Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

válasz atees #37104 üzenetére

Akkor érdemesebb visszaváltanod az 1000-es net-röl az 500-as ra, mert így semmi értelme az 1000-es netet fizetned.

Én is kisebb netre fogok lépni majd, mert az esetek nagy részében a sebesség csak a mérésnél van már csak meg, nem úgy mint amikor indult az emelgetés.

Mikor az elsők között bekötötték nekem az 500-sa netet akkor tesztre megkaptam az 1000-es netet, akkor szépen ment is ez a sebesség hónapokig nem is volt gond, de az utóbbi pár hónapban már ezt nem tudom elmondani.
    Mostanában délután 2-töl késő estig a letöltési és feltöltési sebesség általában becsúszik a garantált minimumig, szóval ez így nagyon nincs rendben, nagyon elfogyott a szufla a hálózatból, és ha így haladunk akkor ez nem csak délután 2-től lesz így, hanem folyamatosan a nap 24 órájában is, mert egyre többen lépnek át a Digi-hez a T-töl, és bizony a hálózat már nem bírja ezt a felhasználói számot kiszolgálni ezen a területen (panel lakások).
    Kíváncsi vagyok lesz e valami fejlesztésük majd erre a problémára, mert így egy bizonyos szint után már a garantáltat sem lehet majd tartani stabilan, és akkor már joggal panaszkodhatnak az ügyfelek.

Az biztos, hogy a Digi nagyot kaszált a konkurens szolgáltatóktól, de az is biztos hogy nem volt teljesen végig gondolva fejlesztésileg a dolog, hogy mennyi ügyfelet és milyen előfizetéssel is fog kibírni a hálózat.

Olyan az érzésem ezzel a nagy sebességű emeléssel, hogy a Digi 19-re lapot húzott, de nem olyan biztos hogy olyan jó az a lap amit sikerült húzni, majd az idő eldönti, hogy ki lesz a nyertes a Digi vagy az előfizető, mert még most eléggé árnyalt a kép.

Aktív témák

Hirdetés