- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Akkor érdemesebb visszaváltanod az 1000-es net-röl az 500-as ra, mert így semmi értelme az 1000-es netet fizetned.
Én is kisebb netre fogok lépni majd, mert az esetek nagy részében a sebesség csak a mérésnél van már csak meg, nem úgy mint amikor indult az emelgetés.
Mikor az elsők között bekötötték nekem az 500-sa netet akkor tesztre megkaptam az 1000-es netet, akkor szépen ment is ez a sebesség hónapokig nem is volt gond, de az utóbbi pár hónapban már ezt nem tudom elmondani.
Mostanában délután 2-töl késő estig a letöltési és feltöltési sebesség általában becsúszik a garantált minimumig, szóval ez így nagyon nincs rendben, nagyon elfogyott a szufla a hálózatból, és ha így haladunk akkor ez nem csak délután 2-től lesz így, hanem folyamatosan a nap 24 órájában is, mert egyre többen lépnek át a Digi-hez a T-töl, és bizony a hálózat már nem bírja ezt a felhasználói számot kiszolgálni ezen a területen (panel lakások).
Kíváncsi vagyok lesz e valami fejlesztésük majd erre a problémára, mert így egy bizonyos szint után már a garantáltat sem lehet majd tartani stabilan, és akkor már joggal panaszkodhatnak az ügyfelek.Az biztos, hogy a Digi nagyot kaszált a konkurens szolgáltatóktól, de az is biztos hogy nem volt teljesen végig gondolva fejlesztésileg a dolog, hogy mennyi ügyfelet és milyen előfizetéssel is fog kibírni a hálózat.
Olyan az érzésem ezzel a nagy sebességű emeléssel, hogy a Digi 19-re lapot húzott, de nem olyan biztos hogy olyan jó az a lap amit sikerült húzni, majd az idő eldönti, hogy ki lesz a nyertes a Digi vagy az előfizető, mert még most eléggé árnyalt a kép.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest