- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
válasz
AlexWolf #96650 üzenetére
Hazudik mind a kettő.
Nekem is van pár kanyar és bevitte optikai kábel a szobába ahová kértem. Nem olyan sérülékeny az.
Felénk egy konnektort 5000Ft ért dobnak fel eloszobai elosztó alá, 1000ft a konnektor 4000 a munkadíj. Kb 10perces meló.
150000be majdnemhogy egy normál méretű lakás komplett lakás elektromos hálózat cseréjének anyagköltsége benne van. Áprilisban kért ajánlatot tulaj, 160000 anyagköltség és 120000ft munkadíj. 56m² es lakás.janakbacsi, nem valószínű. FTTH vagy FTTB?
-
csiki52
tag
válasz
Nagyon megviccelt mindkettő.....a digis oda viszi a kábelt ahova mondod/mutatod nálam kb 4m optikai kábel van rátartással. a tápot elosztóval oldottam meg kapcsolósan az előszoba szekrényre, amugy 10 ezer lett volna ha a villanyszerelő csinál aljzatot.
Csak megjegyzem nekem a villanytűzhelyhez 2 aljzatot a biztositótáblátol a konyháig 35 ezerért huzott be a villanyszerelő anyagköltséggel ugy hogy megszakitót is cserélt
-
Log13
csendes tag
válasz
Sztem kamuzik h ne kelljen dolgozni...az még mindig csak fttf (fiber to the floor
), nem sérülékeny az annyira, vagy sok derékszögü törés lenne benne ha behuzná lakáson belülig? Villanyszekrénybe modem? Az milyen már, föleg panelba...neki egyszerübb mert tényleg cs rá kell dugnia a koaxot meg utpt ami bemegy hozzád....
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Medence topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest