Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
válasz zakarkutyi #4180 üzenetére
Tudomásom szerint nincs is 10 HD adása a diginek. Persze 3-nál azért több van, asszem 6 v. 7.
-
vidra1221
tag
Olyan hírrel tudok szolgálni aminek szerintem sokan nem fogunk örülni. A UPC megveszi a Digit magyarországon!
Biztos forrásból kaptam az infót.Nem kamu, jelenleg már folynak a tárgyalások.
Digi visszakapja Romániában a UPC-s területeket cserébe.[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
Szomorúan hallom amit már pár hete én is írtam. Remélem nem fog bekövetkezni, de a upc nagy úr sok pénzel kis hazánkban és végig viszi majd amit akar úgy is. Hozzám ma jönnek bekötni a digit remélem egy ideig azért élvezni tudom. egyébként hogy működik ilyenkor a dolog ha áthveszi az ügyfeleket 1 szolgáltató a másiktól és pl. az ügyfélnek van hűségidős szerződése akkor azokban foglaltakat fenn kell tartaniuk, leginkább az árra értem ezt. vagy pedig módosúl minden az új szolgáltató kénye kedve szerint?
-
vidra1221
tag
Itt egy friss hír: http://www.digiportal.hu/news.php?extend.417.1
Jó lenne ha a digi is adná, mondjuk nincs a listán de hátha! -
vidra1221
tag
Csak érdekességként írom.
Nálam a tv a HD csatornáknál legtöbbször azt írja ki hogy jelerősség 0%, jelminőség 100% és mégis tökéletes a kép eddig semmi problémám nem volt. A többi csatornánál meg a jelerősség kb. 50-80% között van de a jelminőség szinte mindíg 100%. Ezek szerint akkor a jelminőségi mutató a mérvadóbb, mert sok hozzászoló írásában olvasom a panaszokat az alacsony jelerősségg kontra adásminőségg kapcsolatában? -
vidra1221
tag
válasz attilav2 #5270 üzenetére
Mióta Digis lettem, vagyis nincs stb-m kb. 1500-1700 ft-al kevesebb az áramszámlám!
Utáltam a Upc-s boxot! Zajos volt, tolta a meleget stb.
Én elégedett vagyok teljesen a digi dvb-c -vel. Tegnap ment a mentalista az rtl-en és szerintem kimondottan jó minőségben ment már-már olyan volt alátvány mintha jó minőségű dvd-t néznék vagy még jobb (lcd-n nézve) -
vidra1221
tag
hello
Veszprémben (Bakonyalja városrész) tapasztalt valaki a kábelen minőségromlást az adásokban?
Nekem olyan kásás lett az adások többsége. A jel erősség a fix 90-100 % ról leesett 60-70 -re. bár a minőségi mutató megmaradt 100. Lényeg hogy valami nem kerek szerintem. -
vidra1221
tag
Most olvasom vissza az elmúlt hetek hozzászólásait és látom parázs vita alakúlt ki kódolt adás feltöréses témában. Azért engedjetek meg egy reakciót a témában. Azt hozzáteszem nincs szándékom újabb vitát gerjeszteni. Szóval a műholdas törésekkel kapcs. saját szememmel láttam nem egyszer egy barátomnál, hogy a mai napig működik mind a upc,digi és más szolgáltató esetében, nemhogy a kódolt, de simán előfizetés nélkül is veszi az imént említett szolgáltatók adásait egy komplett csomaggal. a pontos rendszert nem tudom felidézni, de annyira emlékszem hogy egy v. két komoly sat tuner kell hozzá meg spéci kártya és a netről folyamatosan szedi az aktuális kódokat a cucc és frissíti a rendszert. Ez nem kamu, nem felvágás, nem janizás ez így működik láttam használat közben nem egyszer!
-
vidra1221
tag
Irigylem azokat az embereket akik a mai világban olyan súlyos problémákkal küzdenek minthogy kiveszik a csomagból a TLC és DI. és stb csatornákat. Aki meg mindenáron ilyen műsorokat szeretne nézni annak ott van számtalan lehetőség a neten, le lehet tölteni ma már minden féle műsort, sorozatot, akármit, vagy az adott csatorna honlapjain is elérhető rengeteg adás. Ott nincs reklám, nem vagy időhöz kötve, akkor nézed meg amikor akarod. (Most biztos kapok majd az erkölcs csőszöktől irgum-burgumot hogy miket írok). Én sem értem mint ahogy jó pár fórumozó sem, hogy miért nem lehet megérteni azt, hogy ennyi pénzért ez van, hol kivesznek ezt azt, nagy ritkán adnak is valamit, ahhoz hogy az árat lehessen tartani. Valószínű én meg azért lennék zabos ha emelnék az árat csak azért mert egy TLC féle csatornát meg akarnak tartani. A pozitív oldalát nézem az egésznek miszerint én HD-ben nézhetek Eb-t olimpiát, F1-et és még számtalan sok műsort ennyi pénzért míg UPC-s, Inviteles stb. szomszédaim meg 8-9-10 e forintokat pengetnek ki ugyan ezért, és ez csak a tv díj sok esetben ha HD-t akar nézni valaki, igaz van TLC meg Discovery 28000! Hozzáteszem engem is sokkal jobban érdekelnek a tematikus csatornák mint a bulvár szar. Aláírtam egy szerződést amiben vélhetően (nem olvastam végig) ezek le vannak írva és ennek tudatában viszonyulok a témához. Ha lesz olyan húzása a Diginek ami kiveri a biztosítékot fogom magam és otthagyom őket.
-
vidra1221
tag
Az Rtl vezér szavai igencsak megmosolyogtatóak: prémiumtartalom kerül az új csatornájukra! Ha ezt a pusztulatot nevezik prémiumnak akkor itt komoly bajok vannak. Ha még 70-80 %-ban HD-ben adnák a műsorokat akkor még azt mondom rendben, hogy megkérik az árát, de így...
-
vidra1221
tag
Én is nagyon sok műsort megnézek a Discovery-ken, de nem fogok kardomba dőlni ha kiveszik őket a kínálatból, sem retek klub2 és STV2 hiánya miatt sem mert már minden műsor, legyen szó mythbusters, hogyan készült, kütyüparádé,stb.,vagy akár heti hetes és társai elérhető akár a csatorna honlapján, de ha ott nem, akkor csúnya, gaz, gonosz, értéket nem tisztelő honpolgár módjára le lehet tölteni a mindenki által jól ismert helyekről (torre.... ). És azt akkor nézem meg amikor én akarom és még az idióta reklámok sem zavarnak be. Amúgy meg olyan boldog lennék, ha az lenne a legnagyobb problémám az életbe, hogy mikor melyik csatornákat veszne ki,raknak be. Mondjuk akkor már biztosan erősen morgolódnék én is ha ez a fajta szolgáltatói hozzáállás lenne pl. UPC-s árak mellet.
-
vidra1221
tag
Úgy gondolom én is hogy egyáltalán nem helyes üzletpolitika ez, meg tényleg nem szabad ennyire erőltetni ezt a ne emelünk árat dolgot, de ennek ellenére én még mindig nyugodt vagyok mert még mindig előnyösebb Digi előfizetőnek lenni a többihez képest anyagi és technikai szempontból is. Azért a UPC is hozza a formáját lásd új módi a szerződéskötéskor mind ezt horror árakkal fűszerezve, pláne úgy hogy jövőre a kb. 11 Mrd Ft-os közműadójukat úgy rá verik a fogyasztókra mint a sicc. Én nem örülnék annak ha havi 10-12e Ft-ot kéne fizetnem, de elmondhatom hogy van Discovery csatim. És a többi nagyobb szolgáltatóról nem is beszélve, egykutya mindegyik csak ők nem a csatorna pakolgatásban "jeleskednek" hanem másban. Még egyszer hozzáteszem ez nem jó irány és hozzáállás! A torrent oldalak forgalma valószínű még jobban nőni fog! :-)
[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
válasz rocket #16191 üzenetére
"az STB fogyasztasa meg forintos dolog."
Lehet valakinek forintos dolog 1-2 ezer ft. de nekem nem! Amióta otthagytam a UPC-t havi szinten minimum 2.000 Ft-al csökkent a villanyszámlám! Most se modem, se állandóan kerregő box. Nem egy helyen leírták már hogy ezek a felvevős meg ilyen-olyan boxok még egy hűtőnél is többet fogyasztanak. -
vidra1221
tag
Veszprémben nálunk elment a digitális kábel adás kb. 17 óra környéke óta nincs semmi. Valakinél hasonló? Boxunk nincs kábel tuneres a tv.
Probléma elhárult, balf@sz voltam ez a nagy igazság.
[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
válasz dorika87 #33042 üzenetére
Hello!
Nekem az elmúlt alkalommal bevált az a módszer és még sok más szomszédomnál is, hogy írtunk egy levelet a Diginek, hogy amennyiben nem becsülik meg a meglévő régóta hűséges ügyfelüket más szolgáltatóhoz megyünk, plusz egy kicsit dicsértem, fényeztem őket meg minden féle, természetesen normális hangvételű írás volt. Eltelt 1-2 hét és jelentkeztek, hogy egyéni elbírálás alapján élhetünk az akciós lehetőséggel is. Nyilván ez olyan településen, vagy település részen nem megy ahol csak ők vannak jelen mint szolgáltatók.Egy próbát mindenféleképpen megér a dolog. -
vidra1221
tag
válasz MasterDeeJay #61555 üzenetére
Elkezdtem az újrahangolást, de digitális csatorna alig akar bejönni. DVB-C -s TV-m van nem mai darab Philips. A csatorna újrakereséskor országot kell megadni. Régen talán Finno. volt a nyerő de most azt is próbáltam, meg sok egyebet de max csak 12 digitális csatorna jön be. Ha van valakinek erre megoldása azt megköszönöm.
-
-
vidra1221
tag
válasz szaboi6512 #61589 üzenetére
Aztán meglett, köszi, csak azt gondoltam a letöltéssel is ugyan azt kapom mint a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest