Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Nálam tegnap volt kint a mérőember, 3 bejelentő levelem és a Hírközlési Felügyeletnek írt levelem után.
A mérőember azzal kezdte, hogy Speedtest.net és azoknak az adatait írta a jegyzőkönyvbe. Amikor mondtam hogy pont a Digi mondta (írta) hogy a Speedtes.net hibás és a saját (általad fényképezett) mérőke az igazi, a mérőember azt mondta, hogy pont a Digi mérőkéje működik hibásan.
Erre köss görcsöt!
Mondjuk a mérőember akár hol mért (Router nélkül, routerrel, saját laptopjával, enyémmel, kinti elosztódobozban, stb), a 30/20-as csomagom feltöltése akkor sem volt több 5-6-nál.
Nálad 512Kbyte=4Mbit, így a garantáltad neked is megvan, 1 szavad sem lehet! -
rocket
nagyúr
Szia!
Megoldhato, nekem sincs bekotve, mondtam anno a szerzodes kotesnel, hogy nem kell bekotni mert nemfogom ugyse hasznalni, de par nap mulva hivott a szerelo, hogy jonne bekotni, neki is mondtam, hogy nem kell bekotni, mondta semmi gond
#5749: "Ha meg mégsem, akkor egy vágás, egy krimpelés, egy dobozba kötés, és ennyi."
Pontosan ezert nem akartam, hogy hozza nyuljanak a kabelezeshez, szivtam eleget veluk mar a sz@r kabelezes miatt, igy inkabb ugy voltam vele mivel ugyse hasznalnam inkabb ne nyuljanak hozza

-
McLaca
őstag
Nem kell konkrétan, fizikailag telefont kérned, csak a telefonszolgáltatást.
Amúgy nem rakták be alapból azt az elosztót, gondolván a későbbi telefon megrendelésre? Mert ha igen, akkor még szerelni sem kell hozzá. Ha meg mégsem, akkor egy vágás, egy krimpelés, egy dobozba kötés, és ennyi. Telefont nem kell rákötnöd. De mellesleg ha hívsz vezetékes számokat, azért csak meg fogja érni ingyen hívni őket...
(Ugyanis net és kábeltv együttes meglétekor a helyi, ill. digi hálózatán belüli hívásokra ingyenperceket kapsz.)Üdv!
-
törölt tag
Én is erre kaptam választ, lásd itt.

Ja és közben rájöttem, hogyha a digi parancsikont behúzom az indítópultba, akkor automatikusan csatlakozik a windowsba való belépéskor.
Időnként, mint most is, ki sem jelzi alul azt sem, hogy digi csatlakoztatva (de valamikor ez egy idő után megjelenik), de ettől függetlenül megy, nem kell félni.
-
McLaca
őstag
Ők lehet, hogy igényesek voltak, de a konkrét lakásba bekötést nem ők csinálják. Na ott aztán van mindenféle vadhajtás szerelő. Bár nálunk korrekt munkát végeztek.
Viszont tegnap egy budapesti barátném hívott, hogy nem megy a diginetje, nem csatlakozik a router. Kipróbáltuk direkt a gépbe kötve, úgy se csatlakozott, 678-as hibát dobott. Felhasználónév és jelszó tuti jó, mert az enyémet is megadtam neki, hogy próbálja ki és úgy se ment. Másik gépet nem volt lehetőség kipróbálni, de gyanítom, a probléma nem nála van. Linket ad a kábel, tehát nem a "nincs elég port, kihúzunk valakit, és helyére kötjük az új efi.-t, aztán ha a kihúzott reklamál, majd mást húzunk ki" jellegű történetről van szó.
Elvileg ma bejelenti, Kíváncsi leszek a fejleményekre.Üdv!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- Anime filmek és sorozatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Fotó állvány eladó
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest