- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
lajos75 #56080 üzenetére
Az ASUS-hoz nem értek, mintha az rendben lenne.
Ami tuti, hogy nem segít, hogy nincs IPv6 DNS kiszolgálód. Ez megmagyarázza, hogy miért 0 a teszted: az oldalt IPv4 felett hoztad be, mert a IPv6 fölött nem sikerütlt feloldani a címet.
Nem tudom hogy célszerű beállítani a routert (ha ott még van egyáltalán mozgástér) / gépet, mert nekem (és szerintem mindenkinek akinek jó) a router reklámozza magát DNS kiszolgálónak is.
Fixen beírni nem tudod, mert változik a prefix.
Esetleg lehet még ULA-val játszani (de azt nem tudom lehet-e ASUS-on konfigurálni), de én úgy olvastam, hogy ha lehet, kerülni érdemes az ULA-t.
Vagy beégetheted akár a DIGI, akár a Google (akár más) DNS kiszolálgálójának az IPv6 címét a Windowsban a kapcsolatnál.Chrome-hoz (lehet más böngészőhöz is) van olyan kis extension (IPvFoo), ami mutatja, milyen protokollon jött be az adott oldal, poén, lehet látni, mennyi oldal megy már 6oson.
-
szaboi6512
őstag
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest