Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Igy állítottam be én is magamnak A hunyadin mindig 98% mutat Kivéve a retekklubot, ami 92-96 % ugrál rendszeresen. De szemmel látható különbség nincsen. Mikor volt a nagy vihar, akkor se ugrált a jelszint. Szakadó eső, hatalmas köd, eddig nem volt gond.Én nem tudom mennyit forgattam a fejen, mert közben lentről navigáltak, hogy mikor jó.
Küldi a digi rendesen a számlákat...
Dec 22.-én kaptam meg a beltérit, jan 12-én kaptam kézhez a számlát, hogy adjam fel jan 13-ig .
Most kaptam kézhez a következő számlát, de nem nagyon értem, hogy miért 4320 ft.
2 év hűség, az első év részletre, ami 2160ft. Ők most miért számoltak 2 hónapot, azt nem értem. Nektek hogy működik a számlázás?
peti -
pjtr
aktív tag
válasz raczandris #1729 üzenetére
Szia Andris!
Tökéletesen megy a beltéri!!!
2-3 hét múlva szükségem lenne még egy beltérire a tesómékhoz, ismét hivlak majd!!
Nagyon szépen köszönöm a korrekt hozzáállásodat
peti -
pjtr
aktív tag
válasz raczandris #2035 üzenetére
Szia Andris!
Felraktam a tükröt, és utána 10 perc alatt beállítottam az egészet.Ez az új csúcs, eddig mindig eljáccottam vele legalább egy fél napot ) (igaz hogy most telefonon segítettek a dőlésszög megadásában )
Köszönöm hogy segítettél megint!!!
A digis falraszerelhető szett tényleg nem egy nagy vasziszdasz, de ideiglenesen jó lesz, hosszú távon biztos lecserélném vni komolyabra.
Szombaton elfelejtettem megkérdezni pontosan, hogy is van az, hogyha vki megvette a beltéris mótyót, annak beszámolják 15e ft-ért, abból lejön a kártyaaktiválási dijak 6e ft, és utána lesz neki 2 kártyás beltérije, ami a digi-jé marad. Ezek után nincs már 2 éves hűségidőszak?
HA Lesz egy kis időd, ird le lécci, ha vmit rosszul értettem!
Köszi a beltérit mégegyszer!!!
peti -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is seprűs kalandom volt tegnap este. Sajnos most is 15 percen keresztül nem volt adás. 10/10-en hasított. Aki upc-n nézi a jóárúsított tányéros tévét, az is cumizik? Most lesz 1 éve hogy van digink, de eddig 2x 10 perc leállás volt a nyáron a legnagyobb viharban.
(Elképzelem, ahogy a digis előfizetők tömöt sorokba mennek a legközelebbi SAT boltba nagyobb lavórért )peti
-
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Nektek is csúszik a hang az eurosport2-ön?
Néztem ma a liverpool meccset, és akkor vettem észre. -
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Nekem is lefutott a frissités a duál beltérim 1ik részén, a másikon még nem. Eddig hibát nem
tapasztaltam, sőt mintha javult volna a kezelés is.
Sokszor csinálta hogy ha a menün keresztül léptetem a csatornakat, akkor vagy rossz fele indult el, vagy nem akart csatornát váltani, vagy hirtelen váltott vagy három oldalt. Ha fel/le gombokat nyomogattam, akkor hangot adott rá, és csak utána volt hajlandó a következő csatira lépni. Olyat is láttam hogy mikor ki akartam kapcsolni, akkor is előbb hangot adott rá. Azért nem vittem vissza, mert nem mindig csinálta. Viszont most simán tudom kapcsolgatni a csatornákat mind a listából, mind csak 1es léptetésben hangerő emelkedés nélkül. Lehet hogy nincs összefüggés, de ez a hiba tegnap reggel óta nem jött elő. (a távirányítóra gyanakodtam, de a másikkal sem ment rendesen)A sima hunyadi beltérin, amit meglehetett venni, arra is lesz frissités?
-
pjtr
aktív tag
Nálam nem kockásodott a popdaráló. Pedig nincs nagyobb lavorom, hunyadi beltérivel használom. Igaz én raktam fel, (ennek lassan 2 éve) nem vmi droid, aki csak a pizt vette volna el. Felhívtam a RÁCZ ANDRIST, és Ő navigált telefonon keresztül. A csatornáim min.: 80/90-98-on vannak.
2-er nem volt adás, de akkor csoda hogy a tetőm megmaradt.peti
Ui: Gondoljatok bele: Ha nem lett volna Digi, Akkor Szőke kapitány se JÓÁRASÍTOTT volna..
Mikor néztem akkor az alap csomag 5 misi lett volna. Most 2700 FT, és nem érzem hogy átbasztak volna. Mikor a barátomnál UPC-t néztem, akkor az sem volt különb viharban. ugyanúgy nézhetetlen volt..
Nincs Korrekt Epg? -----> www.port.hu
(Nem kell lehányni, ez az én véleményem, saját tapasztalatom. elötte fibernet kábel volt, na ott befonta a hajamat, mind a tv-vel, mind a nettel)szerk.: Viszont reklámnál majd össze- szarom mag, olyan hangja van
[ Szerkesztve ]
-
-
pjtr
aktív tag
válasz pojakcs #5652 üzenetére
Sziasztok!
Ez akkor is érvényes, ha én annó 2 éve megvettem a beltéri egységet? Szükségem lenne még egy társbeltérire, de nem a dual változat kell. Én is 2700 Ft-os csomagban vagyok.
köszönöm petiSzerk.. A típusát hirtelen nem tudom, de az első típusú hunyadit vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok
Nektek működik az RTL TV2 Cool stb?
Reggel óta nem megy, sokkot kapok, a héten már többször gecizett.. -
pjtr
aktív tag
válasz Dízeles #7119 üzenetére
hát akkor fasza....
Már kezdtem elhinni, hogy elrágta a barna medve a kábelüket messzi-messzi havasokbanHa anno én megvettem a beltérit, és most csatorna váltáskor néha kikapcsol, tehát valószínűleg meg fog dögleni, akkor hogy kapok tőlük új beltérit? mert az egyértelmű, hogy amit ők adnak, és ha bekakkant, akkor kicserélik, de ilyenkor mi van??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest