- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Vajaskinyír újragondolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
butácska
csendes tag
válasz bubble6912 #13385 üzenetére
priv. ment
-
butácska
csendes tag
válasz foxymaci #13148 üzenetére
...még egy ki s szószaporítás ...Grundig 40 vle 7461 bl - készülékem van. Kifogástalanul müködik a Digi smart cam ,felvételt tudok készíteni a szabadon fogható rádiókról (Juventus , Petöfi ..) ,tehát a készülékem is OK (az Astraról is felvesz mindenféle adóról ) ,DE amint a Digi kódolt csatornáiról szeretnék másolni ,kiírja :"A TARTALOM MÀSOLÀSA TILOS. A RÖGZÌTÈS NEM MEGENGEDETT. " Rettentöen bosszant! Volt,aki azt mondta,hogy "túl jó " a tv-m, mert a nevesebb gyártók teljesítik a Szolgáltatók ezen kérelmét,hogy elkerüljék a késöbbi esetleges pereskedést.
-
butácska
csendes tag
Digis Smart Card ,megfelelö TV (s2,ci+) ,usb-n keresztül merevlemez . Nem sikerül felvételt készítenem .Már ilyen választ is kaptam : " Ehhez valami "hackmestert" kell keresned a közeledben.
Mi csak legális dolgokban tudunk tanácsot adni.Feltehetően a szerzői jogvédelem miatt nem tudod tárolni a filmeket, nem véletlenül "másolásvédett"...Ebbe nem tudok belenyugodni.
Volt nálam Kaon, Technistar s 2 ,most egy TechniStar S3 isio -t nyúzok,vagy inkább fordítva, mert gyönyörü képet varázsol,felveszi a számomra fontos Digi hd-s sportokat ,de lefagy,ha az RTL klubról vagy a tv 2-röl próbálok felvenni (mondjuk ez még tetszik is...van humorérzéke...) .Ja ,egy Schwaiger DSR597CIPL Satelliten-Receiver (Full-HD, CL+, DVB-S2, PVR, HDMI, USB 2.0) meg se nyikkant a felvétel elindítására (másolásvédettséget jelzett ) .
Ha valakinek sikerült a fent említett módon felvételt készíteni,nagyon szépen kérem , jelezze. Elöre is köszönöm! -
butácska
csendes tag
Bocsánat , utolsó próbálkozás a Digis Smard Card , megfelelö tv (s2,ci2) ,
-
butácska
csendes tag
válasz butácska #12807 üzenetére
Szia Ybron, az " LCD, plazma és projektoros TV-k hibái " -cím alatt ( vélelenül tévedtem oda) néhányan már hozzászóltak a gondomhoz, de nem találtunk megoldást . A készülékem : " Grundig 40 vle 7461 bl "(s2-ci+) ,tökéletesen müködik a smart kártyával , de nem engedélyezi a másolást "A TARTA LOM MÀSOLÀSA TILOS. A RÖGZÌTÈS NEM MEGENGEDETT. " -felirattal üzen. Küldtem Neked PÜ-t ,mert csak vártam a válaszra ,de elfelejtettem lapozni,bocsika és köszönöm.
-
butácska
csendes tag
Sziasztok! Ma találtam a fórumra ,visszaolvasgattam,de nem találtam megoldást a gondomra (szégyenlem ,de elözöleg a " LCD, plazma és projektoros TV-k hibái "-nál tettem fel a kérdésemet,amiért ezúton is elnézést kérek ).Digis Smard Card megfelelö (s2,ci2) tv,tökéletes vétel ,de felvételt nem tudok készíteni (...másolásvédett ...) .A szabadon fogható Juventus s többi rádióról viszont igen .Van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- PlayStation 4
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amatőr csillagászat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest