Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi.
Igazából a quinoa pelyhet akartam kérdezni, az is ehető főzés nélkül? -
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Én most 1-2 hete a különböző tejtermékkel kísérletezek és a hozzáadott cuccok mind ugyanazok. Idáig ezeket próbáltam: Natúr joghurt 3% és 0,1%, Görög joghurt 10%, Skyr 0,1%, Quark 0%.
Ezekhez a dolgokhoz kevertem idáig mindig ugyanazt. Chia mag, kakaópor, banán vagy mandarin, szeletelt mandula vagy kókuszreszelék. Görög joghurtot eszem már hónapok óta, de gondoltam kipróbálok más is. Hát rá kellett jönnöm, hogy még mindig a görög joghurt a legfinomabb, de sajnos magasan ennek van a legtöbb kalóriatartalma.Viszont ezek a tejtermékek nagyon jók nekem reggelire. Quarkba tettem egyszer zabpelyhet. Mire megettem a 200 grammot azt hittem megfulladok, annyira száraz lett az egész

Natúr joghurtba a legjobb a zabpehely és utána ízesítem. -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A zabpelyhet nem muszáj főzni, ugye?
-
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igazándiból úgy csináltam a zablisztet, hogy az apró szemű zabpelyhet ledaráltam kávédarálóval. Na én ezt neveztem el zablisztnek

Ugyanezt az elvet követem a reggelimnél, hogy a chia magot is ledarálom és így sokkal jobban vegyíthető a görög joghurtba, meg jobban is ízlik az állaga miatt
-
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Olyat már csináltam, finomabb volt mint a lencsével. De nagyobb kalóriás volt a túróval készülő receptem mert az több mindent tartalmazott, többek között zablisztet és zabpelyhet is. A lencséből készülő "tészta" abból a szempontból volt jobb, hogy csak a lencse kellett hozzá és az ízesítés és egy sütőpor.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi a tippet, most rákeresve kicsit magas az ára, leget hogy majd egy próbát teszek vele.
Most a lencsén gondolkozok, hogy arra kéne majd ráállni, mert egész jó dolgokat olvasni róla mint pl.: alacsony glikémiás index és magas fehérje tartalom. -
Doki16
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
És mi a vélemény a bulgurról? Azt néztem abban még kevesebb a kalória. Lehet enni diétában?
-
ncc1701
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
+1, rizst kompletten elhagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest