött a tv is meg a net is.
aztán jöttek a digisek. a régi koax kábelezés maradt, csak az ajtó előtt átkötötték a digi-s koaxra, úgyhogy a tv az simán meg volt oldva. a netet kellett kiokoskodni, hogy az utp-t behúzzuk a szobába. végül két falfúrással megoldottuk, egyet a bejáratnál (amelyikben a koax jött, azt már bontás nélkül nem tudtuk volna megoldani, úgyhogy kellett egy másik lyuk), ott a sarokban lejött egészen a lábazatig, onnan még egy fúrás a szobámba és onnan már egyenesen a kanapé mögött el is lett vezetve a számítógépasztalhoz. szóval egész gördülékenyen megoldódott a szolgáltatócsere.
viszont mondta a srác, hogy még kint a lépcsőházban az elosztószekrényben kell valamit állítaniuk, vagy kicserélniük, és addig csak 100-as a netem. azóta nem történt előrelépés, úgyhogy lassan szerintem érik a telefon. -
Dezsike
tag
Felhasználják a jelenlegi hálózatot, nekik is az a legegyszerűbb. A bemenetről le kell szedni a régi szolgáltató kábelét és rá kell kötni az új eszköz kimenetét. Nálunk az előző szolgáltató kábelmodemje helyére került az ONT, annak a kábelnek a végét kötöttük az osztó kimenete helyett a bemenetre, tökéletesen működik.
-
Marhyas
csendes tag
Hát nálam ez nem mondható el...
Sőt!
Korábban Digis műholdasunk volt... március végén egy manus hívott fel a Digitől hogy lesz optika és max. 30 nap alatt bekötik, de 3 hét az átlag bekötési idő.
Tehát nem én mentem, ők kerestek engem.
Április elején megkötöttük a szerződést, és július elején jöttek a szakik.
Megmutattam, hogy hová húzzák az optikát, a többi (TV) már ki volt építve.
De nem tudtak nekiállni, mert a házunk előtt lévő oszlopon nem volt kötődoboz, csak egy henk volt a kábelen.
A másik oszlopon, volt doboz, de abba meg nem volt jel.
Elmentek és szóltak, hogy jelentették és majd jönnek.
Semmi nem történt..
Július végén reklamáltam, és pár napra kivonult két suttyó alvállalkozó, akiknek a munkájuk egy kalap sz@rt nem ért, mondtam is nekik, hogy hagyják abba és én befejezem a többit.
Majd holnap linkelek két fotót a trógerságikról.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged