Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
knuckle
aktív tag
válasz
Flashget #32044 üzenetére
nekem is hűségem van, és mint egyik kolléga elmondta itt korábban, rossz az ÁSZF...
régi árat már nem adhatnak, még akkor sem, ha hűséged van...
mert ugye akkor két külön áron számláznák ugyanazt a szolgáltatást, és mint pl egy élelmiszerboltban, ha egy ugyanazon termék két különböző áron van, akkor a kisebb árat kell számlázniuk.igaz mikor délelőtt benn voltam, kért egy kis időt, míg valakit elért, és igért egy visszahívást, utóbbi nem teljesült
de úgyis fenn voltam délután a központban, és ha már az OTP-t lecsúsztam, a DIGI még nyitva volt.
Bementem, megkérdeztem, hogy sikerült-e valakivel beszélni, és kideríteni valamit, mert én már tudom a megoldást...az ÁSZF ugyanis nem pontos
erre jött a válasz: "Igen sikerült, csak egyedül voltam az irodában, és nem volt időm telefonálni, de azt mondták, semmi akadálya. "Szóval nyugodtan menj be, és ha másként nem megy,"csapj" az asztalra, hogy márpedig az NMHH-t érdekelni fogja, hogy miként tudnak egy ugyanazon szolgáltatást két különböző áron adni...?
Egyből zúgni fog a nyomtató
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 5 db PCI hangkártya
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest