Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Trabecan
tag
válasz
Dragon3000 #97195 üzenetére
Külföldön dolgoztam, pár hónapja vagyok itthon, asszonynak, gyerekeknek meg ez is jó volt
De most szeretnék gyorsítani. A 100-asra meg tényleg nem mennék vissza, poénból írtam. Egyébként fentebb írtam, hogy a házban már évek óta optikai kábel van és most jöttek szerzdni, hogy írjam alá a fejlesztést, ugyanis az utcai sima kábeleket is optikaira cserélik és így is 35 Ft-al fogok kevesebbet fizetni az új, korszerűbb 1000-es netért... Ha majd egyszer nálam is sikerül összehozni.
Nem tudom levenni, már próbáltam, de piszkosul rá van ragasztva, nem csavarozva van
Addig meg nem akarom szétgyilkolni, ameddig nem jöttek ki, de utáni tuti, hogy nagykalapáccsal "óvatosan" kinyitom
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest