- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
válasz foxymaci #14496 üzenetére
Na ez már valami! A chansort-ot tvre kell letölteni?
Én úgy csináltam, hogy a "favourite a" csoporthoz hozzaadtam az elofizetett caatornakat. Majd a tv-n beállítottam hogy csak azt a csoportot lássam. Tök sok macera, ráadásul nincs sorban, sorba rendezni viszont csak az összes csatorna listán lehet, amitől el ment a kedvem.
A box előnye, hogy ha van csatorna váltás, csatorna lista frissítés, automatice lefrissíti, így akkor is látom az új csatornákat ha egyébként nem tudok róla hogy lesz változás.[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz foxymaci #14450 üzenetére
Miért, én nem átlagember vagyok szerinted???
Az a gond, hogy nem mentek be egy forgalmazóhoz személyesen és nem kérdeztek rá. A másik pedig, ahogy látom, még mindíg keveritek a upc előfizetést, a upc direkt kártyával. Teljesen más kategória. Ez olyan, mint akik összekeverik a upc-t a upc direktel. teljesen más cég, csak valahol a háttérben van 1 tulajdonosi kör.
upc direkt kártyát ne a honlapon keressétek, mert úgy elvan dugva az árával együtt, hogy én sem találom meg. Azért terelnek a normális előfizetés felé, mert nekik így jobb, mert többet fizetsz, bérled tőlük nem kis pénzért a boxokat. Értitek már?
Menjetek el a legközelebbi forgalmazóhoz, ahol csak kártyát kérjetek medium csomaggal(74csatorna) 1990Ft -lesz az ára, még 1 év múlva is. A hd pack is 500Ft lesz, még 1 év múlva is! Higgyétek már el és ne szajkózzátok a saját egyéni igazatokat, amiről gőzötök nincsen, mert ti digi előfizetők vagytok és rálátásotok sincsen a napi, más szolgáltatók árára, dolgaira.Innentől én tényleg befejeztem és majd segít a napi problémátokban más. Én tovább nem "okoskodok", majd segít nektek a sok analfabéta sima előfizető. Ezentúl privátban sem fogadom a napi legalább 4-5 kérést sem, semmilyen formában.
Köszönöm az eddigi lehetőséget, hogy segíthettem több 100 embernek privátban!
-
Rick4
félisten
válasz foxymaci #13361 üzenetére
A lehülyézz az két zé, de szándékomban nem volt lehülyézni, pusztán csak egy időben történt, mikor nevettem azon amit írtál, és amikor megpróbáltam kitalálni, mit is akarhattál írni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
petya2012
őstag
válasz foxymaci #13322 üzenetére
a UPC-t nem igazán ismerem
az jó??de ahogy nézem náluk sincs RTL3HD
megmondom őszintén kábelen van Invitel,ahol van most digisport 1-2 HD,de persze csak azután lett hogy bekötettem a digit legfőképp a digisportok miatt-így már csak az RTL KLUB HD meg a digifilm van ami nincs Invitelen,de ezért nem fizetek 3300-at plusszba havonta
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz foxymaci #13212 üzenetére
Nem akartam, és szándékomban se volt senkit leszólni, mindössze arra világítottam rá, hogy a két készülék már firmware eltérés okán is lehet más képminőséget produkáló, aztán jön a kábel, és még másról nem beszéltünk, tehát a vélemény eléggé szubjektív, és figyelmen kívül hagy minden logikusan fontos momentumot. Amit te láttál, az csak az, hogy a kolléga elsőre nem értette, pedig igyekeztem elmagyarázni, hogy a z egyetlen dolog, amire valóban támaszkodhatunk, azok a nyers bitráta számok, és azok egészen mást mutatnak.
Ezért is nincs értelme annak, hogy melyik jobb, a tuti, hogy valakinek van egy digis beltérije, a haver, ismerős, rokon, szomszéd meg odaviszi a t-sat-os beltérijét. Persze kell hozzá vagy másik tükör, de azt felpattintani percek kérdése, egyazon készülékkel, egyidőben gyorsan pontot lehet tenni a kérdés végére. Pont úgy,a hogy egy tévé másképp néz ki az üzletben, és otthon, az autó jobb volt a tesztvezetésen, és még sorolhatnám.
Nem egy teszt vlt, ahol végérvényesen eldönthető a kérdés, se nem ugyanaz a műsor, se nem ugyanaz a kedélyállapot, fényviszony, stb.
Pont ezért próbáltam elejét venni annak, hogy ismét belemerüljünk, milyennek ítélik meg egyesek, mikor a feltételek sem adottak a pontos válasz megadásához.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz foxymaci #13210 üzenetére
Kifelejtesz valamit, cimbora:
Kötekedésnek minősíted a logikus és életszerű, ráadásul tapasztalaton alapuló okfejtésemet, majd elmondod, mit hogyan kellett volna tennem, amire se kíváncsi nem vagyok, és tanácsot se kértem tőled a fórumozási szokásaimmal kapcsolatban. Ja, meg jössz a stílussal. Ez azoknak az embereknek a sajátja, akik a maguk igaza mellett (vagy az enyém ellen) nem tudnak egy deka érvet, tényt se felhozni.A kollégának kulturált formában megírtam, hogy a véleménye elképzelhető, hogy egy hibás mechanizmuson alapszik, mert egy másik eszköz adhat más minőségű képet, ami becsaphatja a szemét. Ha ezeket nem tudod értelmezni, és emellé beszólogatsz, az minimum okoskodás, ami a mai este csak tőled jött. Kérte valaki, hogy ezt tedd, vagy magadtól ilyen vagy? Rég lezártuk a beszélgetést is, konszenzust kötöttünk, erre idejössz, és beleokoskodsz. Legalább írtál volna egyetlen mondatot, ami témába vág, de azt sem.
Nem kell válaszolnod, ha lett volna mit mondanod, már leírhattad volna. Köszi, hogy megpróbálsz mással foglalkozni. Persze ha a szép szó rád nem hat, csináld csak, a nyugodtságom talán elég magyarázat egy 62-es pulzus, az előbb, mikor az okfejtésed olvastam, még 75 volt, de csak mert kacagtam egy jót rajta..
[ Szerkesztve ]
-
butácska
csendes tag
válasz foxymaci #13148 üzenetére
...még egy ki s szószaporítás ...Grundig 40 vle 7461 bl - készülékem van. Kifogástalanul müködik a Digi smart cam ,felvételt tudok készíteni a szabadon fogható rádiókról (Juventus , Petöfi ..) ,tehát a készülékem is OK (az Astraról is felvesz mindenféle adóról ) ,DE amint a Digi kódolt csatornáiról szeretnék másolni ,kiírja :"A TARTALOM MÀSOLÀSA TILOS. A RÖGZÌTÈS NEM MEGENGEDETT. " Rettentöen bosszant! Volt,aki azt mondta,hogy "túl jó " a tv-m, mert a nevesebb gyártók teljesítik a Szolgáltatók ezen kérelmét,hogy elkerüljék a késöbbi esetleges pereskedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest