Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Neo76
tag
válasz
dchard #51251 üzenetére
Nálunk is ugyanez volt Érden. Nagyon tolódott a bekötés. Aztán elegem lett, le adtam hibára a bekötést.
Ezután többször rájuk telefonáltam. Ez 2015 telén volt. Még karácsony előtt ígérték a bekötést, amiből nem lett semmi. Január 10 környékén láttam, hogy a környékünkön megtörtént az első bekötés. A remény újra éledt, és rá 1-1.5 hétre rá elkezdték az utcánkat bekötni. Én, ha jól számolom a 3. voltam. A szerelők nagyon rendesek voltak, és igen korrekten megcsináltak mindent (mondjuk minden lépésüket figyeltem).
Szóval add le hibára a bekötést, és zaklasd őket telefonon. Nekem bejött, hátha a te esetedben is működni fog. -
zsolt501
nagyúr
válasz
dchard #51251 üzenetére
Lassan megérne egy Logout-os cikket a történet, illetve a tékozló homárra is, mert kezd kissé elhatalmasodni a Digin a vízfejűség és az átgondolatlan fejlesztés ütemezése.
Én sok mindent megértek, de mikor hónapokig vagy akár évekig is ott áll egy befejezetlen hálózat az sok mindent elmond egy cég beruházásairól, a főnökökről és a befektetőkről.
Sajnos azt kell mondanom hogy jó ha valami olcsó de ha valami ez mellett túl sok kompromisszummal jár akkor már nem biztos hogy annyira vonzó lesz hosszabb távon.
Az utóbbi időben egyre több a probléma a hálózat stabilitásával és ez a tv adásokra is igaz, nem egy esetben fordul elő hogy kiesnek csatornák vagy szét eső képpel találkozik a tv néző ami kissé kiábrándító.Én azt is megértem, hogy nincs tökéletes szolgáltatás és bizonyos esetekben nagyon nehéz biztosítani ezt, de ezt az előfizetőt hidegen hagyja, az előfizetőt az érdekli hogy amiért fizet azt maradéktalanul meg is kapja, és nem fogja megkapni akkor az sem érdekelni hogy az ÁSZF ben mi van ha ő lemarad a kedvenc filmjéről, sorozatáról, sport eseményéről vagy kedvenc politikusáról
-
viktorhu
veterán
válasz
dchard #51251 üzenetére
Eleve nem értem, hogy mire jó úgy költenie valamire egy cégnek, hogy az nem termel. Ilyen évek óta a mobil frekvenciájuk, ilyen a lépcsőházakban hónapokra / egész évre ott felejtett optikai kábelük. Nem olcsóbb 5 év alatt kiépíteni valamit, mint egyben megcsinálni, de sokkal tovább áll a pénzük bevétel nélkül. Azért a telekom ha beruház, akkor ott a részvényesek az eredményt is látni akarják - anyu mondta nemrég, hogy a faluja több helyen fel van ásva, állítólag a telekom fejleszt - pár hét múlva meg azt látom, hogy a lakcímén ott az 1000-es net a weboldal szerint.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Ingatlanos topic!
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest