Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Haneto
tag
Sziasztok!
Frissítés után nagyon nehezen kapcsol be a beltéri. Nem reagál se a távirányítóra se az előlapi gombra. Tápkábelt kihúzom majd vissza dugom utána jó de akkor is nehezen kapcsol be. Viszont ha sikerül akkor tényleg gyorsan feláll a rendszer...
Mi lehet a baj és mit tehetnék, hogy jobb legyen? -
dsd1
tag
Négy észrevételem van a Kaon sw frissités után:
1. Rögtön a frissités után a leformázásnál a rákapcsolt HDD-n megszűntette az NTFS particiót (amin többezer fotó meg filmek másolatait tároltam eddig) és így létrejött egy nagy EXT3-as. Persze ideiglenesen vissza tudtam állítani iCare-rel, de sajnos ezentúl lőttek a dupla tárhelynek.
2. Időnként egy pillantra elsötétült a kép (kb 1-2x egy meccsnyi idő alatt)
3. A felvett anyagok 2x előretekerési sebességénél már nincs hang, kár érte.
4. Végre nem kell nyelvet visszaváltani, amikor Eurosport2 felvételt nézek. -
deadi
tag
válasz
OP3N DOTT T #13893 üzenetére
Nos, volt a beállítások között egy "töröl" valamint egy "átugrik" fül. Mivel full hd tvn nézem, az sd adás számomra nem lényeges, ezeket kiszedtem a listából
Persze, megoldható a kedvencekkel is, kissé máshogyan.
más.. Másnal is lassabb kicsit a csatornaváltás?
-
OP3N DOTT T
tag
A csatornaszerkesztővel szerintem sincs semmi gond.Azt tesz a kedvencek közé és olyan sorrendben ahogy csak akar bárki bármit és törölni is lehet ugyan úgy.Dupla csatorna meg semmiből nincs,van tizenakárhány csatorna ami elérhető sd és hd minőségben is azért,hogy azok is tudják nézni akiknek nem hd beltérije van.Ez eddig is így volt és így van az összes szolgáltatónál.Tudom miről beszélek T-homról váltottam év elején Digire és Upc is van nálunk.Az átugrás funkció mire volt jó ami nem helyettesíthető jelenleg?Szerintem csak kaptunk az új frissítéssel és nem elvettek.
-
deadi
tag
Üdv Uraknak/hölgyeknek!
Szóval, Kaon /káosz/ 1000HD beltéri.
Eleddig a frissítés előtt volt "átugrik" gomb a csatornaszerkesztőben, amivel a nem kívánt csatornákat ki lehetett szedni.
De most nincs. Minden Hd csatorna pl duplán van /sd és Hd/. Tud valaki megoldást rá?
-
Con Troll
senior tag
válasz
Feri1990 #13881 üzenetére
Nem tudom, hogy menüből indítható-e valahogy manuálisan, de az biztos, hogy ezeken a csatornákon tölthető le a szoftver:
DIGI Sport 1 HD HU,
DIGI Sport 2 HD HU,
M1 HD,
DIGI WORLD HD HU,
M4 Sport,
HBO Comedy,
Disney Jr.,
Eurosport 2,
Travel Channel,
History ChannelLehet, hogy ezeken a csatornákon maradva felajánlja magától egy idő után a frissítést. Esetleg ki-be kapcsolás segíthet.
-
draco31
veterán
válasz
OP3N DOTT T #13879 üzenetére
Nekem is javultak a jelszintek, de gyengébb a tieidnél.
Most azt vettem észre, hogy ha csak lapozgatok azt nézve, hol mi megy, akkor néha megakad, elgondolkozik. -
yakimono
újonc
Ismerjük el, a DIGI a mostani frissítéssel végre nagyot dobott. Már azt fontolgattam, hogy szolgáltató váltok, de hát ugye az angol focibajnokság... Azonban az, hogy most már szakadozás nélkül működik a felvétel HD-n is, és minden csatorna magyar nyelven vesz fel valamint, hogy nem kapcsol ki pár óránként, óriási előrelépés. Apróbb módosításokat még tudnék javasolni, de így is szereztek egy további stabil előfizetőt, és gondolom, többen lesznek így ezzel.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
Feri1990 #13881 üzenetére
Nálam a két beltérin egy nap eltérésell jött magától,egyik tegnap este a másik ma este.Próbálkoztam siettetni gyáribeállítás visszaállításával de nem lehet,akinek még nem jött annak várni kell,vagy telefonos ügyfélszolgálattal próbálkozni hátha tudnak rá küldeni manuálisan.
-
Feri1990
tag
A Kaon szoftverfrissítés véletlenszerű időpontban jön, vagy valahogy kézzel is elindítható?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest