- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Igazatok van, én is kaptam tájékoztatást egy korábbi emailben, csak nem vettem észre. Azt mondjuk tökre nem értem, hogyan adhatnak eltérő árat ugyanarra a szolgáltatásra, ez elég fura megkülönböztetés ügyfelek között. proradeon szerint 3800, CoF-nál 3825, nálam meg 3900, amiről már számlát is kaptam a jövő hónapra.
Meg akkor ha jól értem, csak netre nem is tudnék hűséget kötni. Az mondjuk tök fura, hogy az ügyfélkapun a "meglévő szolgáltatások" szekcióban mutat nálam egy DIGITV 2022-t is, pedig nincs tv előfizetés és soha nem is számláztak ilyet.
dchard: már idén bőven összejött 26% infláció...? Szerintem ne keverd azt, hogy mennyivel érzel drágábbnak egy bevásárlást, azzal, hogy mi a kimutatott infláció, amire bármelyik szolgáltató esetleg hivatkozhat. 2021-ben 5,1% infláció volt, idén 10,2%.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest