Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések 
 (Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
- 

ricsik őstag válasz  Tothdav19

üzenetére Tothdav19

üzenetéreMost hogy mondod nálam is főleg terhelés esetén jelentkezik. Böngészés során 1x 1x, letöltés esetén 1 órán belül tuti bont. Ma kapott terhelést rendesen, de ma nem bontott egyszer sem, de most direktbe van kötve. Router logot nem néztem még. 
 Nekem is ugyanezt mondták, de biztosra veszem, ha kijön valaki, abban az 5 percben jó lesz, én meg fizethetek.
 Még pár napig direktbe hagyom, tesztelem, ha viszont így nem bont, akkor nagy bajban leszek, mert akkor rájuk sem tudom kenni a dolgot.
 Remélem nem kábel hiba, a bejövőt könnyen lehet cserélni, de az lakáson kívül van, a többi kábel mind a falban van.
 Amúgy ha valaha lesz optikai, akkor a kihelyezett készülékeket lehet kérni lakáson kívülre, zárható szekrénybe? Nekem az összes falban futó UTP és Coax kábel is a lakás előtt végződik, ahol most csak simán rá van kötve a két bejövőre, jó lenne megtartani ezt a felállást.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest