Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
esetlegesen az eltérő bekötés, amit néha a digi szerelője alkalmaz, aminek okán az alaplapi hálókártyák többsége lekezeli a problémát, de sok router nem.
itt, ebben a témában is találsz több ilyen problémát, ha rákeresve visszaolvasol.
a szolgáltató moshatja kezeit, hiszen rádugja egy munkaállomásra a kábelét, és megmutatja, hogy megy a maximális sebesség, de sok router nem tolerálja a dolgot, volt olyan, hogy négy eltérő gyártós router közül csak egyet lehetett betenni, a többi problémázott...
normális esetben nem lenne gond, hiszen eddig ment nála a 94 megabit/sec sebesség a routeren keresztül is, és csak feltételes módban írtam, hogy például ha nem volt minden érpár bekötve, mert anno a 100-as kapcsolat is elég volt nethez, amikor bekötötték, és most a 200-as net okán pótolták a dolgot, akkor okozhatja a hibát a fent leírt jelenség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
eisento
addikt
Az a bajom hogy tobb eve megy ez a net es ez a router kombo. En nem valtoztattam semmin ok csereltek eszkozt persze a gyorsabb net erdekeben viszont ami eddig mukodott az most nem. Azert irtam hatha volt mar masnal is ilyen anomalia. Holnap erkezik az uj router remelem megjavul ha nem kihivom a digit max fizetem a kiszallasi dijat
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest