- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Én hibám, elírtam, úgy akartam írni, hogy Dilin nincs Discovery...
Szerintem itt a kínálat/ár a lényeges a két szolgáltató között. Az este megnéztem a haveromnál, hát de nagyon szőrszálhasogató kell, hogy legyek, hogy megmondjam SD-ben a minőséget. Talán a Sport1HD volt érezhetően jobb UPC-nél.
Ha foci (de más sport is, pl. tenisz, kézi), akkor Dili, ezzel tud szerintem igazán hasítani a Dili, nem véletlenül nem adják a DigiSportot. Illetve gondolom adnák UPC-nek is, csak olyan összegé, hogy...
-
Anonymus23
veterán
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Nem érzitek mennyire szánalmas ez a parttalan vita?
Azért ha valaki nem tudja összehasonlítani a 3 szolgáltató árait és szolgáltatásait, annak úgyis mindegy, hogy mekkora bitrátával megy az adás, az döntsön szimpátia vagy név alapján, hogy melyik szolgáltató nevét lehet könnyebben kiejteni, vagy bármi, de szerintem nem én unom egyedül.Mint a homokozóban a gyerekek, hogy kinek erősebb az apukája
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged