- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Én hibám, elírtam, úgy akartam írni, hogy Dilin nincs Discovery...
Szerintem itt a kínálat/ár a lényeges a két szolgáltató között. Az este megnéztem a haveromnál, hát de nagyon szőrszálhasogató kell, hogy legyek, hogy megmondjam SD-ben a minőséget. Talán a Sport1HD volt érezhetően jobb UPC-nél.
Ha foci (de más sport is, pl. tenisz, kézi), akkor Dili, ezzel tud szerintem igazán hasítani a Dili, nem véletlenül nem adják a DigiSportot. Illetve gondolom adnák UPC-nek is, csak olyan összegé, hogy...
-
Anonymus23
veterán
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Nem érzitek mennyire szánalmas ez a parttalan vita?
Azért ha valaki nem tudja összehasonlítani a 3 szolgáltató árait és szolgáltatásait, annak úgyis mindegy, hogy mekkora bitrátával megy az adás, az döntsön szimpátia vagy név alapján, hogy melyik szolgáltató nevét lehet könnyebben kiejteni, vagy bármi, de szerintem nem én unom egyedül.Mint a homokozóban a gyerekek, hogy kinek erősebb az apukája
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest