- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
KaqXar19 #67798 üzenetére
Szia!
Így add meg a paramétereket.
Ha így sem hoz le semmit, 2 dolgot tehetsz: Próbálsz fw-t frissíteni a Fritz-en, vagy vársz. Amikor nálunk megvolt az átállás az új kiosztásra, valamit tuti elcsesztek a Diginél, mert ugyanez a router (ami előtte tökéletes volt) nem hozott le semmit (lehet még itt a topikban is írtam). Aztán felraktam a német szoftver helyett egy international verziót az újabb volt, most meg lab Beta van rajta, de ígyik se találta 10-20-nál többet. Rá is hagytam akkor, majd eltelt pár hét ránéztem és minden meglett... De hátha nálad egyből jó lesz a kép alapján.
@Pityu89: Ez az eszköz egy DVB-C->IP szerver/IP átalakító, a lejátszó/veővőnek kell tudnia az mpeg4-et (pl. VLC, E2 set-top-box, tv, Kodi...)
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged