Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Telepítettem 4 gépet.3db Win7 64 bit és egy darab Vista 32 bit.2-Digi,1 T-Com,1 UPC(ez utóbbi az egyetlen ami működik rendesen és ugyan azon dvd-ről ment az op.rendszer). Nem tudom mi lehet a hiba,de az tuti,hogy én mindent belőttem flottul.Már arra is gondoltam,hogy valamilyen Win frissítés,de azt is sikeresen kizártam,pont úgy mint a routert,beállításokat,tűzfalat,vírusirtót és egyéb hibákat.Az is lehet,hogy sok embernek dobja ezt az üzit,de lövésük sincs róla,mert ugye a naplót senki sem nézi,főleg azon belül is a mélyebben lévő naplózást.Van egy másik srác is akinek ugyan ez a hibája van,de neki sincs megoldása,sőt a neten is belefutottam ilyen hibába csak éppen külföldi oldal volt én meg töröm az angolt...Nálam teljes a tanácstalanság az tuti

Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest